5 най-добри игри за супермен за android и ios

Не е нужно да сте Кларк Кент, всичко, което трябва да направите, е да вземете смартфон с Android или iOS

Искате ли да играете Супермен ? Летете свободно към небето, изкоренявайте лошите и спасявайте земята.

Добрата новина е, че не е нужно да сте Кларк Кент , всичко, което трябва да направите, е да вземете своя Android или iOS смартфон и да изтеглите следната селекция от най-добрите игри на Супермен.

Освен да играете като Man of Steel , можете да играете и няколко други емблематични персонажа на DC Comic като Батман, които разчитат на тактически умения и високи технологии.

  • Батман срещу Супермен, кой е по-силен? Кой е по-умен?
  • Ето колко страхотен е най-новият филм за Батман срещу Супермен във версията на GTA 5!
  • Batman: Arkham Underworld, игра в стил COC идва с Android

Най-добрата игра Супермен за Android и iOS

1. Действие на Лига на справедливостта

Както подсказва името, Лигата на справедливостта Action Run е бягаща игра, но не безкрайна , защото можете да я завършите. Има 150 нива или мисии, които трябва да преминете и ще се сблъскате с шефски характер в края на всяко ниво.

Можете да играете като Супермен или други герои на DC Comics като Батман, Жената чудо, Firestorm, Cyborg и дори съперници като Joker и Lex Luthor, за да събирате точки, докато бягате на 3 различни арени.

За да победите шефа, можете също да промените героите по време на играта.

2. Несправедливост: Богове сред нас

Играта Injustice: Gods Among Us се основава на много популярната конзолна игра със същото заглавие, включително за комиксите.

Не бива обаче да очаквате да намерите същия геймплей като конзолите, боен тип, при който супергероите и злодеите от DC Comic се бият помежду си.

Същността е една и съща, бойна игра , просто класическите ви герои не се бият както обикновено, но се бият помежду си в колекционерска игра 3 на 3 .

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Батман срещу Супермен, който ще спечели

Със сигурност сте гледали филма „Батман срещу Супермен“? Не е пълно, ако не сте играли мобилната игра.

„Батман срещу Супермен: Кой ще спечели“ е официалната игра от филма „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта“, направен от разработчика Warner Bros, който също е режисьор.

Тази игра обаче няма същата история или мисия като филма, защото тази игра е безкрайна игра за Android. Всеки герой има свои собствени способности. Супермен със способността да лети, Батман със своя щит и разнообразие от други способности, които можете да изпробвате сами.

4. DC Legends

DC Legends е ролева игра, известна още като RPG, където можете да играете ролята на супергерои от DC Universe като Супермен, Батман, Флаш и други.

Ще се съберете и ще сформирате отбор за битка с Nekron и Manhunters. Можете също така да се състезавате с отбори по целия свят.

5. Човек от стомана

Ако тази наистина е игра на Супермен и е официалната игра от филма Man of Steel. Тук трябва да попречите на генерал Зод да унищожи земята.

Сега можете да играете в режим Story или Survival Mode. Като Супермен наистина ще се биете със силни врагове във филма „Човекът от стомана“.

Заключение

Това са петте най-добри игри на Супермен, избрани от JalanTikus, които можете да играете на смартфони Andorid и iPhone. Искате ли да бъдете и супер герой? Споделете вашето мнение!

Прочетете също статии за игри или други писания от Lukman Azis .