Трябва да играете 15 премиум игри през 2017 г.

Самите платени игри имат различен ценови диапазон, някои са евтини до най-скъпите.

Има различни видове жанрове на игри на Android. Започвайки от стрелба, MOBA , до игри за оцеляване . Сред всички тези игри са безплатни или платени, в зависимост от разработчика при маркетинга на техния продукт.

Самите платени игри имат различен ценови диапазон, някои са евтини до най-скъпите. ApkVenue е събрал 15 страхотни игри за Android на ниски цени . Вижте следните рецензии.

  • Евтино! Тези 5 игри в Steam започват от 12 000 IDR
  • 4 препоръки за евтини геймпади Само Rp.100 хиляди!
  • 5 сайта за получаване на цените на игрите в Steam По-евтини до БЕЗПЛАТНО!

15 страхотни игри за Android с ниски цени

1. Hitman Sniper - 5000 IDR

Готови ли сте да станете плешив професионален убиец ? От вас се изисква да снимате умения с помощта на снайперска пушка. Неговата мисия е да убие целта от разстояние с това оръжие. С вълнуващ геймплей и добра графика, добрата новина е, че тази игра струва само 5000 IDR .

2. Survive: The Lost Land - 3 600 IDR

Искате игра с „уау“ графика и супер предизвикателна игра? Можете да опитате играта Survive The Lost Land . Тази игра симулира борба за оцеляване, докато сте заседнали на остров в средата на нищото. Цената също е много подходяща за джоба, само Rp.3,600 .

3. Neo Monsters - 3 000 IDR

Щастливи ли сте от игри в стил Pokemon Sun и Moon ? Отпуснете се, въпреки че тази игра излиза само на конзолата Nintendo 3DS , можете да опитате опит, който е почти същият като играта Neo Monsters . Ще ловувате, тренирате и ще се биете с хиляди чудовища , те дори могат да се развият. Това щастие е още по-пълно с много евтина цена, която е само 3 000 IDR .

4. Real Real - 11 000 IDR

Ако търсите за една бойна игра, която Уст , можете да опитате адаптация игра на известния филм, Жива стомана . Вие ще контролирате роботите бойци, които имат различни техники за атака и защита. Имайте интересно преживяване с битки между роботи, които струват само 11 000 IDR , разбира се, това е леко за портфейла ви, а!

5. Real Drift Car Racing - 12 000 IDR

Вдъхновен от филма Бързи и яростни и искате да се почувствате като краля на шосейните състезания? Real Drift Car Racing ще ви покани да усетите действието на превишена скорост и плаване по улиците. Показаните графики са наистина обещаващи, до степен да бъдат като истинско състезание. Въпреки че има доста голям размер от 260MB, тази игра се предлага на минимална цена от 12 000 IDR .

6. Zombie Avengers: Stickman War Z - IDR 3 000

Ако искате приключение dibarengin с вълнуващи битки действие, можете да опитате Zombie Avengers: Стик война Z . Дори и с героите на Stickman , тази игра наистина носи екшън-приключенска атмосфера, която е наистина забавна и пристрастяваща. Цената е много приятелска, с цена от Rp.3000 .

7. Air Attack HD - 3 000 IDR

Почти всички геймъри харесват игри с военна тематика, особено ако войната включва военни самолети, принадлежащи на военновъздушните сили. Air Attack HD ще ви покани да станете войник и пилот на военен самолет, който изпълнява мисия за атака срещу врага. Достатъчно с Rp.3000, можете да получите всички тези неща.

8. Hitman GO - 15 000 IDR

Връщайки се към темата за професионален убиец, в Hitman GO ще бъдете задължени да мислите добре, защото тук не става въпрос само за убийство, но трябва да разработите и добра стратегия. Тази игра е пъзел игра, която включва Hitman като парчета и линии за области, които само вие можете да преминете. Rp. 15 000 е евтина цена при толкова сложна игра като тази.

9. Тихоокеански джанти - 11 000 IDR

В действителност, в играта Real Steel можете също да изпитате битки с помощта на роботи. Но в Тихия океан , както във филма, ще използвате супер голям робот. Със сигурност вашите опоненти са злите гигантски чудовища, които искат да унищожат земята. Какво изненадва тази игра с страхотна графика и пълна детайлност, можете да я осребрите само с Rp.11000 .

10. Harvest Master: Farm Sim - 10 000 IDR

Разочарован, че не можете да играете версията за Android на играта Harvest Moon , която е доста скъпа? Не се обезсърчавайте, защото все още можете да играете игри в стил Harvest Moon с Harvest Master: Farm Sim . Което разбира се струва много по-евтино, току-що стигна до джоба на Rp 10 000 .

11. Хищници - 12 000 IDR

Все още си спомняйте страшния извънземен филм, който обича да убива хора. Хищниците също са адаптирани към игри за платформата Android. Ще почувствате тръпката да бъдете Хищник с нокти и сложни оръжия, както и невидим режим, който ви позволява да се маскирате, без да ви виждат. Въпреки че носи името на известния филм, тази игра получава само цена от 12 000 IDR !

12. Pocket Rally - 13 000 IDR

Може би да чуете игра с темата за уличните състезания, това е често срещано. Но какво ще кажете за рали състезания в пустинята или Сахара? Със сигурност геймърите рядко играят подобни състезателни игри, нали? Можете да получите това изживяване в играта Pocket Rally , която е удобна за джоба, за Rp . 13 000 .

13. Deus Ex: The Fall - 15 000 IDR

Със сигурност много геймъри вече познават известния франчайз за игри на PC платформата , а именно Deus Ex . С името Deus Ex: The Fall тази игра присъства на платформата Android. Ще изпитате вълнуващо действие и вълнуващо снимане. Просто подгответе 15 000 IDR и можете да го играете.

14. Остров на оцеляването: Evolve Pro! - 13 000 IDR

Друга тематична игра за оцеляване идва от Survival Island: Evolve Pro! , с режим FPS , ще изследвате остров в средата на нищото, ще правите оръжия и къщи и ще ловите животни за основните си хранителни нужди. Въпреки че тук е реалистичен 3D графичен дисплей, цената, която получавате, е само 13 000 IDR .

15. MadOut Open City - 13 000 IDR

Игрите с режим Open Open , разбира се, са едни от най-предпочитаните от геймърите в света. За съжаление повечето игри като тази са доста скъпи. Но в крайна сметка MadOut Open City се превърна в решение за бюджетни геймъри . Защото с 13 000 Rp можете да се чувствате безразсъдни и да се разхождате из града.

Това са 15 страхотни игри за Android с ниски цени . Така че вече няма нужда да се колебаете да купувате игри, защото цените са евтини. Не забравяйте да напишете вашето мнение в коментарите по-долу!