лесен начин за промяна на цвета на известието на Android смартфон

JalanTikus ще ви разкаже няколко трика как да промените цвета на вашия Android LED, така че вашият Android смартфон да бъде по-привлекателен и готин.

Едно от предимствата на използването на смартфон, базиран на Android, е, че той осигурява лесно персонализиране. Освен че можете да промените темата на началния екран чрез приложението за стартиране . Тези от вас, които са отегчени от цвета на светодиода за уведомяване, също могат да го променят много лесно.

Светодиодът за уведомяване е малка светлина, която се поставя отгоре близо до камерата или отдолу на смартфона. Той ще се включи, когато смартфонът получи нови известия като телефонни обаждания, незабавни съобщения, чатове , имейли и др.

Ако сте отегчени от цвета на LED за уведомяване, който се появява само в един цвят, сега можете да промените цвета на LED за уведомяване, като инсталирате приложението Light Manager .

Ами този път JalanTikus ще ви каже малък трик за това как да промените цвета на вашия Android LED, така че вашият Android смартфон да стане по-привлекателен и готин. Внимавай!

  • Как да промените Telolet на мелодия за уведомяване на вашия смартфон
  • Как да показваме известия за Android директно на компютър
  • Как да направя LED светкавица като известие на Android смартфон

Как да промените Android LED цвят

  • След завършване на инсталационния процес, моля, отворете приложението Light Manager. След това задайте Активиране на необходим достъп до известия .
  • След това ще бъдете насочени директно към настройките за достъп до известия , моля, маркирайте Light Manager и натиснете бутона за връщане назад на мобилния телефон.
  • В менюто с приложения има различни приложения, които можете да зададете, тук вземаме пример за промяна на цвета на светодиода за уведомяване на WhatsApp.
  • Ако сте отворили опцията WhatsApp, моля, щракнете върху Enable, за да дадете разрешение на Light Manager да променя цвета на LED за уведомяване.
  • След това, моля, щракнете върху Цвят, за да определите цвета, който искате.
  • Тук можете също да определите модела на мигане, който ще се показва чрез опцията Flash Rate .
  • След това можете също да настроите цветния LED дисплей за известия за групови чатове, като щракнете върху опцията Group LED .

Сега сте готови за това как да промените цвета на Android LED с помощта на приложението Light Manager. Освен че настройвате цвета на светодиода за приложението, можете също да настроите цвета на светодиода за уведомяване за състоянието на батерията и сигнала.

Лесно, нали? Не забравяйте да споделите своя опит в графата за коментари!