Мъжете менструират, докато хората не си вземат душ, това са 5-те най-странни японски игри

Следователно, Heepang, освен че е известен като сложна държава, често се нарича и държава, представяща различни уникалности и странности. По същия начин с игрите, произведени в Япония.

Япония наистина е известна със своите модерни технологии, особено в областта на машините, от супер сложни и вълшебни до супер странни в Япония . Следователно, освен че е известен като сложна държава , Heepang също така често се нарича и страна, представяща различни уникалности и странности. По същия начин с игрите, произведени в Япония.

Тази японска игра е може би най-противоречивата игра някога. Много е странно и определено не е, че можете да се насладите на тази игра, вместо да сте объркани поради нейната странност , така че е по-добре, ако не играете. Ето няколко странни игри, направени в Япония, които ще ви накарат да поклатите глава!

  • 7 най-страшните скрити неща в играта
  • Тези 5 приложения за Android имат странни функции и неразбиране, за какво са?
  • Не разбирам повече! 6 Тези игри за Android са супер отегчени, защо са направени?

Тези 5 най-ексцентрични игри, произведени в Япония, определено ще ви накарат да поклатите глава

1. Същество към Кой Шийо

Тази първа странна игра е може би много противоречива и не бива да се опитвате да я играете, защото дадените мисии са много странни и не заслужават нашия пример. В играта Creature To Koi Shiyo ще получите проста задача, която е препоръчително да се интересувате от обичащи животни .

Не може да се обясни в подробности, ясно е, че тази игра има много неподходящи сцени .

2. Мистър комар

Вторият е наистина странен и не на място, господин комар ще ви отведе в света и като играч ще действате като комар, който е длъжен да наднича на хората, които се къпят .

Тази игра ще бъде доста странна за игра, защото сцените също са доста отговорни. Ако сте любители на игрите за възрастни, ApkVenue препоръчва да изтеглите игра, която има повече смисъл.

3. Сладък басейн

Менструацията е често срещано нещо в света, но само за жена. За разлика от тази игра, която разказва за мъже, които имат менструация , и за мисията на тази игра, може би вече не се изисква да се опитвате да разберете причината и да излекувате менструацията при мъжете. Нелепо и странно.

4. Моряк

Морякът също е не по-малко ексцентричен, когато тази игра всъщност прави играчите объркани относно същността на тази игра. Не знам каква е истинската цел, но това, което е сигурно, е, че морякът разказва за някой, който отглежда животно с човешко лице , така че като играч трябва да изпълнявате мисията. Звучи странно и страшно, но това е мисията на играчите.

5. Еволюция на алпака

Петата е играта Alpaca Evolution , която носи ексцентричен геймплей, но не е класифицирана като противоречива. Основната мисия на тази една игра е съвсем проста, но странна и абсурдна! Играете ролята на Алпака, който може да еволюира в странни същества и да не разбира играчите

Ако все още ви интересува геймплеят, можете да го изтеглите от Google Play Store. Въпреки че е безплатна, това не гарантира, че можете да се насладите на тази игра, защото доставеният геймплей е много странен.

Това са 5 странни игри, направени в Япония, които карат играчите да не разбират . Въпреки че горепосочените 5 игри са много странни и неподходящи за игра, ако продължавате да настоявате от любопитство, няма нищо лошо и в изтеглянето.