5 андроид игри за копиране на sims

Като игра на The Sims? Опитайте и тези най-добри игри, които са подобни на The Sims!

Името The Sims за геймърите може да е познато , нали? Game The Sims е игра за симулиране на човешкия живот . В тази игра можете да създадете герой и да определите целта на живота му. По-късно мисиите ще бъдат определени според дестинацията, която сте избрали.

Тази игра е интересна, защото освен че можете да живеете живота на персонажа, можете също да създадете и украсите къща за пребиваване на вашия герой. И без това е забавно. Е, по-известен The Sims игра е, игрите, които са почти същите като на Sims игра са се появили. Ето пълен преглед на 5-те най-добри игри, подобни на The Sims .

  • 7 най-нови безплатни игри за Android за издание от май 2017 г.
  • 7 най-нови игри за Android за издание от април 2017 г., които трябва да играете
  • 7 най-нови и безплатни игри за Android март 2017 г.

5 Игрите за Android на The Sims 'Copycat'

1. Avakin Life

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Avakin Life е игра, в която сте получили апартамент, в който да живеете. Тази игра съчетава мода и MMO елементи . Можете да персонализирате героя си, като използвате очила, шапки, обувки, ризи и много други.

2. Life Quest 2

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

В Life Quest 2 ставате новозавършил човек, който е готов да преодолее истинските предизвикателства на живота. Намирате се на красиво място в Метроповил . Тази игра съчетава елементи на стратегия, MMORPG и симулация на живота .

3. Movie Star Planet

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Movie Star Planet не се различава много от играта The Sims, защото тук можете да облечете героя си така, както искате. Както и много страхотни функции , например просто създаване на нови приятели и чат в готини чат стаи , грижи за домашни любимци и много други

4. Little Dream Home

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

Little Dream Home е симулационна игра в реално време, в която можете да управлявате домакинството си и да се състезавате с приятелите си, за да видите кой може да зарадва малкото им виртуално семейство. Тук можете също да имате деца и да изберете домашен любимец .

5. Оформете ме Момиче

Източник на снимки: Снимка: play.google.com

В Style Me Girl играете ролята на стилист, който облича модел, като добавя някои аксесоари, козметика и дрехи. Той отново се разплака, този дисплей на играта вече използва 3D технология. в тази игра можете да играете офлайн

Това са 5-те най-добри игри, подобни на The Sims, които можете да изтеглите от Play Store. Коя е вашата любима игра? Не забравяйте да споделите и вие !