как да играя играта overwatch на Android смартфон

За разлика от Hearthstone, който вече се предлага за смартфони, Blizzar не предлага Overwatch за смартфони. Но не се притеснявайте, JalanTikus е забавен начин да играете Overwatch на Android!

Представен в средата на 2016 г., Overwatch веднага получи топло посрещане в сърцата на геймърите. Тъй като игрите, достъпни за компютър, PS4 и XBox носят вълнуващ геймплей, който съчетава жанра на играта MOBA с FPS.

За разлика от Hearthstone, който вече се предлага за смартфони, Blizzard не предлага Overwatch за смартфони. Но не се притеснявайте, JalanTikus е забавен начин да играете Overwatch на Android!

  • Искате ли да играете компютърни игри с PS4 стик? Ето как!

Игра на Game Overwatch на смартфон? Мога!

Мнозина казват, че Overwatch е комбинация от DotA игри с Point Blank . Не е грешно. Нищо чудно, че тази игра веднага има голяма потребителска база, въпреки че не излиза от една година. Толкова вълнуващо!

Е, ако вече имате играта Overwatch на компютър, можете да я играете на Android смартфон, знаете ли ! Не се нуждаете от голяма RAM, дори можете да играете компютърни игри на смартфон с 2 GB RAM. Как Лесно!

Как да контролирате компютърните игри на Android

За да играете компютърни игри на смартфон, можете да използвате метода за стрийминг. Да, предавайте игри на вашия компютър на вашия смартфон. Не се притеснявайте от закъснения, JalanTikus знае най-доброто приложение за стрийминг на игри от компютър към смартфон!

  • Изтеглете и инсталирайте приложението Remotr Game Streaming.

  • Веднъж инсталиран на смартфона, инсталирайте и приложението Remotr на вашия компютър. Можете да го изтеглите на www.remotrapp.com .

  • След това отворете приложението Remotr на компютъра. След това влезте с вашия акаунт в Remotr. Ако нямате такъв, направете го първо.
  • Ако сте влезли в компютър, влезте със същия акаунт Remotr в приложението Remort на вашия смартфон.
  • За да се свържете директно, уверете се, че вашият смартфон и компютър са свързани към една и съща мрежа. Дори и да не, можете да го настроите ръчно, като зададете подходящия TCP порт.

Note: Dengan mengatur TCP di smartphone, kamu bisa stream game dari PC ke smartphone kapanpun dimanapun. Namun pastikan koneksi yang kamu gunakan cukup kuat.

  • След като вашето Android Remote е свързано към компютъра, свързаното устройство автоматично ще се появи. След това можете да изберете компютърната игра, която искате да играете на вашия смартфон.
  • Можете да контролирате контролите на играта, които играете на Remotr. Не само с помощта на сензорни контроли, Remotr може да бъде настроен да се свързва и с други игрови подложки , нали знаете!

Вълнуващо, нали? Не само Overwatch, знаете, всички игри, инсталирани на вашия компютър, могат да се играят лесно на смартфон, без никакво забавяне. Така че, нека играем компютърни игри на вашия смартфон с помощта на Remotr!

Късмет!