7 игри с топка на ps1, които ще ви накарат да пропуснете, децата от 90-те трябва да са играли!

За Jaka 90-те се определят от две неща, банди, PS1 и Световната купа 98. Тук ApkVenue иска да сподели 7 футболни игри PS1, които ви карат да пропускате.

Като човек, който е роден в началото на 90-те години, първият опит на Джака от Световната купа пада през 1998 година.

Джака, който всъщност беше обикновен човек, най-накрая се усърди да гледа футболни мачове, защото беше увлечен от атмосферата.

Тогава това беше времето, когато PS1 беше победител, банда, така че когато излизаш с приятели, в крайна сметка играеш и футболни игри.

7 игри с топка PS1, които ви карат да пропускате

Що се отнася до футболните игри, най-новата не винаги е най-добрата , банда, особено сега, където всяка година ще излиза нова.

Всъщност, по отношение на външния вид, игрите от ерата на PS1 ни нараниха очите, когато се играе сега, но много от тези игри все още са специални за Jaka.

Името носталгия определено е малко абсурдно, банда, но това не означава, че играта, която ApkVenue ще извика тук, е с лошо качество.

За тези, които вече са любопитни за част от миналото на Jaka, просто прочетете, банда, 7 PS1 футболни игри, които ви карат да пропускате !

1. Победа в Eleven 4 / ISS Pro Evolution

Двете игри всъщност са еднакви, банда, но Winning Eleven (WE) 4 е името за японската версия и ISS Pro Evolution за английската.

От името можете да предположите, че това е четвъртата игра от серията WE или това, което сега се нарича Pro Evolution Soccer (PES) .

WE4 обаче е специален, тъй като отбелязва първата поява на режима на Master League , бандата, където можете да изградите своя отбор мечта от 0.

Тук Master League все още е минимален в сравнение с сега, но този режим поддържа WE4 забавно да играете сами.

2. FIFA 98

По време на ерата на PS1 изборът на футболни игри за групата приятели на Jaka обикновено падаше в серията WE, но FIFA 98 беше първата игра, която успя да съблазни Jaka, банда!

FIFA 98 е официалната игра за Мондиал 1998 и в резултат на това почти всички страни, участвали в квалификациите за Мондиала, са включени в тази игра, включително Индонезия , банда!

Тази игра, направена от EA, също има закрит 5v5 режим, подобен на футзала, който е не по-малко вълнуващ от режима на Световната купа.

Странното е, че FIFA 98 ви позволява да правите плъзгащи се битки срещу противниковия вратар, който веднага ще се окаже на червен картон.

Но, банда, това, което Jaka харесва най-много, е песента Song 2 от Blur, която е тематичната песен на тази игра и една от любимите песни на Jaka за всички времена.

3. LiberoGrande

Ако сега изборът на футболни мачове е ограничен само до PES и FIFA, в миналото имаше много алтернативи и една от тях беше LiberoGrande .

Създадена от Namco , LiberoGrande е уникална игра, защото контролирате само един играч с изглед от камерата, фокусиран само върху един играч.

PES и FIFA вече имат подобен режим, но в ерата на PS1 този режим имаше само LiberoGrande.

В продължението можете да играете и като вратар, което за съжаление е малко скучно, банда.

4. Super Shot Soccer

В сравнение с играта с топката по-горе, Super Shot Soccer = е доста ексцентрична игра, банда, но точно това прави тази игра развълнувана.

Типът футбол, който се популяризира тук, се основава на фантазия, банда, защото всяка държава има специални способности, базирани на културата на страната.

Например, германски вратар има способността да се трансформира в Берлинската стена, а американски играч може да се превърне в Статуята на свободата !

Концепцията е подобна на футболния филм Shaolin Soccer, който излезе известно време преди тази игра.

5. Разумен футбол

Според езика думата разумен означава, че има смисъл, но има някои неща в разумния футбол , които нямат никакъв смисъл, банда!

Въпреки че не е толкова вълнуващо като Super Shot Soccer, в тази игра има няколко елемента, които наистина са плод на активно въображение, банда.

Първата е функцията за докосване , при която можете да регулирате движението на топката след ритане, за да създадете екстремно ниво „бананов удар“.

Разумният футбол също е доста известен, защото нивото на плъзгащите се приспособления в тази игра е изобразено прекомерно.

По отношение на графиката, тази игра малко липсва с изгледи на камерата отгоре надолу и груби модели на герои, но няма съмнение относно геймплея, банда!

6. Това е Футбол

Ако тази игра е малко по-малко известна от други футболни игри, банда, но ApkVenue помни, че тази игра някога е била известна с една уникална функция.

Това е Футбол е първата игра с топка, която позволява на играчите да се гмуркат, което прави тази игра много интересна.

Ако според Джака изглежда, че Неймар е играл предимно като дете, банди, затова размерът е бил такъв.

7. Капитан Tsubasa J: Влезте утре

За тези от вас, които са работили, когато се прибирате от училище, гледайки аниме капитан Цубаса , трябва да сте запознати с тази игра.

Както подсказва името, Captain Tsubasa J: Get in the Tomorrow е игра, която е адаптация на класическото аниме от 90-те със същото заглавие.

Подобно на Super Shot Soccer, героите тук имат специални сили, които могат да бъдат освободени с помощта на ключови комбинации като бойни игри.

За съжаление тази игра не се предлага на английски, банда, така че трябва да гледате анимето, за да разберете сюжета на тази игра.

Каква е възрастта, ако не е само число, банда? Въпреки че са на 20 години, игрите над качеството не отстъпват на най-новите PES и FIFA.

Така че, банда, приветствайки SEA Games следващия месец, може би можете да опитате класическите игри PS1 по-горе, ако сте отегчени от FIFA или PES.

Имаш ли собствени спомени с играта по-горе, банда? Или имате други препоръки? Споделете в коментарите, банда!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Фикри Хариш