10 най-добри и най-новите приложения за чат 2020 на android

Объркани ли сте при избора на тона препоръки за приложение за чат? Тук ApkVenue ви дава 10 от най-новите и най-добрите приложения за чат на Android (актуализация 2020).

Всеки трябва да взаимодейства и да общува с други хора, пряко или косвено, например чрез смартфони, банди.

Поради тази причина в момента има много приложения за чат, които трябва да се притежават, за да може комуникацията да работи безпроблемно. Приложението за чат може да се използва и безплатно.

Приложението за чат е може би страхотно и сложно приложение, което можете да използвате на мобилен телефон с Android. Нищо чудно, че има различни възможности за избор на този тип приложения.

За да не се объркате, ApkVenue ще предостави препоръки за най-новите и най-добрите приложения за чат за телефони с Android, които заслужавате да използвате през 2020 г. Слушайте, нека!

Най-новата и най-добрата колекция от приложения за чат на Android (Актуализация 2020)

В Google Play Store можете да намерите богат избор от приложения за чат на Android, които наброяват стотици или дори хиляди банди.

За да разберете кой е подходящ и подходящ за вашите нужди, по-добре първо проверете препоръките за приложение за чат 2020 от ApkVenue по-долу!

1. WhatsApp

WhatsApp е известен като едно от най-добрите приложения за чат за потребители на Android. Доказателството, WA е инсталиран от повече от 5 милиарда потребители.

Освен чат, това приложение предлага и множество интересни функции като видео разговори и изпращане на стикери. Можете също така да направите свои собствени стикери WhatsApp на вашия мобилен телефон, банда.

WhatsApp също е популярно приложение за чат на iPhone. Можете също да го използвате на компютър чрез WhatsApp Web, без да инсталирате чат софтуер.

Описание WhatsApp
Разработчик WhatsApp Inc.
Минимална ОС 28MB
Размер Android 4.0.3 и по-нови версии
Изтегли 5 000 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете WhatsApp чрез следната връзка:

Социални приложения и съобщения за приложения WhatsApp Inc. ИЗТЕГЛИ

2. ЛИНИЯ

Това едно приложение трябва да ви е познато. Осигурява разнообразие от функции за чат, включително селекция от сладки и забавни стикери, гарантирани да направят чата по-приятен.

Тези стикери се предлагат безплатно или се заплащат. За платени можете да ги купите с помощта на монети. Ако нямате достатъчно монети, можете да закупите LINE монети с кредит.

Инсталирано от повече от 500 милиона потребители, това приложение, направено от LINE Corporation, наистина се превърна в едно от най-популярните чат приложения до момента, банда.

Описание ЛИНИЯ
Разработчик LINE Corporation
Минимална ОС Варира
Размер Варира
Изтегли 500 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете LINE чрез следната връзка:

Naver Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

Други приложения за чат ...

3. WeChat

WeChat е приложение, пуснато през 2011 г. В допълнение към чата, това приложение предлага и забавни игри за игра с приятели, банди.

Предлагайки много вълнуващи функции в допълнение към услугите за чат, WeChat вече има повече от 100 милиона потребители, които са го инсталирали чрез Google Play Store.

WeChat включва и приложение за чат с Android за създаване на приятели, защото предоставя функция Friend Radar, която може да открива други потребители около вас.

Описание WeChat
Разработчик WeChat
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер Варира
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 3.7 / 5 ( Google Play )

Изтеглете WeChat чрез следната връзка:

Tencent WeChat Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

4. Hangouts

Кой не е запознат с Hangouts? Едно от най-добрите приложения за чат е създадено от технологичния гигант Google.

Hangouts е приложение от висок клас, защото е интегрирано с Google+. Това приложение предлага и забавни функции като изпращане на стикери и емотикони.

Освен за чат, това приложение може да се използва и за SMS / MMS. Има и функция за видео разговори с отлично качество на видеото. Пробвали ли сте?

Описание Hangouts
Разработчик Google LLC
Минимална ОС Варира
Размер Варира
Изтегли 1 000 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Hangouts чрез следната връзка:

Приложения за социални съобщения и съобщения на Google ИЗТЕГЛЕТЕ

5. Facebook Messenger

Една от най-популярните социални медии, Facebook има функция за чат на оригиналния си уебсайт и приложение. Трябва също да сте потребител на това приложение, нали?

Осъзнавайки колко важни и популярни приложения за чат са за потребителите на смартфони, Facebook най-накрая реши да създаде отделно приложение за чат, Facebook Messenger .

Това приложение, инсталирано от повече от 1 милиард потребители на Android, ви позволява да комуникирате с всичките си приятели в социалните медии на Марк Зукърбърг.

Описание Facebook Messenger
Разработчик Facebook
Минимална ОС Варира
Размер Варира
Изтегли 1 000 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Facebook Messenger чрез следната връзка:

Браузър за приложения Facebook, Inc. ИЗТЕГЛИ

6. Skype

Skype е едно от най-добрите приложения за чат не само за Android, но и за почти всички устройства като iPhone и компютри, банди.

Инсталирани от повече от 1 милиард потребители на Android, предоставените вълнуващи функции правят Skype нещо повече от обикновено приложение за чат.

Освен в чата, Skype е и най-доброто приложение за онлайн срещи, което може да побере до 50 души наведнъж в едно видеообаждане.

Описание Skype
Разработчик Skype
Минимална ОС Варира
Размер Варира
Изтегли 1 000 000 000 и повече
Рейтинг 4.3 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Skype чрез следната връзка:

Skype Technologies ИЗТЕГЛЯНЕ Социални приложения и приложения за съобщения

7. Телеграма

Въпреки че беше засегнат от неприятни проблеми, Telegram всъщност все още е едно от най-популярните приложения за чат и се инсталира все повече днес.

На това приложение, инсталирано от повече от 500 милиона потребители на Android, може да се разчита, за да играе игри, за да гледа безплатно корейски драми. Готино, нали?

Освен практичен и безплатен, Telegram се предлага и с облачна услуга, която е много полезна за настаняване на потребителски данни. Интересувате ли се да опитате, банда?

Описание Телеграма
Разработчик Telegram FZ-LLC
Минимална ОС Варира
Размер Варира
Изтегли 500 000 000 и повече
Рейтинг 4.4 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Telegram чрез следната връзка:

Apps Social & Messaging Telegram LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

8. KakaoTalk

Това безплатно приложение за чат е известно с високата си скорост при изпращане на съобщения. Известно е също, че KakaoTalk често предоставя ваучери или купони за своите потребители.

Това приложение за чат на HP или PC също има функция за създаване на групи с неограничен брой членове. Така че можете лесно да разговаряте с много приятели.

Описание KakaoTalk
Разработчик Cocoa Corporation
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 105MB
Изтегли 100 000 000 и повече
Рейтинг 4.0 / 5 ( Google Play )

Изтеглете KakaoTalk чрез следната връзка:

Приложения Социални съобщения и съобщения Kakao Corp. ИЗТЕГЛИ

9. IMO

IMO е приложение за чат и видео разговори за смартфони и таблети с Android. С IMO можете лесно да се свържете със семейството, приятелите или приятелките си.

Това приложение предлага безплатен чат и телефонни разговори през 3G, 4G или Wi-Fi мрежи. Можете също така да разговаряте с много приятели чрез групов чат.

В чата също ще се почувствате по-вълнуващи, защото IMO предлага разнообразие от сладки и безплатни стикери, които можете да изпратите, за да опишете изражението си, банда.

Описание IMO
Разработчик imo.im
Минимална ОС Варира
Размер Варира
Изтегли 500 000 000 и повече
Рейтинг 4.2 / 5 ( Google Play )

Изтеглете IMO чрез следната връзка:

Социални приложения и приложения за съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ imo.im

10. Airtripp

Airtripp е вид социална медия, която ви позволява да се запознаете и да разговаряте с чужденци от различни страни, които искате, банда.

Това международно приложение за чат също така предоставя поддръжка за чат, която се превежда автоматично. Така че, не е нужно да се притеснявате за объркване.

Освен чат, Airtripp е и приложение за запознанства, защото можете да срещнете нови хора, които може да се интересуват от вас.

Описание Airtripp
Разработчик KiHeiTai Inc.
Минимална ОС Android 4.1 и по-нови версии
Размер 38MB
Изтегли 10 000 000 и повече
Рейтинг 4.1 / 5 ( Google Play )

Изтеглете Airtripp чрез следната връзка:

Социални приложения и съобщения ИЗТЕГЛЯНЕ

Видео: Колекция от приложения за чат с чужденци! Богато приложение на Тантан

Това са препоръките за най-добрите и най-новите приложения за чат за 2020 г. на телефони с Android. От горепосочените приложения кое е вашето любимо и използвате ли го най-много?

Или имате ли любимо приложение за чат извън десетте приложения по-горе? Не забравяйте да го кажете в графата за коментари, банда.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Рейналди Манасе .