Тези 5 най-добри приключенски RPG игри за Android няма да ви накарат да съжалявате!

Искате ли да изпробвате игра с нови функции, която носи забавление и лесен геймплей и може да се играе небрежно? След това можете да опитате някои RPG игри

За да се забавляваме да не се чувстваме отегчени, играта на мобилни игри е най-подходящият избор. Но не се заблуждавайте при избора на игрите, които ще играете. Причината е, че има някои игри, които няма да ви забавляват, но всъщност могат да ви отегчат още повече. Това обикновено е така, защото играта, която се играе, носи геймплей, който не е вълнуващ и посредствен.

Искате ли да изпробвате игра с нови функции, която носи забавление и лесен геймплей и може да се играе небрежно? След това можете да опитате някои от тези анти-разочароващи RPG игри ! RPG играта, която ApkVenue разглежда тук, е най-добрата приключенска RPG някога и все още е сравнително нова. Така че, ако ви интересува играта, можете веднага да се обърнете към обяснението на ApkVen по-долу!

  • Освен че са забавни, тези 5 игри могат да бъдат източник на доход, ето как ...
  • 7 игри с малък размер HD за Android със сложна графична конзола за игри
  • 17 най-добри игри за автомобилни състезания 2020 за всички платформи, много реалистични!

5 приключенски RPG игри на Android, които няма да ви направят лошо изтегляне

1. Legend Hunter Devil Unleashed

Legend Hunter Devil Unleashed е игра от MMORPG, която също е приключенска RPG игра. Причината, поради която тази игра няма да ви накара да съжалявате и разочаровате след изтеглянето, е, че по отношение на графиката може да се каже, че е изключителна. Заедно с доставения геймплей е много вълнуващо.

Когато отворите тази игра, ще ви бъдат представени 5 класа, от които можете да избирате , и не само това, тази игра осигурява и режим на арена, който може да ви накара да правите битки 9vs9 и 6vs6, така че просто трябва да изберете според вашите вкус. Освен това има и други интересни функции като функцията Raid Boss Battle , която ви позволява да си сътрудничите с други играчи, за да победите босовете.

2. AION Legion of War

AION Legion of War не е традиционна покровителна игра, а стратегическа игра. Бойната система в реално време е това, което прави тази игра да изглежда жива, защото играчите трябва винаги да бъдат готови за вражески атаки.

В тази игра ще получите удоволствие за повече от 100 герои, които можете да получите и надстроите . По отношение на графиката може да се каже, че играта AION Legion of War има толкова сложни графики, колкото конзолните игри, тогава геймплеят е много вълнуващ и разочароващ.

3. Heroes на емблемата на огъня

Супер страхотната игра от Nintendo, която умишлено беше пусната за смартфони с Android, тази игра е несигурен RPG мобилен жанр, който разчита на базова система за боя. Предоставя интересни герои, а оръжията в тази игра са уникални като Thunder Lance, Fire Sword и Wind Axe . И много други интересни функции.

4. Mobius Final Fantasy

Final Fantasy е игра, която е много известна и дори невъзможна, ако никога не сте я играли на конзола или компютър . Но опитвали ли сте някога Mobius Final Fantasy, която е версията за Android? ако не само естествено, защото тази игра не е пусната отдавна.

Тази игра Mobius Final Fantasy разказва историята на вълна и млад мъж, който е попаднал в свят, наречен Паламеция . Има и много други финални герои от фантастични серии, които са включени в Mobius Final Fantasy като Cloud, Zidane и Lightning и много други. В допълнение към вълнуващия геймплей, графиките също изглеждат много възможни и изглеждат много живи.

5. Приказки за лъчите

Последното е игра Tales of the Rays от Namco Bandai, геймплеят в тази игра може да се каже, че е много задоволителен, въпреки че все още е същият като играта Tales of the Rays от предишната версия , но има разлика в характера на повече сложна графика .

Game Tales of the Rays разказва за Ix, който е млад мъж, на когото е възложено да защитава войници във всички измерения, които ще се опитат да унищожат центъра на тъмнината от всяко от тези измерения. Присъстващите герои и оръжия са уникални и анти-разочароващи.

Това е рецензията на Jaka за 5 андроид приключенски RPG игри, които са разочароващи след изтеглянето . Ако възнамерявате да го играете, можете да го изтеглите директно от Google Play Store.