как се играе на Clash of Clans на компютър много леко и без закъснение

Ако често виждате приятелите си да обичат да играят Clash of Clans, тогава искате да го играете, но нямате Android смартфон с високи спецификации, ето решението, просто трябва да инсталирате Windroye на вашия компютър. Всъщност има много

Как да играя CoC на компютър с много лек и без забавяне емулатор, Windroye. Windroye е много лек емулатор в сравнение с други емулатори и най-важното е, че този софтуер е БЕЗПЛАТЕН. Не е нужно да се притеснявате за минимални спецификации, които да накарат компютъра ви да виси .

Ако често виждате приятелите си да обичат да играят Clash of Clans, тогава искате да го играете, но нямате Android смартфон с високи спецификации, ето решението, просто трябва да инсталирате Windroye на вашия компютър. Има дори много предимства при игра на CoC на компютър с Windroye.

Предимствата са:

 1. Без закъснение
 2. Ако се играе на компютър, изображението на CoC ще бъде по-голямо и разбира се по-вълнуващо
 3. Няма да е прекалено много да натиснете бутона Next War , защото ако сте на смартфон, определено ще ви хареса да се подхлъзнете.

Недостатъците:

 1. Сложно е, когато искате да играете CoC, защото първо трябва да отворите компютъра си. Но ако имате мобилен телефон с Android, можете да играете 1 CoC акаунт с помощта на компютър, както и Android.
 • Как да стартирате Android на компютър с Windroye
 • Как да играя Clash of Clans на компютър (без емулатор)

Ето как се играе CoC с Windroye:

 1. Изтеглете и инсталирайте Windroye на Jalantikus.
 2. Инсталирайте и отворете Windroye на вашия компютър.
 3. Инсталирайте Clash of Clans. ИЗТЕГЛЕТЕ Стратегическите игри на Supercell
 4. Щракнете върху иконата за заключване.
 5. Щракнете върху раздела за инсталиране на APK и потърсете файла CoC.apk, изтеглете го тук.
 6. Завършете и вижте резултатите.

Лесно е, нали? Ето как да играете Clash of Clans на компютър с най-новата 2015 г. много лека и не тежка . Посетете и Aditya-Noerfa и намерете други трикове.