как да смените андроид смартфон на телефон с Windows, без да купувате

Удобен с Android, но от време на време искате да изпробвате смартфон с друга операционна система? Съветите на ApkVenue този път са как да промените смартфон с Android в Windows Phone, без да купувате или безплатно.

Потребителите на смартфони с Android са сред най-много в сравнение със смартфоните с други операционни системи. Очевидно тази операционна система, създадена от Google, предлага разнообразие от функции и милиони приложения, които могат да бъдат получени безплатно от нейните потребители. В допълнение, подобренията, направени от първия Android до Oreo, със сигурност ще направят потребителите по-лоялни.

Но като потребител на Android никога не се чувствате отегчени и искате да изпробвате усещането за използване на смартфон с други видове операционна система, например Windows Phone . Повечето хора ще искат да опитат, но не искат да губят пари, купувайки нов смартфон, само за да опитат.

Ако това е бариера за вас, ApkVenue ще ви даде решение. В този съвет ApkVenue ще ви каже как да превърнете смартфон с Android в Windows Phone, без да купувате или харчите и стотинка! Любопитни ли сте как? Вижте съветите по-долу.

  • Готино! Това е промяната на звука при стартиране от Windows 3.1 на Windows 10
  • Как да видите паролите за WiFi в Windows 10, най-лесният и практичен!
  • 5 опасности от използването на пиратски софтуер за Windows

Как да промените Android смартфон в Windows Phone

Източник на снимки: Източник: WinSource

Не е нужно да плащате, за да купите Windows Phone в най-близкия магазин за смартфони, за да усетите усещането за използване на този смартфон. Всичко, което трябва да направите, е да направите съдържанието на вашия смартфон с Android да прилича на съдържанието на смартфон, произведен от Microsoft.

Разбира се, трябва да напълните вашия Android смартфон с приложения на Microsoft, които са налични в Google Play Store и можете да ги инсталирате безплатно. Нещо? Ето някои от приложенията, от които ще се нуждаете:

  • Microsoft Launcher : Приложение, което трябва да инсталирате, за да усетите усещането за използване на Windows Phone. С помощта на този стартер, вашият Android смартфон ще се почувства като Windows.
Изтеглете помощните програми на Microsoft Apps
  • Outlook : Можете също да инсталирате това приложение, което предоставя съобщения (имейл) в стил Microsoft на вашия Android смартфон. Нещо повече, Outlook може да зарежда и входящи кутии за акаунти извън Microsoft.
Microsoft Corporation Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Cortana : Едно от най-често използваните приложения за личен асистент дори на Windows Phone. Но със състоянието на Cortana, което е създание на Microsoft, разбира се, като го използвате като личен асистент, добавя впечатлението за Windows Phone на вашия Android.
Приложения за производителност на Microsoft Corporation ИЗТЕГЛЕТЕ
  • OneNote : Приложение, което предоставя услуги за водене на бележки, направени от Microsoft, разбира се, не бива да го пропускате, ако искате да усетите усещането от използването на Windows Phone.
Приложения за производителност на Microsoft Corporation ИЗТЕГЛЕТЕ
  • Office : Приложенията, които познавате, като Microsoft Word, Excel и PowerPoint, могат да се отварят и редактират с приложения на Microsoft Office на вашия Android смартфон.
Офис приложения и бизнес инструменти Microsoft Corporation ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Skype : Приложение, което определено ще знаете. Отново, тъй като първоначално е направен от Microsoft, Skype е едно от задължителните приложения, за да превърне вашия Android в Windows Phone.
Skype Technologies ИЗТЕГЛЯНЕ Социални приложения и приложения за съобщения
  • OneDrive : Облачно съхранение в много стил на Microsoft. Разбира се, вие също трябва да завършите промяната на Android в Windows Phone.
Приложения за производителност на Microsoft Corporation ИЗТЕГЛЕТЕ

Изглед на смартфон за Android> Windows Phone

След като инсталирате различните приложения от Microsoft по-горе, за вашия Android смартфон може да се каже, че е „Windows Phone“. Всъщност вашият Android функционира почти точно като истински Windows Phone, освен по отношение на дизайна и външния външен вид.

Ето как да превърнете смартфон с Android в Windows Phone без разходи, известен още като харчене на стотинка. За потребителите на Android, които наистина искат да усетят усещането за Windows Phone, не пречи веднага да практикувате съветите, които ApkVenue описа по-горе. Късмет!

Прочетете също статии за Android или други интересни статии от Рейналди Манасе .