съвети, така че Android с RAM под 1 GB да не изостава

Все още ли имате Android с 512 MB RAM? Ако е така, понякога трябва да сте раздразнени поради бавния отговор на екрана. Е, този път ApkVenue ще предостави начин да направите Android с 512 MB RAM все още гладък.

Както знаете, RAM за смартфони с Android вече достигна до 4 GB. Но не е необичайно, че все още има евтини Android, които използват 512 MB RAM, така че понякога изостават. Ако имате евтин Android с 512 MB RAM, ApkVenue ще ви даде начин да направите Android с RAM под 1 GB да не изостава . Но всъщност можете да използвате тези съвети за Android с висока RAM, така че производителността да е още по-бърза.

  • 5 начина да направите 1GB RAM Android Мобилен телефон за светлина и скорост!
  • 10 най-добри приложения, за да накарате вашия телефон с Android да добави NGEBUT!

Какво може да направи Android с 512MB RAM? По отношение на 1 GB RAM, сега се усеща, че липсва. Можете да използвате Android с 512 MB RAM за целите на телефонна или SMS комуникация, отговаряне на имейли и връзване . Не е лошо, нали? така ApkVenue предоставя начин да накарате Android да не изостава.

Запазете 512 MB RAM Android гладко

Един от проблемите, с които се сблъсква евтиният Android с 512 MB RAM, е бавната реакция на екрана. Бавният екран в отговор на допир може да бъде причинен от по-малко от оптималната производителност на процесора и RAM паметта. За да поддържа реакцията ви, ApkVenue ви препоръчва да изтеглите Super Touch - Speed ​​Sliding . Това приложение ще увеличи производителността на процесора и RAM на вашия Android, така че реакцията на вашия Android на докосвания на екрана ще бъде по-отзивчива. В резултат на това въвеждането на имейл или отварянето на приложение на Android с 512 MB RAM ще бъде още по-бързо.

Как да използвам Super Touch

Не се нуждаете от root достъп, за да използвате Super Touch. Това приложение се нуждае само от няколко настройки от вас. За да сте сигурни, дори тези от вас, чийто Android не е вкоренен, могат да използват това приложение лесно и без проблеми. Както и да е, трябва да го изпробвате, защото начинът да направите Android не изостава е много лесен.

За това как да направите Android да не изостава с помощта на Super Touch , всичко, което трябва да направите, е да настроите нивото според размера на екрана на вашия смартфон. В този дисплей на приложението е включено и ниво, което съответства на размера на екрана на Android смартфона, който използвате. Просто задайте нивото, след което изберете Стартиране на плавно докосване . Колкото по-висок тип GPU използвате, толкова по-високо е нивото, толкова по-добре. Но ако използвате графичен процесор, който не е достатъчно добър, трябва да го зададете на средно или по-ниско число, за да получите задоволителни резултати.

Ако е така, просто изчакайте процесът да завърши. Важно е да се отбележи, че по време на процеса на Smooth Touch се опитайте да отключите екрана и екранът не се изключва, това е само в случай, че процесът не успее. И освен това колкото по-високо е нивото, толкова по-дълго ще отнеме процесът на Smooth Touch.

Когато приключите, можете да почувствате, че производителността на екрана на Android е по-отзивчива от преди. Преодоляването на изоставащ андроид по този начин ще направи батерията разточителна. Ако се притеснявате, че производителността на батерията ви се изтощава, можете да активирате режима за пестене на батерията .

Забележка

Преодоляването на изоставащ андроид със Super Touch - Speed ​​Sliding не се нуждае от root достъп , тъй като това приложение не ощипва системата, а ощипва графичния процесор. Това приложение може да работи на всички видове чипсети, просто ще бъде по-оптимално, ако се използва от устройства с Android, които използват чипсет Snapdragon. Е, за тези от вас, които използват чипсета Snapdragon, нека опитаме това приложение, така че вашият Android с 512 MB RAM все още да се чувства гладко . Между другото, това приложение ще спре да функционира, когато вашият Android се зарежда .

Досега ApkVenue винаги е използвал това приложение, за да направи преживяването на писане и игра на игри по-отзивчиво. Използвани на смартфони с Android с 1 GB RAM, използващи чипсет Snapdragon 610, резултатите са много изразени. Успех с изоставащ андроид!