8 съвета за добро използване на героите от Кагура в мобилни легенди

Много герои в Mobile Legends имат свои собствени характеристики и способности за игра.

Говорейки за Mobile Legends, определено няма да бъдете отделени от Hero . Много герои в Mobile Legends имат свои собствени характеристики и способности за игра.

Този, който ще обсъдим този път, е герой, който е идентичен с оръжието си чадър, Кагура . ApkVenue е събрал 8 съвета за добро използване на Hero Kagura в Mobile Legends . Вижте ревюто по-долу!

  • Как да получите Hero Freya в Mobile Legends
  • 6 Hero Mobile Legends с най-уникалните умения
  • 5 съвета за избягване на забавящи сигнали при възпроизвеждане на мобилни легенди

8 съвета за добро използване на Hero Kagura в Mobile Legends

1. Правилна заповед за земеделие

Първото нещо, което правите, е да си купите предмет на Hunter's Knife . След това завърши първи фаворит вълна и се опитват да последния хит на Любимеца , за да получите най-доброто от злато и Exp. Със сигурност вашето ниво на Кагура се е повишило до второ ниво, ако успеете последно да ударите три Миньони.

След това вземете Buff Spinner или Reaper и също вземете предмети от Pillager Axe . Отново унищожете Миньоните във втората вълна, вашият златен доход вече е достатъчен за закупуване на артикули Boots . Продължете, този път убийте Малкия лагер на джунглата , веднага се качвате на ниво четири и отново унищожавате третата вълна на миньоните. И накрая, купете предмета Magic Necklace , за да получите Mana Regen, когато сте в роуминг.

2. Правилен роуминг начин

Както вече беше обсъдено, след изравняване на четири и закупуване на Вълшебна огърлица и ботуши, сте готови да се разхождате по горната или долната лента . преди роуминг, прекарайте Миньони във вашата лента, след това помогнете на приятелите си в друга лента, опитайте се да получите асистенции или убийства, за да останете продуктивни. След това използвайте Attack Notify, така че приятелите ви да са готови да отидат директно на война. Когато приключите, незабавно се върнете в зоната на лентата си, ако вражеските миньони са пристигнали близо до кулата, за да я обезопасят.

3. Тормоз

Използвайте едно умение Seimei Umbrella Open Blue , за да достигнете максимално, опитайте се да ударите един или повече противникови герои и миньони, след което отстъпете малко назад, така че чадърът да се върне в Кагура. След това използвайте двете умения на Rasho Umbrella Flee Purple, за да придадете зашеметяващ ефект върху целта и не се страхувайте да продължите с основната атака, защото атаката на врага не е силна в началото на играта, но никога не използвайте този метод, ако сте влезли в средата или края на играта.

Повтаряйте това, докато HP на вражеския герой не бъде на вноски и е достатъчно, за да бъде изпълнен с помощта на комбинирано умение номер две в долната част. Обърнете внимание и на вашата Мана и винаги приемайте любители, защото Кагура е герой, който е разточител на Мана .

4. Правилното комбинирано умение

Когато условието преследва целта, използвайте умение с максимален обхват. Ако чадърът е уцелил целта, натиснете бързо умение две, след което му придайте бавен ефект, използвайки Blue Ultimate , за да може екипът ви да достигне целта, която трябва да бъде изпълнена.

Ако е в състояние на изпълнение на целта, уверете се, че целта е използвала своето умение за бягство като трептене и други подобни. След това атакувайте с умение едно, последвано от умението Yin Yang Overturn Purple , след това умение едно, Skill two, и атакувайте с умението Yin Yang Overturn Blue . След това атакувайте с умение, когато врагът е привлечен от червеното крайно умение и хукнете към чадъра, който е хвърлен, за да даде зашеметяващ ефект .

За удар и бягане или в отбранително състояние хвърлете умението Seimei Umbrella Open Blue с максимален обхват към целта, докато вървите назад. Ако HP на врага умира, използвайте комбинирано умение за изпълнение.

И накрая, когато гмуркате кулата , спамйте Seimei Umbrella Open, Yin Yang Overturn Purple, Seimei Umbrella Open Purple и Rasho Umbrella Open Purple умения бързо, след това защитете позицията си с врага, така че въжето да не се разхлаби. Когато се използват три секунди от умението за преобръщане на Ultimate Yin Yang, интересният ефект ще бъде активен по това време, време е да използвате умението си Rasho Umbrella Flee, за да излезете от кръга на зоната на кулата, след което бързо да премахнете чадъра Seimei Отворете умението, за да получите повече лостове за цели, които се интересуват от крайния ваш.

5. Гмуркащата кула е ефективна

Когато получите предмета Концентрирана енергия , това означава, че вашата Кагура е достатъчно силна, за да потопи кулата заедно с вашия екип. Спам умение едно, докато вражеският HP не е готов за изпълнение с комбинирано умение . За да бъдете по-оптимални, използвайте най-доброто умение, когато врагът съвпада, за да създадете зона за щети . Не се страхувайте, че кръвта изтича на части в кулата, стига да използвате умение или да убиете, предметът Концентрирана енергия ще има лечебен ефект или ще попълни кръвта, за да оцелее в кулата.

6. Опции за изграждане на артикули

Някои от избраните предмети за изгражданията на Кагура наистина имат разнообразни композиции, но най-ефективното е да се изграждат с помощта на Arcane Boots , Enchanted Talisman , Concentrated Energy , Glowing Wand , Devil Tears и накрая предмети от Holy Crystal .

7. Правилното използване на емблеми и заклинания

Емблемата, която е подходяща за Кагура, е Common Magic или Custom Mage , ако има разлика в нивата повече от десет между двете, използвайте емблемата с най-голямо ниво. Ако обаче разликата е под нея, използвайте емблемата Custom Mage, за да получите високо проникване на магията . За най-ефективно заклинание за Кагура е Възмездие .

8. Подредете съответно умения

Разбира се, за да увеличите максимално силата на Кагура, да правите умения с правилния състав е нещо, на което трябва да обърнете внимание.

В началото увеличете първо умението Seimei Umbrella Open. След това повишете умението за преобръщане на Ultimate Yin Yang и накрая умението за бягство на чадъра Rasho.

Това са 8 съвета за добро използване на Hero Kagura в Mobile Legends . Надяваме се, че тази статия е полезна и може да ви помогне да станете по-добри в играта на Кагура. Запишете мнението си и в колоната за коментари по-долу!