лесен начин за редактиране на видеоклипове, за да бъдат кинематографични, само капитал за мобилни телефони!

Искате ли да направите видео с качество като холивудски филми? Това е лесно, просто следвайте как да редактирате видеото, за да бъде кинематографично по-долу!

Обичате ли видеомонтажа?

Ако е така, тогава трябва да знаете как да направите видеоклиповете кинематографични. Не ви трябват скъпи и много оборудване.

За да редактирате видеоклип, за да го направите кинематографичен, можете да използвате приложение за редактиране на видеоклипове от мобилния си телефон, знаете ли. Така че, можете да правите редактиране навсякъде.

Е, тук ApkVenue предлага трик за редактиране на видеоклипа, за да го направи кинематографичен. Хайде, вижте изцяло!

Лесни начини за редактиране на видеоклипове, така кинематографични

Редактирането на видео е дейност по компилиране и манипулиране на записани видеоклипове с помощта на инструменти за редактиране или приложения.

Редактирането на професионални видеоклипове обикновено се извършва с компютър, но сега можете да редактирате на мобилния си телефон. Така че, няма повече причина да бъдете мързеливи да правите видеоклипове.

Не само това, можете също да записвате видео чрез мобилен телефон. Освен това качеството на камерите на HP вече се конкурира с DSLR.

Е, редактирането на видеоклипове с помощта на мобилен телефон е съвсем различно, банда. Можете лесно да видите следните трикове за видеомонтаж!

1. Носете Anamorphic Bar

Първото е използването на анаморфната лента или черните линии в горната и долната част на екрана, така че видеото да изглежда разтегнато.

Можете да изтеглите Anamorphic Bar в интернет във формат PNG. Така че по-късно просто трябва да го поставите по време на редактиране.

Използването на тази Anamorphic Bar обаче със сигурност ще отреже кадъра на видеото, така че се уверете, че обектът, който записвате, не е твърде близо до камерата, когато записвате.

2. Редактирайте с подходящо приложение за редактиране

Следва редактиране с най-доброто приложение за редактиране на видео. Използването на правилното приложение ще повлияе на резултатите от видеоклипа, който редактирате.

Едно от приложенията, които ApkVenue препоръчва, е KineMaster . Това приложение е безплатно за изтегляне и използване на мобилния ви телефон.

KineMaster Corporation Видео и аудио приложения ИЗТЕГЛЕТЕ

Можете обаче да се възползвате от повече функции, като се абонирате. Тази абонаментна система се прилага и за други приложения за редактиране като цяло.

3. Носете черно и бяло

Така че, ако вашето видео има лошо качество на цветовете. Тогава използването на черно-бяло или монохромно ще направи видеото по-приятно за окото.

Едноцветните цветове създават балансирани цветове и добавят класическо впечатление към видеоклиповете, които правите.

4. Следващи трикове за редактиране

Следващото нещо, на което трябва да обърнете внимание, е аудиото. За да разберете повече защо аудиото е толкова важно, вижте цялото видео, банда!

ApkVenue предоставя и примери за обикновени видеоклипове, които са направени кинематографични. Хайде, гледайте видеото!

Ето как да редактирате видеоклипове, за да станете кинематографични с помощта на мобилни телефони. По този начин не е нужно да полагате повече усилия, за да правите кинематографични видеоклипове.

Напишете вашето мнение в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за видеомонтаж или други интересни статии от Даниел Кахяди .