д! пирати, аниме игра за пиратски битки вече може да се играе!

Харесвате ли поредицата One Piece Anime? Сега можете да играете най-новата игра One Piece, наречена D! Пирати безплатно.

D! Pirates е уеб базирана / базирана на браузър RPG онлайн игра, която включва известни истории за аниме и манга от Япония. Тъй като тази игра се основава на игра с браузър, не е нужно да се притеснявате да правите сложна инсталация, трябва ви само браузър на вашия компютър и да започнете да играете веднага, лесно, нали?

Кой не знае за младо момче на име Monkey D. Luffy ? Той мечтае да стане бъдещият крал на пиратите. D! Pirates ви кани да се отправите на голямо приключение в ерата на пиратите с Луфи и приятели. В тази игра най-силната пиратска група ще оцелее. Съберете приятелите си от пиратски екипаж, победете всеки враг и станете следващият крал на пиратите в D! Pirates.

  • 10 най-добри игри от едно парче през 2018 г. (Android, PC и PS2)
  • BBM Mod One Piece: BBM приложение за Android с тема ONE PIECE

Най-новата аниме игра D! Пирати

Има много интересни функции на играта, които можете да играете в тази игра, включително системата за набиране на партньори , партньорска реформа / еволюция , World Boss , подземието на Impel Down , 6-Power Upgrade и много други интересни функции. От многото функции, които можете да играете, има една много интересна функция, която да изпробвате, а именно Recruit Partners in the Bar.

Наемете партньор (бар)

В бара можете да наемете много известни пирати, които са много силни. Можете да наемете партньори въз основа на нивото на главния герой. Освен партньорите в бара, можете също да наемете специални герои в Mystic Bar . Всички герои в Mystic Bar са страхотни пирати от цял ​​свят, набирането им във вашия пиратски екипаж е много добър избор. За Mystic Bar Level 1 - 80 можете да наемете Jinbe , Tragalgar Law , Boa Hancock , Sanji и Nico Robin .

Партньор за реформи

Друга характеристика, която е не по-малко вълнуваща от Bar, е Reform Partner . Като реформирате партньора си, можете да увеличите статуса на своя пиратски партньор чрез еволюция до по-високо ниво.

Освен промяната във външния вид на характера на партньора, статутът и бойната сила на партньора също ще се увеличат драстично. Както е показано по-долу, когато героите Usopp се реформират в Soge King Usopp.

Снимки на Game D! Пирати

6 правомощия

Арена

Бойна Боа

Битка Джинбе

Закон за битките

Системи за ескорт

Леви системи

Морски магазин

Световен бос

Как Това са само малка част от многото интересни функции, налични в D! Pirates . Колко интересно не е? Хайде, поканете приятелите си да играем заедно на D! Pirates. Не пропускайте вълнуващите събития, които тази игра предлага, вълнуващи приключения и постигнете мечтата си да станете кралят на пиратите в D! Pirates.

  • Можете да намерите пълна информация за играта D! Pirates по-долу; Фен страница на Facebook: //www.facebook.com/dpirates.maingames
  • За да играете тази последна игра, можете да посетите следната връзка : D! Пирати