разочарован! Тези 5 игри за боклук са направени от страхотни разработчици

Когато дадена игра е в промоция, преди да бъде пусната, геймърите обикновено имат големи очаквания за играта. Особено ако играта е направена от страхотни разработчици, спечелили доверието на геймърите.

Когато дадена игра е в промоция, преди да бъде пусната, геймърите обикновено имат големи очаквания за играта. Особено ако играта е направена от страхотни разработчици , спечелили доверието на ентусиастите .

Но всъщност някои големи разработчици не избягаха от създаването на лоши игри . И така, за да разберем какви игри са предназначени, ApkVenue обобщи 5 RUBBISH игри, направени от страхотни разработчици, които успешно са разочаровали . Ако сте фен на някой от разработчиците по-долу, може би и вие ще бъдете разочаровани.

  • 5 уникални Bin Creative игри за Android, направени от индонезийски разработчици
  • 5 игри с най-лошата репутация за всички времена, все още искате да играете?

Разочарован! Тези 5 RUBBED игри се оказаха направени от страхотни разработчици

1. Way of the Warrior - Палаво куче

Ако сте любител на играта Crash Bandicoot по време на разцвета на PS1, трябва да познавате този разработчик . Известно е, че Naughty Dog винаги прави страхотни игри и никога не разочарова, но изглежда, че тази игра наистина прави геймърите разочаровани.

Way of the Warrior енеясна и безскрупулна бойна игра, за която може да се каже, че копира аспекти на играта Mortal Kombat . Това не трябва да се прави от разработчик като Naughty Dog. Тази игра има твърд боен геймплей , лоша графика и саундтрак , който ви разболява , дори ви кара веднага да искате да го изхвърлите.

2. Тежка броня от стоманен баталон - от софтуер

Steel Batallion Heavy Armor е игра на From Software, която е известна съссвоятапоредица Souls . Тази игра ще симулира играча, управляващ голям робот. Нещото, което прави тази игра лоша, всъщност не идва от самата игра , а от сензора за движение, собственост на Kinect . Устройството всъщност правистраннатасимулация на движение втази игра .

3. Шрек - Зарове

Ако някога сте играли играта "Battlefield" или друга игра, направена от DICE , няма да повярвате, че тази игра е направена от толкова добър разработчик , колкото тях. Тази игра има лош дизайн на ниво , скучни мисии и да не говорим за анимацията на Шрек, която затруднява управлението на бягането . Освен това има истории, които не са ясни и вицове , които няма да разберете къде е смешното.

4. Градски шампион - Nintendo

Urban Champion е игра, създадена от екипа за разработка на Nintendo, който също е работил по Super Mario Bros и Legend of Zelda .

Това е най -неясната примитивна бойна игра , която ще играете . Вашата мисия ще бъде само да вкарате опонента си в канализационна дупка. Гарантирано ще се чудите, къде е вълнението от тази игра ?

5. Доклад за малцинствата: Всички управляват - Treyarch

Като чуете думата Treyarch , първото нещо, за което се сещате , е серията Call of Duty: Black Ops , която е много вълнуваща за игра. Е, когато гледате и играете играта Minority Report: Every Runs , определено няма да повярвате, че именно те са създали тази игра .

Тази игра, която е адаптация на филма, изигран от Том Круз, е изпълнена със скучни линейни истории. Представеният от него геймплей не прави впечатление, че тази игра е направена от толкова добър разработчик , колкото Treyarch.

Това са 5 RUBBISH игри, направени от страхотни разработчици, които успешно са разочаровали. Ако сте играли играта , не забравяйте да споделите своя опит в графата за коментари.