7 най-скъпи кожи на мобилните легенди, които има само султанът?

Mobile Legends наистина е безплатна за игра, но цената на предлаганите кожи е абсурдно скъпа!

Въпреки че имат статут на Free-to-play , не малко играчи на Mobile Legends , професионалисти и начинаещи харчат много пари за закупуване на кожи и членове на Starlight .

Кожите не осигуряват тактически предимства при игра, но кожите правят героите използвани по-хладни, така че да сте по-уверени в играта.

Но понякога тези кожи имат абсурдно скъпа цена, някои дори до 4 милиона, банда! Любопитен? Тук ApkVenue обобщава 7-те най-скъпи скина в мобилните легенди .

  • 8 начина да получите безплатни скинове в Mobile Legends: Bang bang
  • Как да изпращате скинове на мобилни легенди на вашите приятели
  • 7 причини, поради които Mobile Legends е по-добър от Vainglory

7 най-скъпи скина в мобилните легенди

За играчите на Mobile Legends наличието на скъпи кожи със сигурност носи гордост. Нищо чудно, че са готови да харчат достатъчно, само за да получат нови кожи.

Е, тук са 7-те най-скъпи кожи в Mobile Legends.

1. Бейн - граф Дракула

Тази кожа първоначално беше пусната, за да посрещне Хелоуин. Както подсказва името, тази кожа превръща Бейн в Дракула .

Но заедно с преработката на Bane, един от най-скъпите кожи в Mobile Legends също е претърпял промени.

Тази кожа променя долната част до напълно златиста, разбира се, тя съответства на цената на нивото на султана, определена за тази кожа.

Трябва да приготвите 1089 диаманта или почти еквивалента на 300 000 Rp, за да донесете тази кожа.

2. KOF Кожа

Mobile Legends си сътрудничи с играта King of Fighter (KOF) , за да произвежда KOF кожи . Тези кожи са взети директно от героите на King of Fighter.

Засега има 6 герои, които имат KOF кожи, а именно Карина, Гуинивире, Чоу, Аврора, Дирот и Гусион. Всеки герой е снабден с добавка на уникален японски диалог.

Кожите на Guinevere, Chou, Aurora и Gussion могат да бъдат получени само чрез събитието на KOF с ограничен период от време .

Докато Dyrroth-Orochi Крис кожата се зарежда 1288 диаманти или около Rp.310,000 . Кожата на Карина-Леона може да се получи безплатно.

3. Зодия кожа

Mobile Legends представя Зодиакалната кожа , която е кожи с темата за 12 зодиакални символа. Дизайнът на тези кожи обикновено изобразява галактики и звезди.

Има 9 герои, които са получили Зодиакалната кожа, включително Ирител, Мартис, Аврора, Ланселот, Хилда, Минотавър, Селена, Карина, Жаск, Баданг, Одета, Лунокс и Хелкурт.

Тази скин осигурява промяна във външния вид на героя и ефектите на уменията, почти еквивалентни на Epic скина.

За да получите зодиакален скин, трябва да играете Зодиак призоваване . Трябва да похарчите около 1500-1600 диаманта или еквивалента на Rp.330,000 до Rp.350,000 .

Освен че е скъпа, тази кожа е доста рядка поради ограничения период от време за покупка.

4. Alucard - Obsidian Blade

Този скин на Alucard е най-новият скин на Legend от Mobile Legends. Разбира се със статуса на Legend има много промени, които са внесени.

Наречете го визията Alucard с черно-лилави акценти, която изглежда по-хладна. Освен това имаше промени в ефектите на уменията и основните атаки . Ефектът на изземване дори осигурява анимация на Alucard с мотоциклет, което очевидно е много готино.

Статус като скин на Legend, този скин на Alucard не може да бъде закупен веднага, както други скинове. Трябва да играете на Вълшебното колело, за да получите вълшебни кристали, които могат да бъдат заменени за тази кожа.

Необходими са около 10 000-12 000 диаманта или еквивалента на 3-4 милиона рупии , банда! Въпреки че цената е скъпа, разбира се, ще изглеждате различно от другите Alucard.

5. Горд - Завоевател

Горд обикновено е синоним на магия и синьо. Тази кожа на Legend обаче носи леко драстична промяна.

Появата на Горд вече е робот и сините акценти върху уменията вече са заменени с червено и лилаво.

Освен това ефектите от уменията и припомнянето също са се променили. Анимацията на умението „духовен душ“, познато още като умение 3 Горд, което първоначално беше синьо, сега става лилаво със светкавичен ефект около него.

Подобно на кожата на Alucard-Obsidian Blade, тази кожа може да бъде получена само с помощта на Magic Crystal, получен чрез игра на Magic Wheel.

6. Мия - Пеперуда Модена

Модена Бътерфлай е много различна от другите кожи на Мия . Най-очевидната промяна е във визията на Мия с по-елегантна коса и лък, подчертани в лилаво-синьо.

Други промени включват анимацията на атаката, ефектите на уменията и ефектите на извикване, които са не по-малко готини. Особено в умение 2, където стрелките, които излизат, са много по-ясни.

Как да стигнем до тази кожа на легендата е подобна на другите скинове на Legend, разбира се на цена, която не е евтина.

7. Сабя - Кодово име Буря

Като един от първите герои в Mobile Legends, Sabre стана първият герой, получил скин Legend.

Разбира се със статуса на Legend, тази кожа дава на Saber много промени, да кажем, че външният вид на Sabre е като робот Gundam .

Освен това ефектите от уменията и припомнянето са много по-готини. Въпреки това, подобно на други скинове на Legend, трябва да похарчите достатъчно, за да получите тази кожа.

Е, това са 7- те най -скъпи скина в мобилните легенди . Как, интересувате ли се от тази кожа? Или има други скъпи кожи, които според вас не са по-малко готини?

Моля, споделете в графата за коментари, да!

Прочетете също статии за Android и iOS или други интересни статии от Рамадхану Муля .