като ужас? Това са 10-те най-добри зомби игри за всички времена!

Зомбитата винаги са най-ужасяващият и напрегнат враг. За тези от вас, които обичат зомби игрите, не забравяйте да разгледате този списък с най-добрите зомби игри за всички времена!

Харесвате ли игри с тематика на зомбита?

Зомби е създание, създадено от измислена история. Това същество изглежда има инстинкт да яде хора и други живи същества.

Всяка игра има различен зомби характер, от ходещи зомбита до скачане или паркур !

Искате ли да почувствате тръпката от преследването от зомбита? Тук ApkVenue изброява 10 зомби игри на всички най-добри конзоли, които трябва да опитате!

Най-добрата игра на зомбита за всички времена

Зомбито е измислен герой, който също е немъртв. Казва се, че думата „зомби“ произхожда от западноафриканския език „nzambi“ .

Цитиран от BBC, Nzambi се определя като душата на човек, който е починал. Зомбитата се използват и като различни произведения на изкуството, като филми и романи.

Първият филм на тема зомбита е Бялото зомби. Темата за зомбита расте и се превръща в злодей на различни игри.

Според Red Bull първата игра със зомби тема е Zombie Zombie от Quicksilva . Тази игра е пусната през 1984 г., банда.

Сега има все повече игри с темата за зомбитата. Всъщност някои от тези игри са спечелили наградата „ Игра на годината“ .

Какви са игрите? Хайде, вижте изцяло по-долу:

1. Последният от нас

Първата зомби игра, която трябва да играете, е The Last of Us . Тази игра е пусната за първи път през 2013 г. на Playstation 3.

„Последният от нас“ има 240 награди „Игра на годината“ през 2013 г. Чрез рейтинги от различни игрови медии „Последният от нас“ има много високи резултати, вариращи от 9 и 10.

Вместо това lebay , но дали тази игра има цялото съвършенство в дадена игра по това време. Започвайки от забавна и трогателна история, напрегнат стил на игра, до най-добрата графика.

Ако не вярвате, опитайте да играете играта сега, банда. Налице е и на PS4 във версията Re-master , знаете ли!

2. Resident Evil Series

Кой не познава Resident Evil?

Познайте какво, Resident Evil беше пуснат за първи път под формата на игра или филм? Отговорът е игра, банда!

Resident Evil, издаден за първи път през 1996 г., разработен и публикуван от Capcom . Тази игра е една от най-продаваните серии за зомбита.

Досега можете да се насладите на повече от 7 игри от Resident Evil. Най-добрите игри, които ApkVenue можете да изпробвате, са Resident Evil 2 Remake и Resident Evil 7 серия .

Тази игра притежава вълнението на класическия Resident Evil с най-добрата графика, която може да ви накара да настръхнете.

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри за стрелба

3. Световна война Z

За първи път се появява като зомби филм, сега се прави игра със същото заглавие. Тази игра е предвидена за конзола PS 4, Xbox One и PC.

World War Z е игра за стрелба, която се играе онлайн или офлайн. Подобно на играта Left 4 Dead, вие ще играете на етап .

Тази игра все още е топла, защото е пусната едва на 16 април 2019 г. Ако сте любител на зомбита, трябва да играете играта сами или с приятели!

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

4. Отминалите дни

Освен това все още е топла игра за вас. Издаден на 26 април 2019 г., Days Gone е ексклузивна зомби игра на Playstation 4.

Зомбитата в тази игра се наричат „Freakers“ , различно от останалите зомбита, Freakers предпочитат да се събират в група и да атакуват плячката си.

Можете да играете тази игра само като един играч , но историята и играта са в състояние да ви накарат да се успокоите сами, банда!

5. Умираща светлина

Dying Light е най-добрата зомби игра за различни игрови конзоли като PS 4, Xbox one, PC и други.

Пуснат за първи път през 2015 г., Dying Light е известен като много вълнуваща игра на зомбита. Особено когато в играта настъпи нощ.

Защо? Защото зомбитата ще се появят и ще ви гонят. Не само бягане, но и паркур , банда!

Зомбитата в тази игра имат способността да скачат високо и да тичат бързо. Тази игра има свой собствен характер, който ви кара да се вълнувате, когато играете.

Не вярвате? Веднага играйте играта, банда!

ИЗТЕГЛЕТЕ Techland Adventure Games

6. Мъртъв остров

Какво се случва, ако се разнесе зомби чума, докато се забавлявате на вашата островна ваканция?

Dead Island разказва историята на свят, който е бил нападнат от зомби чума и е унищожил различни градове и развлекателни зони.

Ще започнете играта от хотел на „красив“ остров, но всичко се променя, когато зомбита атакуват.

Трябва да оцелеете и да изведете други оцелели на сигурно място.

Dead Island беше пуснат за първи път през 2015 г. за различни игрови конзоли. Съобщава се, че скоро ще се появи второто продължение!

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

7. Left 4 Dead Series

Е, серията игри Left 4 Dead е много добре известна като носител на първата мултиплейър онлайн игра с тематични зомбита.

Left 4 Dead беше издаден за първи път през 2008 г. от Valve South, а второ продължение пристигна година по-късно.

Тази игра е наистина забавна за игра с приятели онлайн. Можете да бъдете герой или зомби.

Но това не означава, че тази игра не е забавна да се играе сама, а. Защото можете да следите историите и мисиите до края.

Left 4 Dead Series Препоръчвам ви да играете с приятели, това е максимално забавно!

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри за стрелба

8. Живот след

Обръщайки се към зомби играта за Android, Life After е игра, която има най-добрата тема за зомби днес.

Life After е RPG жанрова игра, пусната безплатно за Android и iOS.

От първата си поява през 2018 г. на мобилни устройства, тази игра се превърна в една от най-продаваните игри с повече от 1 милион изтегляния.

Досега LifeAfter все още е в топ 10 на списъка на най-касовите игри на Google Play Store. Хайде, играй играта сега, банда!

Приключенски игри NetEase Games ИЗТЕГЛЕТЕ

9. В мъртвите

Най-добрата игра за зомби на Android, която ApkVenue играеше, е Into The Dead , тази игра беше пусната за първи път през 2012 г.

Тази игра се играе чрез борба със зомбита, докато бягате, не се хващайте от зомбита, защото това ще намали кръвта ви.

Можете да използвате различни форми на оръжия, а има кучета пазачи, които могат да ви помогнат да се борите със зомбита.

Можете също така да играете Into The Dead 2 безплатно на HP. Хайде, играйте играта сега!

Игри за приключения PIKPOK ИЗТЕГЛЕТЕ

10. Растение срещу Zombies Series

Растение срещу Тази серия Zombies е най-добрата игра за зомбита, препоръчана от ApkVenue, която трябва да опитате. Тази игра е много интересна и може да се играе през свободното време.

Вие ще контролирате „растенията“, които имат способността да се борят със зомбита. Задачата е проста, да защити къщата от вражески атаки.

Тази игра беше пусната за първи път за компютър през 2009 г., след това отново за iOS през 2009 г. Не спря дотук, през 2013 г. второто продължение Plant vs. Зомбита 2: Време е.

Отделно от това има още Plant vs. Други зомбита, като Plants vs. Зомбита: Градинска война . Не е ли интересно?

Игрите на EA за стратегически игри на Swiss Earl ИЗТЕГЛЕТЕ

Това са 10-те най-добри зомби игри за всички времена на всички конзоли, които трябва да опитате. Коя игра според вас е най-добрата?

Напишете вашето мнение в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за зомбита или други интересни статии от Даниел Кахяди .