7 андроид приложения за извършване на анкети на мобилния телефон

Искате да направите формуляр за анкета, но сте ограничени от посредствен бюджет? Ако е така, можете да изпробвате някои от следните безплатни приложения за онлайн анкетиране, банда!

Ако в миналото, за да направите проучване, ви е трябвало много хартия и сте ги разпространявали един по един, то в тази сложна ера можете да го направите лесно и бързо благодарение на помощта на приложението, банда.

Освен приложения за камера, игра или музика, сега има и някои приложения, които можете да използвате за създаване на онлайн проучвания, така че да спестите време, усилия и разбира се разходи.

Е, за тези от вас, които планират да направят проучване с изследователска цел или каквото и да било, този път ApkVenue ще ви каже някои от най-добрите препоръки за кандидатстване за проучване , банда.

Най-доброто приложение за правене на проучвания на HP

Само с бърза интернет връзка, ето някои приложения, които можете да използвате за създаване на анкети.

1. SurveyMonkey

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Като едно от водещите приложения за проучване в света, SurveyMonkey може да бъде опция за тези от вас, които искат да правят онлайн проучвания безплатно, банда.

Доверено от повече от 60 милиона потребители , приложението SurveyMonkey предлага редица функции, които стават негови предимства.

Една от тях е функцията за филтриране, която може да сравнява и анализира резултатите от проучването в реално време .

Освен че можете да създавате анкети, това приложение ви позволява да попълвате анкети въз основа на вашата личност и интереси, знаете ли, банда.

Информация Опитна маймуна
Разработчик Опитна маймуна
Отзиви (Брой рецензенти) 4,0 (12 917)
Размер 14MB
Инсталирайте го 1 милион +
Android Минимум 5.0

2. Проучване на Zoho

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Лесно достъпно навсякъде и по всяко време, приложението Zoho Survey ви позволява да създавате и събирате резултати от проучването практически чрез мобилен телефон с Android, банда.

В допълнение, това приложение също така има възможност да изпраща онлайн формуляри за анкети по имейл или други платформи за социални мрежи, така че да е по-лесен за достъп, въпреки че е на доста голямо разстояние.

Не само това, това приложение също ви позволява да управлявате всички анкети от приложението и да създавате персонализирани отчети за резултатите от анкетите.

Информация Проучване Zoho
Разработчик Zoho Corporation
Отзиви (Брой рецензенти) 4.2 (18)
Размер 13MB
Инсталирайте го 5K +
Android Минимум 4.1

3. G-формуляри за Google формуляр

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Искате ли да създадете формуляр за анкета, но сте объркани относно шаблона? Чрез приложението G-Forms for Google Form вече не е необходимо да се бъркате, защото това приложение вече предлага различни шаблони за проучване, които можете да използвате, банда.

Освен това, това приложение предлага и други полезни функции като достъп до съхранени данни офлайн, експортиране на данни за отговори като CSV файлове и много други.

С опростен потребителски интерфейс , процесът за създаване на формуляр за анкета чрез това приложение ще бъде по-лесен и бърз, банда.

Информация G-формуляри за Google формуляр
Разработчик ААРНАВ ДЖИНДАЛ
Отзиви (Брой рецензенти) 3,8 (272)
Размер 4.5MB
Инсталирайте го 50K +
Android Минимум 5.0

4. FormsApp

Проучване на производителносттаСърдечни приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

Изтеглено от повече от 1 милион потребители, приложението FormsApp ви позволява да създавате или редактирате онлайн формуляри за анкета лесно и практично, банда.

Интересното е, че това приложение осигурява много готови за използване шаблони за различни нужди, като например формуляри за работа на приложения , информационни форми за контакт , регистрационни форми събитие и др.

Не само това, за да напомня винаги на своите потребители за напредъка на анкетата, която е направено, това приложение ще предоставя и известие всеки път, когато има входящ отговор на анкетата, банда.

Информация FormsApp
Разработчик SurveyHeart
Отзиви (Брой рецензенти) 4,3 (6,667)
Размер 7.1MB
Инсталирайте го 1 милион +
Android Минимум 5.0

5. SurveyHeart

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Не само може да се използва за създаване на формуляри за онлайн анкети, приложението SurveyHeart предоставя и други средства, които ви позволяват да създавате онлайн анкети, въпросници, пазарни проучвания и формуляри за кандидатстване за работа .

За да поддържа нуждите на своите потребители, това приложение е оборудвано и с редица интересни функции, които могат да опростят процеса на създаване на формуляра за анкета.

Една от най-интересните е функцията Themes, която ви позволява да използвате определена тема, така че формата за анкета да стане по-привлекателна.

Информация SurveyHeart
Разработчик SurveyHeart
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (181)
Размер 6.6MB
Инсталирайте го 10K +
Android Минимум 5.0

6. Проучване на варенето

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Подобно на предишните приложения, Brew Survey е приложение за създаване на анкети за Android, което може да се използва за различни нужди, като например за откриване на обратна връзка с клиентите, провеждане на пазарни проучвания и други.

Но ако други приложения могат да се използват само онлайн, можете да използвате приложението Brew Survey офлайн, знаете ли, банда.

Въпреки че е офлайн, това приложение все още може да събира отговори от направени проучвания и ще бъде синхронизирано с акаунта на потребителя, когато устройството се върне онлайн.

Информация Проучване за варене
Разработчик ProMobi Technologies
Отзиви (Брой рецензенти) 4,4 (76)
Размер 7.0MB
Инсталирайте го 5K +
Android Минимум 4.3

7. Приложение за проучване

ИЗТЕГЛЕТЕ приложения

Последната препоръка за приложение на производител на проучвания, която можете да използвате, е приложението Survey, което позволява на потребителите да събират данни както онлайн, така и офлайн.

Това приложение също така предлага разнообразни функции, които отговарят на нуждите на потребителите, като изтегляне и споделяне на резултати от отчети, анализ в реално време , персонализиране на формуляри за анкета и много други.

За съжаление можете да се наслаждавате на това приложение безплатно само през първите 30 дни на употреба , банда.

Информация Приложение за проучване
Разработчик Интернет решения на Yolo9
Отзиви (Брой рецензенти) 4,8 (64)
Размер Варира според устройството
Инсталирайте го 1K +
Android Минимум Варира според устройството

Това са някои приложения, за да направите най-добрата форма на анкета, която можете да използвате, банда.

С наличието на горепосочените приложения за анкета, вече не ви трябват много хартия и пари, само за да направите анкета, банда.

Прочетете също статии за приложения за Android или други интересни статии от Shelda Audita .