10 харам сайтове, на които е забранено отварянето, само правят грехове!

Харам сайтовете със сигурност са едно от нещата, които трябва да се избягват, за да не се добави към греха. Ето списък със забранени сайтове за харам ?, които трябва да избягвате.

Сайтовете на Харам може да звучат познато на някои от вас, а, банда? Като се има предвид, че досега познаваме само забранени сайтове, а не харам.

Но в действителност има и някои уебсайтове на харам, които ще направят грях само ако имате достъп до тях. Големият брой отрицателно съдържание със сигурност е една от причините.

Тогава, кои уебсайтове са изброени този път? Сайтовете за стрийминг и изтегляне на филми са ли един от тях?

Вместо да бъдете любопитни, по-добре просто да разгледате 10 харам сайтове, на които е забранено отварянето, защото те правят само следните пълни грехове.

Харам сайтове, на които е забранено отварянето

Всъщност повечето от изброените по-долу сайтове са блокирани от правителството, защото съдържат различни елементи, които са забранени от правителството.

Възможно е обаче да сте свикнали да използвате VPN приложение, така че все още да имате достъп до сайтовете по-долу.

И така, на кои сайтове е забранено да се отварят по време на гладуване?

1. Сайтове за съдържание за възрастни

Източник на снимки: Engadget

Няма нужда да спорим по този въпрос отново. Не можете да отваряте сайтове за възрастни по всяко време, особено ако не сте достатъчно възрастни.

Този забранен видео сайт очевидно е неморалност на окото, след това се превръща в неморален ум и може да завърши с други неморални действия.

В допълнение, филмите, които са на сайта днес, са научно доказани, че увреждат работата на мозъка. Така че, покайте се веднага, банда!

2. Сайтове за хазарт

Източник на снимки: Bitcoinist.com

Банг Рома каза, че хазартът обещава победа и богатство, но всичко е лъжа, защото това е началото на поражението и бедността.

Освен че е забранено от исляма, хазартът ще има само лошо въздействие върху нас. Това включва сайтове за хазарт.

В интернет има много видове сайтове за хазарт , като хазарт на футбол, хазарт с карти, хазарт в казино и т.н.

Е, трябва да избягвате всички тези хазартни игри, ако не искате да добавяте към греховете си!

3. Сайтове за продажба на алкохол / наркотици

Източник на снимки: Medical Xpress

За тези от вас, които не знаят, има много сайтове, които продават алкохол ! Тези сайтове не са включени в сайтове, които са блокирани от правителството, но са забранени от определени религии.

Ислямът е един от тях, който забранява на хората да пият алкохол, защото той може да се напие и да загуби ума си.

Освен алкохол, наркотиците се продават и свободно, въпреки че се правят тайно. За щастие правителството е достатъчно строго, за да блокира подобни сайтове.

Други сайтове на Харам ...

4. Терористични сайтове и култове

Източник на снимката: Tribun Jambi

Тероризмът и култовете все още са едно от нещата, с които се бори нашето правителство.

Причината е, че терористичните актове и девиантните секти като този не само са в ущърб на извършителите, но често отнемат много невинни животи.

Следователно има смисъл, ако терористичните сайтове и култовите сайтове са включени в списъка на сайтовете на харам, които този път ви е забранено да посещавате, банда.

5. Сайтове за предаване на живо / произволни чатове

Източник на снимки: Tech в Азия

Сега има сайтове за предаване на живо , които хората могат да използват, за да покажат своята креативност.

За съжаление, някои потребители злоупотребяват с тези сайтове, за да покажат частите на тялото си пред други.

Тъй като често е случаен, тогава не трябва да отваряте този тип сайтове, защото няма да знаете какво да очаквате.

6. Kill D * ri Guide Guide

Източник на снимката: CNN Индонезия

Вярвате или не, се оказва, че има сайтове, които предоставят ръководно съдържание за прекратяване на живота.

Но, разбира се, не можете лесно да намерите този сайт в търсачката на Google, но обикновено се намира в дълбоки уеб сайтове.

Ясно е защо този сайт ви е забранен за достъп, като се има предвид, че дори дейността по прекратяване на живота е строго забранена, особено в исляма.

7. Дълбока мрежа

Източник на снимки: Среден

Следващата е Deep Web . За тези от вас, които не знаят, Deep Web е сайтове, които не са индексирани в търсачки като Google.

Следователно не само всеки може да има достъп до тези сайтове. И така, защо има сайт като този?

Защото в него има толкова много незаконни дейности. Какво е пример? Купуване и продажба на наркотици, оръжия и дори човешки органи.

8. Обезпокояващ сайт

Снимката е предоставена от: The New York Times

Самият ApkVenue се чуди защо толкова много хора обичат да отварят обезпокоителни сайтове , въпреки че има и такива, които ги отварят, за да се шегуват само с приятелите си.

Има и различни видове, има снимки на нецензурирана смърт, части от тялото , кървене , човешки мъчения, човешки екскременти и други отвратителни неща.

Със сигурност тези видове сайтове за харам ще направят разговорите ви несъбудени и всъщност ще добавят към греховете ви.

9. Сатанистки сайт

Източник на снимки: списание Reason

Сайтове, наситени със сатанински нюанси, известни още като поклонение на дявола. Вярвайте или не, в интернет има много таблети!

Трябва обаче да избягвате сайтове, свързани с илюминатите и фриймасоните, защото те използват много сатанински символи.

Дори на сайтове като този има някакъв урок за поклонение на дявола. Не забравяйте, че ширкът е един от най-големите грехове, които Бог мрази!

10. Сайтове на ужасите

Снимката е предоставена от: Solopos

В интернет има и много уебсайтове, които обсъждат ужасни неща. Гарантирано, съдържанието на съдържанието ще накара вашата книга да настръхне.

Но какво лошо има в отварянето на сайт за ужаси? В крайна сметка, ние също често гледаме филми на ужасите по кината, нали?

Самият достъп до сайтовете на ужасите всъщност не е харам, който ще ви накара веднага да съгрешите.

Според ApkVenue обаче той се страхува, че съдържанието в него може да ви накара да загубите контрол над речта, което ще доведе до религиозна забрана.

Trust +, Машина за блокиране на сайтове Kominfo Haram

Въпреки че очевидно е забранено достъпът и дори блокирането на някои сайтове, все още има палави хора, които ги принуждават да имат достъп до тях.

Правителството чрез Министерството на комуникациите и информатиката (Kominfo) всъщност разчита на специална машина, наречена Trust +, за да блокира тези незаконни уебсайтове.

Trus + ще работи за филтриране на легални сайтове, които са безопасни и достъпни за потребителите на интернет. Междувременно потребителите не могат да имат достъп до сайтове, които съдържат отрицателно съдържание като порнография, SARA, терористи и други.

За тези от вас, които често посещават сайтове за изтегляне на пиратски филми, трябва да сте запознати с тази усъвършенствана машина, използвана от Kominfo.

С изключение на сайтовете на ужасите, сайтовете на харам в този списък трябва да се избягват, за да можете да ги отваряте.

Тези сайтове очевидно носят повече вреда, отколкото полза. По-добре използвайте времето си за по-полезни неща, банда!

Прочетете също статии за сайта или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah