10 най-добри VR игри на всички платформи, само 10 хиляди капитала!

Искате ли да опитате усещането за игра на игри за виртуална реалност (VR)? ApkVenue препоръчва игрите по-долу, някои имат капитал само 10 хиляди рупии, банда!

Опитът от игра на игри от година на година винаги се развива. Може би, ако попитате родителите си, те ще си спомнят класическите аркадни игри .

След това въведете конзолните игри, които ни позволяват да играем игри у дома. Следва много практично преносимо игрално устройство .

Напоследък игрите, базирани на виртуална реалност (VR) , са непрестанни, което ни кара да се чувстваме сякаш влизаме в играта. ApkVenue иска да ви даде препоръки за най-добрите VR игри , банда!

Мултиплатформена VR игра

Първо, ApkVenue иска да ви даде игри, които могат да се играят на няколко платформи , банда. Нуждаете се от специални устройства, които са доста скъпи.

ApkVenue обаче ви гарантира, че ще бъдете доволни, играейки игрите по-долу, защото качеството на графиката и геймплея, които се притежават, е много приятно!

1. Skyrim VR

Източник на снимката: Techradar

Ако сте фен на игрите, трябва да сте запознати с името Skyrim . Тази една игра е доста популярна, така че излезе версията VR.

Можете да играете тази игра чрез Oculus Rift, HTC Vive или PlayStation VR. Ще можете да усетите усещането да играете Skyrim, сякаш сте на игрална арена.

Не само това, можете да получите и съдържание за изтегляне (DLC) като Dawguard , Hearthfire и Dragonborn .

2. Marvel Powers Unite VR

Източник на снимката: Techradar

Фенове на Marvel? Ако е така, тогава трябва да опитате тази игра на Marvel Powers Unite VR , банда!

Ще изпитате как да бъдете супергерои като Хълк и Rocket Racoon. За съжаление тази игра може да се играе само на Oculus устройства, банда!

3. Resident Evil 7: Biohazard

Източник на снимката: Techradar

Resident Evil 7: Biohazard е една от най-добрите VR игри. За да можете да го възпроизвеждате, ви е необходимо устройство Playstation VR.

Можете ли да си представите колко страшно ще бъде да играете тази игра с помощта на VR? Въпреки това ApkVenue гарантира, че тази игра е много предизвикателна!

4. Батман: Arkham VR

Източник на снимката: Techradar

Знаете, че една от най-добрите игри за супергерои, които можем да играем, е поредицата Batman: Arkham .

Сега можем да играем играта, използвайки VR устройства като PlayStation VR.

Въпреки това, тази игра ще изглежда по-скоро като детективска игра и може да бъде завършена само за 90 минути, банда.

5. Minecraft VR

Източник на снимката: Techradar

А, Minecraft . Феновете на тази игра са по целия свят, въпреки нейната блокова графика. Освен това сега можем да играем тази игра с VR устройство.

Може би тази игра ще ви разболее малко, защото трябва да завъртите тялото си на 360 градуса, за да видите цялата арена на тази игра.

VR Android игри

Игрите, които ApkVenue споменава над средното ниво, имат скъпа цена и се нуждаят от устройство, което също е не по-малко скъпо.

Е, за тези от вас с тънки джобове, можете да опитате VR игрите за Android по-долу, банда! Можете да го изтеглите безплатно.

Какво ще кажете за устройството? Можете да използвате Google Cardboard или други VR устройства, които се продават широко в онлайн магазините.

Всъщност ApkVenue намери устройство, което струва само 10 хиляди рупии, нали знаете! Ако сте закупили инструмента, можете да се насладите на игрите по-долу!

1. Апартаменти

RPG игри Foliage Games LLC ИЗТЕГЛЯНЕ

Първата игра, която ще ви препоръчаме, е Flats . Тази игра е FPS игра, която ви позволява да усетите усещането за истинска война.

Можете да изберете да играете за един играч или мултиплейър . Ако искате да използвате функцията VR, трябва да използвате допълнителен контролер.

Информация Апартаменти
Разработчик Игри със зеленина
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (33 659)
Размер 51 MB
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 2.3

2. VR X-Racer

DTA Mobile Simulation Games ИЗТЕГЛЕТЕ

Vr X-Racer е безкрайна игра, в която трябва да преминете през различни препятствия.

Ще получите допълнителни точки, ако можете да избегнете препятствия със супер тънко разстояние или да ударите синия пръстен, който се появява пред вас.

Като безкрайна игра , целта на тази игра е да получите възможно най-висок резултат. Имате две възможности за възпроизвеждане, като използвате главата или контролера.

Информация VR X-Racer
Разработчик IEC Corp.
Отзиви (Брой рецензенти) 4,5 (13,668)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 1,000,000+
Android Минимум 4.1

3. InCell VR

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

Следващата игра е InCell VR , където в тази игра ще влезете в човешкото тяло до клетъчно ниво.

Тази игра е състезателна игра, която се провежда в пъстър макро свят с впечатляващи детайли.

Можете също така да научите анатомията на човешкото тяло, докато изучавате тази игра. Нещо повече, тази игра има мрачни фонови звуци !

Информация InCell VR (картон)
Разработчик Nival
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (2 028)
Размер 72 MB
Инсталирайте го 500 000+
Android Минимум 4.4

4. Voxel Fly

Приключенски игри Cenda Games ИЗТЕГЛЕТЕ

Voxel Fly е безкрайна игра с различно усещане, защото можете да я играете чрез VR.

Ще летите през града и ще трябва да избягвате различни препятствия, доколкото е възможно. О, да, тази игра може да се играе и без VR, наистина.

Можете също да сравните резултатите с приятелите си, за да разберете кой е по-добър в играта.

Информация Voxel Fly
Разработчик Баба Стрихел
Отзиви (Брой рецензенти) 4,2 (1,168)
Размер 44 MB
Инсталирайте го 100 000+
Android Минимум 4.4

5. Шепнещи еони # 0

ИЗТЕГЛЕТЕ Игри

Последната игра, която ApkVenue ще ви препоръча, е Whispering Eons # 0 . Тази игра е приключенска игра с елементи на космическата опера и пъзели.

Трябва да можете да разрешите съществуващия пъзел. Тази игра е предизвикателна, за съжаление може да бъде завършена само за един час. Как така, банда. Здрасти здрасти здрасти

Информация Шепнещи еони # 0
Разработчик Софтуер MiCk
Отзиви (Брой рецензенти) 4,7 (942)
Размер 100 MB
Инсталирайте го 50 000+
Android Минимум 5.0

Това са 10-те най-добри VR игри, които ApkVenue препоръчва за вас. Наистина готино, банда? Кой ще играеш? Пишете в коментарите, да!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Fanandi Ratriansyah