как да правите дълги екранни снимки на компютър или лаптоп без допълнителни приложения

Освен отметки, екранните снимки са лесен начин за запазване на уеб страници. Ето как да направите дълга екранна снимка на компютър без допълнителни приложения и добавки. Със сигурност полезно за тези от вас, които не искат да се притесняват от инсталирането на допълнителни приложения!

Информация, която можете да намерите млада, когато технологията се развива много бързо, както наскоро. Можете да потърсите съвременни уроци за готвене, съвети за смартфони за Android или развлекателно съдържание - всичко през интернет, момчета .

В сравнение с отметките, екранните снимки ще бъдат по-лесни за гледане офлайн. Този път можете лесно да направите дълга екранна снимка на компютъра си без допълнителни приложения или добавки .

  • Как да направите екранни снимки на Android като професионални снимки
  • Как да правим екранни снимки на Android, без да натискаме бутони!
  • Колекция от снимки на екрана на най-новия лаптоп / компютър 2021 | Попълнете всички ОС

Как да правите дълги екранни снимки в Mozilla Firefox Quantum (компютър и лаптоп)

Как да направите дълга екранна снимка на компютър този път ApkVenue ще използва най-новия браузър, а именно Mozilla Firefox Quantum. За да го използвате, уверете се, че използвате версията на Firefox 57.

О, да, каза той, това приложение за браузър е по-бързо и с 30% по-леко от Google Chrome, момчета . По-любопитни ли сте?

Етап 1

За първи път, ако вече имате браузъра Mozilla Firefox Quantum, уверете се, че е Firefox версия 57. Но ако не, можете да го изтеглите на линка по-долу, момчета .

Mozilla Organisation Browser Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2

След това отворете уеб страницата, която искате да отидете на Firefox Quantum. Този път ApkVenue ще отвори Jalantikus.com, моля. Хехехе ...

Стъпка - 3

За да стартирате екранна снимка , всичко, което трябва да направите, е да натиснете иконата с три точки в адресната лента. След това ще се появи падащо меню и просто изберете менюто Направете снимка на екрана .

Стъпка - 4

Ще получите опцията Запазване на цялата страница за екранна снимка на една страница на уебсайта и Запазване видимо за екранната снимка на страницата, която се вижда на екрана. Уникално можете също да направите скрийншот на определени части от уеб страница, като просто преместите курсора.

Стъпка - 5

Натиснете Запазване на цялата страница за дълга екранна снимка във Firefox Quantum. След секунди ще ви бъдат представени резултатите от екранната снимка . Натиснете иконата за изтегляне, за да запазите екранната снимка на вашия компютър.

Стъпка - 6

Останалото можете също да запазите в облака на Mozilla, като натиснете бутона Save . Тази снимка на екрана ще бъде изчезнала и изтрита след 14 дни, момчета .

Е, това е как да направите дълга екранна снимка на компютър без допълнителни приложения чрез браузъра Mozilla Firefox Quantum. Наистина лесно, нали? Вече не е нужно да се притеснявате, можете да го направите за секунди! Успех момчета .

Прочетете също статии за уроци или други интересни статии от Satria Aji Purwoko .