7 игри с най-добрата тема за кражба на android

Темата за кражбата в играта също е проникнала на пазара за игри на Android, дори има доста добър потенциал. Ето 7 от най-добрите игри за Android на тема кражба.

Кражбата е тежко престъпление. Това често се случва в ежедневието, независимо дали става въпрос за кражба на вещ или също пари. Това обаче вдъхновява създателите на игри, където кражбата се превръща в много забавно нещо, разбира се, в контекста на играта.

Темата за кражбата в играта също е проникнала на пазара за игри на Android, дори има доста добър потенциал. И така, кои са най-добрите тематични игри за Android на Android за крадци? Нека да разгледаме 7 от най-добрите игри за Android с тема за кражба.

  • 8 уникални игри за Android с художествени дизайни
  • 15 най-добри Android игри за Google Cardboard VR

Най-добрата тема за кражба на Android

1. Грабеж Боб

Играта за крадци на Android, която ще обсъдим първо, е Грабеж Боб. Боб е крадец, който е освободен от някой от затвора, където този човек прави Боб негов подчинен. Шефът на Боб ще ви даде мисии за кражба.

Подобно на горната история, разбира се, ще се държите като Боб, който ще претърпи мисии за кражба. Ще играете като истински крадец, промъкнете се в къщата и след това маневрирайте, за да не ви хване собственикът на къщата и разбира се да вземете целевия предмет, за да бъде откраднат.

2. Крал на крадците

Искате ли да бъдете „Кралят на крадците“? Играйте кражба на Android игра, създадена от разработчика ZeptoLab на тази. Тази игра има доста уникален начин на игра, където ще се състезавате с други играчи, за да се откраднете.

По-късно ще създадете база, която можете да редактирате по ваш вкус. Можете също така да създадете пъзел стая, пълна с капани, така че другите играчи да не могат лесно да вземат вашите скъпоценни камъни. И обратно, вие също ще действате, за да пробиете основата, направена от противника, за да получите техните скъпоценни камъни.

ZeptoLab Strategy Games ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Татко беше крадец

Какво се случва, ако баща ни е крадец? Това е темата на тази игра за крадци на Android. Ще играете като баща крадец, който пресича сграда, за да вземе ценности във всяка стая.

Тази игра е съвсем проста, трябва само да се плъзнете нагоре или надолу, за да смените стаите, където във всяка стая трябва да вземете парите, които са в сейфа. Разбира се, трябва да внимавате и със съществуващите препятствия, като баба, която ще ви рита, полицейска засада или дори ракета, изстреляна от сградата с хеликоптер.

Аркадни игри Rebel Twins ИЗТЕГЛЕТЕ

4. КРАЖБА Inc. Игра Stealth Thief

Искате сложна игра за крадци на Android? THEFT Inc. Stealth Thief Game е отговорът. Ще играете ролята на крадец, който краде от сграда, както в холивудските филми.

От гледна точка на видеонаблюдение, вие ще преместите персонажа си от една стая в друга, обездвижвайки полицията и накрая да вземете предмети, които са обект на кражба. Приглушената атмосфера, която характеризира сграда, която не функционира, също допринася за вълнението на собственото си.

5. Крадец Йов

Ако искате игра за кражба на Android, която е подходяща за отпускане и проста, има игра, направена от Tekko Games, а именно Thief Job . Играта се изпълнява като повечето, но с крадец.

Тук имате задачата да насочите характера на бягащ крадец да прескача всеки покрив на сградата, да се плъзга и плъзга по кабели. Разбира се, във всяка игра в режим на бягане ще има ченге.

6. Пробив на немия крадец

Уникалната игра за Android, наречена Puzzle Escape, е комбинирана с темата за крадеца, което е невъобразимо необикновено нещо. Dumb Thief Breakout успя да събере тези две теми в една много вълнуваща игра.

Разбира се, за пореден път вашата роля е престъпник, който ще краде в къща, но преди да можете да влезете в къщата, трябва да решите пъзела във всяка стая, за да можете да преминете към съседната стая.

7. Можеш ли да го откраднеш: Тайният крадец

Все още с комбинация от темата на пъзел и крадец, само че този път се използва гледна точка от първо лице или директна гледна точка без никакви знаци. Ще претърсите цялата стая, изпълнена с пъзели, които трябва да решите, което ще ви отведе до целевия обект, който ще откраднете.

Да, това бяха 7-те най-добри игри за крадци на Android версията на JalanTikus. Разбира се, тези игри за кражба са само за забавление и не трябва да ви вдъхновяват да предприемете позорни действия в реалния свят.