10 ea игри за android, които трябва да играете!

Името Electronic Arts (EA) трябва да е познато на геймърите. Така че този път ApkVenue иска да сподели 10-те най-добри игри за Android EA, които трябва да инсталирате.

Много игри, направени от EA за Android, вече са налични в Google PlayStore.

Има безплатна версия и има и платена версия. Игрите със зашеметяващо 3D качество на графиката винаги са били опора на EA.

Е, тук ApkVenue избра 10 от най-добрите игри за Android EA, които трябва да играете!

10 най-добри игри за Android на EA, които трябва да играете!

1. EA Sports UFC

Първата игра на EA за Android е EA Sports UFC . Кой не знае тази игра?

Причината е, че тази игра е направена въз основа на спорт, който е популярен в момента, а именно UFC. Е, ако сте гледали много UFC, играта на тази игра не е трудно нещо.

ApkVenue силно препоръчва EA Sports UFC за любителите на екстремни бойни спортове.

Спортни игри ИЗТЕГЛЯНЕ

2. The Sims Mobile

Освен това има играта The Sims Mobile . Подобно на играта The Sims на компютър, в играта The Sims за Android вие контролирате героя си да прави ежедневни дейности, като например спане, хранене и работа.

В тази игра можете също да изградите семейство, да забавлявате с приятели, да общувате из града и т.н.

Electronic Arts Inc Симулационни игри ИЗТЕГЛЕТЕ

3. ФИФА футбол

Следващата игра на EA Android е FIFA Soccer . За това ApkVenue гарантира, че вече ще сте запознати с ушите си. Особено за тези, които наистина харесват футбола.

FIFA Soccer представя много атрактивна графика и тази игра също е силен конкурент на PES (Pro Evolution Soccer).

Интересното в тази игра е, че можете да изградите и управлявате свой собствен екип.

Можете дори да прехвърляте играчи на суперзвезди като Меси, Хендерсън и т.н. !

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

4. SimCity

Освен това има играта SimCity . В играта SimCity ще построите град по свой собствен начин.

Е, тук вашата роля е на управителя на града. Вашата задача, разбира се, е да изградите град от по-рано празно население до мегаполит.

За да можете да направите това, можете да оживите града, като използвате съществуваща инфраструктура, под формата на земя, сгради и т.н.

ИЗТЕГЛЕТЕ Симулационни игри

5. Тетрис

Следващата игра за Android EA е Tetris . Разбира се за феновете на тетриса, това е първата игра на тетрис, която трябва да играете на телефона си с Android.

Начинът на игра е същият като Tetris, който познавате отдавна. Tetris има концепция за игра, при която трябва да съчетаете всеки празен блок.

Но Tetris на EA създава и развива играта Tetris, за да бъде по-модерна и по-забавна, защото има няколко режима на игра, от които можете да избирате, а именно безплатна игра и Galaxy режим.

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

Следваща EA Android игра ...

6. NBA LIVE мобилен баскетбол

Понастоящем тази баскетболна игра е една от най-продаваните игри за Android EA в PlayStore. За любителите на баскетбола наистина трябва да инсталирате играта NBA LIVE Mobile Basketball .

Предлага се с много задоволителна графика и лесен контрол на играчите, тази игра също така включва онлайн мултиплейър режим, различни режими на игра, събития на живо и много други.

Спортни игри Electronic Arts Inc ИЗТЕГЛЯНЕ

7. Растения vs. Зомби герои

Трябва да сте запознати с Plants vs. Зомбита. Растения Vs. Zombies Heroes сама по себе си е отделна игра от EA, която представя жанра CCG в нея.

Тази игра все още включва стари герои, които вече са били известни.

Освен това EA също добави много нови знаци в него. Растения Vs. Zombies Heroes все още има геймплей като Plants Vs. Зомбита, но EA иновации с игра на карти с покровен стил .

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

8. Истински състезания 3

За любителите на автомобилни състезателни игри трябва да инсталирате Real Racing 3 . В тази игра можете да се състезавате на 39 вериги от 17 места.

Има много автомобили, на които можете да се състезавате, знаете ли! Започвайки от Ford, Ferrari, Lamborghini, Aston Martin и Mercedes Benz .

Тази игра, направена от EA, безспорно е най-добрата състезателна игра на EA!

Electronic Arts Inc Състезателни игри ИЗТЕГЛЕТЕ

9. Необходимост от скорост: Без ограничения

Кой не знае тази игра? Да, Need For Speed: No Limits е жанр на EA състезателни игри, достъпен за Android.

Тази игра успя да привлече много внимание от геймърите по света, защото представя много епичен геймплей, зашеметяваща графика и със сигурност наистина разваля очите на играчите.

Състезателни игри ИЗТЕГЛЕТЕ

10. Междузвездни войни: Галактика на героите

Последната EA игра за Android е играта Star Wars: Galaxy of Heroes . Тази игра е стратегическа игра на карти, увита в RPG битка елементи.

В тази игра ще се срещнете и с Хан Соло, Уоки Чубака, с Дарт Вейдър и неговите войски на Штурмовика.

ИЗТЕГЛЕТЕ RPG игри

Това са 10 игри на EA за Android, които трябва да инсталирате. Всъщност EA все още има много други игри за мобилния сегмент.

И така, ако смятате, че EA игрите са най-добрите и все още обичате да играете, момчета?