nonton drama korea my absolute boyfriend (2019) sub indo

Искате ли да гледате нова романтична корейска драма, която не е еднообразна? Хайде, гледайте тук корейската драма „Моето абсолютно гадже“ (2019) цели епизоди на Indo Sub!

Любовните филми все още са един от водещите филмови жанрове за корейските драми. Филми като този имат много фенове не само от Корея, но и от цял ​​свят.

Един от най -новите романтични филми, който можете да гледате, е „Моето абсолютно гадже“. Тази драма е романтична драма с уникален нюанс .

Този филм може да бъде алтернатива за тези от вас, които не харесват филми, които в момента се играят в кина като Blood and Meat и Frozen II.

Конспект на филма „Моето абсолютно гадже“

Източник на снимки: amazon.com

Този филм разказва историята на връзката между Da-Da (Bang Min-Ah) и хуманоидния робот Young-Goo (Yeo Jin-Goo) .

Да-Да всъщност е в дългосрочна любовна връзка с изгряващия актьор Уанг Джун (Хонг Йонг-Хюн) .

Връзката между Да-Да и Уанг Джун се изостри поради заетостта на Уанг Джун, така че връзката между двамата в крайна сметка трябваше да приключи.

Трагичната им любовна история нанесе толкова дълбоки рани на Да-Да, че той избра да се подложи на хуманоидна връзка.

Този филм разказва историята на любовно триъгълно пътешествие между Да-Да, Йънг-Гу и Уанг Джун.

Интересни факти за моето абсолютно гадже

Източник на снимката: themoviedb.org
  • Тази драма е адаптация на мангата от Yuu Watase със същото заглавие. Тази манга започва да се публикува периодично от 2003 до 2004 г.
  • Тази драма променя заглавието си от първоначалната си концепция. Първоначално тази драма получи заглавието „Пушач или Романтична комедия“, но в крайна сметка беше променена на „Моето абсолютно гадже“.
  • Тази манга от Yuu Watase е адаптирана в Япония и Тайван . Тази корейска драма е третата драма, която адаптира тази манга.
  • Тази драма е романтична комедийна драма с вмъкнати научнофантастични филми . Очаква се комбинацията от тези два жанра да създаде уникално впечатление на публиката .
  • Графикът на драматичното излъчване всъщност принадлежи на драмата „Скитник“. Първоначално Vagabond трябваше да се излъчи рано, но поради незавършения производствен процес My Absolute Boyfriend излъчи по-рано.
  • Ролите на Da-Da и Wang Joon бяха предложени първо на други актьори и актриси . Ролята на Da-Da първоначално беше предложена на Song Ji Hyo, докато ролята на Wang Joon беше предложена на Chun Jung Myun, но и двамата отказаха.
  • Тази драма е втората романтична комедийна драма, излъчена по SBS тази година. SBS обикновено излъчва по-сериозни жанрови драми, но тази година по тази телевизия са излъчени две романтични комедийни драми .

Гледайте Моето абсолютно гадже

Заглавие Моето абсолютно гадже
На живо 15 май 2019 г.
Продължителност 40 епизода (35 минути)
Производство Apollo Pictures
Директор Jung Jung-hwa
В ролите Yeo Jin-goo, Bang Min-ah, hing Jong-hyun и др
Жанр Комедия, фентъзи, романтика

За тези от вас, които искат да гледат корейски драми с тази интересна концепция, можете да гледате чрез линка по-долу, банда!

>>> Гледайте Моето абсолютно гадже <<<

Тази филмова адаптация на японска манга може да бъде алтернативно гледане за онези от вас, които са отегчени от екшъни и филми на ужасите, които в момента се излъчват, като филма Rumah Kentang the Beginning и филма Blood and Meat.

Прочетете също статии за филми или други интересни статии от Restu Wibowo .