7 от най-добрите игри от франчайза Call of Duty, коя е вашата любима?

От многото игри от франчайза Call of Duty, тук са 7-те най-добри игри от франчайза, издадени от Activision.

Call of Duty е франчайз за игра от първо лице (FPS), издаден от Activision . Като един от най -успешните франчайзи в света, тази игра е тази, която се оспорва в eSports, знаете ли.

Изглежда, че почти веднъж годишно Activision пуска играта Call of Duty. Въпреки това популярността на тази игра изглежда никога не отслабва.

В момента на пазара има повече от 10 игри от франчайза Call of Duty. Не всички от тях обаче са успешни и доминират на пазара.

7 най-добри игри от франчайза Call of Duty

В тази статия ApkVenue ще ви разкаже за 7-те най-добри игри от франчайза Call of Duty, тъй като те бяха пуснати за първи път през 2003 година.

Започвайки от Call of Duty до последното издание, а именно Call of Duty: Black Ops 4 . Всъщност не много отдавна CoD също започна да прониква в мобилната платформа.

ApkVenue ще класира играта Call of Duty от най-добрата версия на ApkVenue, банда. Вместо да ставате по-любопитни, просто погледнете статията на ApkVenue по-долу, да!

1. Call of Duty: Modern Warfare 2

Call of Duty: Modern Warfare 2 е игра, пусната през 2009 г. Разработена от Infinity Ward , тази игра е част от поредицата Modern Warfare .

Modern Warfare е най-популярната серия Call of Duty, която е обичана от феновете. Тази игра е най-доброто от трите заглавия в поредицата.

Една от мисиите в тази игра беше противоречива, знаете ли. Въпреки това историята и мултиплейър режимът в тази игра никога не умират, дори 10 години след пускането му.

2. Call of Duty 4: Modern Warfare

На номер 2 има Call of Duty 4: Modern Warfare, който също е част от поредицата Modern Warfare . Тази игра е началото на историята на поредицата.

Мисиите в тази игра са сред най-добрите в целия франчайз Call of Duty. Тази игра се развива в Третата световна война, която се провежда в бъдеще.

Call of Duty 4: Modern Warfare също има мултиплейър режим, който е не по-малко вълнуващ. Изборът на карти с различни характеристики ще ви направи още по-самодоволни, де.

3. Call of Duty: Black Ops

На 3-та позиция е играта Call of Duty: Black Ops , банда. Тази поредица е вдъхновена от реални събития, а именно войната с кубинската революция и войната във Виетнам.

Поредицата Black Ops е не по-малко популярна от Modern Warfare . Играта, издадена през 2010 г., е разработена от Treyarch.

В тази игра ще ви бъде представена кървава битка, която може да ви травмира. Смачканите крайници биха се превърнали в нормална гледка в тази игра.

4. Call of Duty: Black Ops 2

Call of Duty: Black Ops 2 е продължение на първата серия Black Ops. Основният герой на играта е Дейвид Мейсън , син на героя от първите Black Ops, Алекс Мейсън .

Тази игра има същата механика като предшественика си. Просто това, обгърнато с по-модерни и футуристични елементи.

Освен в режим за един играч, можете да играете тази игра и в мултиплейър. Режимът зомби също се появява отново, след като преди това се появи в първата серия Black Ops.

5. Call of Duty 2

Call of Duty 2 е втората игра, издадена от Activision във франчайза Call of Duty. Навремето тази игра наистина процъфтява, знаете ли.

Издадена през 2005 г., тази игра има най-реалистичната графика и звук за времето си. Тази игра може да представи атмосферата на Втората световна война по съвсем различен начин.

Въпреки че има ограничени функции за мултиплейър, тази игра все още е забавна, дори ако се играе само за един играч.

6. Call of Duty: World at War

Все още вземайки темата за Втората световна война, на позиция 6 е Call of Duty: World at War , банда. Тази игра е предшественикът на серията Black Ops, която ще излезе няколко години по-късно.

World at War съчетава класически елементи на Call of Duty с типичната измислица на Treyarch като разработчик. Тази игра е първата игра на Call of Duty, която има зомби режим.

Можете да играете мултиплейър режим в тази кооперативна игра с 3 от вашите приятели. Трябва да работите заедно, за да оцелеете до края.

7. Call of Duty: Modern Warfare 3

Call of Duty: Modern Warfare 3 се нарежда на 7-мо място като най-добрата игра от франчайза Call of Duty. Тази игра е краят на поредицата Modern Warfare.

Ще се срещнете отново с капитан Прайс и Джон "Сапун" MacTavish , които се опитват да сложат край на хаоса, организиран от Владимир Макаров .

Тази игра въвежда система за прогресия на оръжията , умения и други неща в мултиплейър режим. Въпреки че не е толкова добра, колкото предишните 2 игри, тази игра все пак си заслужава да се играе, наистина.

Това е статията на Jaka за 7-те най-добри игри от франчайза Call of Duty. От списъка на Джака кой според вас трябва да е на първо място?

Напишете отговора си заедно с причината в предоставените коментари, банда! Ще се видим в следващата статия на Jaka.

Прочетете също статии за Call of Duty или други интересни статии от Prameswara Padmanaba