7 най-добри и безплатни приложения за изучаване на корейски език

Тук можете да намерите най-доброто приложение за изучаване на корейски език! Подходящ за тези от вас, които сте начинаещи или сте научили корейски преди.

Искате ли да можете да гледате любимите си корейски драми, без да четете субтитри ? Ако е така, просто научете езика с приложението за изучаване на корейски език.

Откакто халю или корейската вълна започнаха да проникват в Индонезия преди няколко години, интересът на младите хора към страната на жен-шен бързо нарасна.

Всичко, свързано с страната, като момчета , момичешки групи, най -добрите корейски драми, грим в корейски стил, с корейски език е любимото на феновете на K-Pop.

Така че, за да можете да разберете разговорите в K-драма или любимите си предубедени интервюта без субтитри, нека овладеем техния език чрез най-добрите приложения за обучение на корейски език по-долу.

1. Duolingo: Учете езици безплатно

Първото приложение, което можете да опитате, е Duolingo. Не само корейски, Duolingo също често се използва като приложение за обучение на английски и други езици.

В момента има повече от 35 езика, които можете да научите. Изучаването на корейски в това приложение е доста ефективно, защото можете да започнете от основни фрази и лексика . Ако сте по-опитни, можете да влезете във формата на изречението .

Освен това можете също така да усъвършенствате граматическите си умения, като попълните наличните въпроси за теста. Много пълно, нали?

Подробности Duolingo: Учете езици безплатно
Разработчик Дуолинго
Минимална ОС Варира според устройството
Размер Варира според устройството
Изтегли 100 000 000+
Рейтинг (Google Play) 4.6 / 5.0

Изтеглете приложението Duolingo тук:

2. Капки: Научете корейски език и хангул азбука

Подобно на Duolingo, Drops всъщност предлага и различни чужди езици, които можете да научите, така че не е само корейски. Методите за обучение в това приложение също са доста разнообразни и интересни.

За съжаление, ако използвате Drops безплатно, това приложение за изучаване на корейски език може да бъде достъпно само за 5 минути на ден . Ако искате по-дълго, трябва да платите.

Въпреки това можете да играете различни игри и тестове с графики, които са направени възможно най-атрактивни, така че да не са скучни за потребителите.

Подробности Капки: Научете корейски език и хангулска азбука
Разработчик Езикови капки
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер 35MB
Изтегли 1,000,000+
Рейтинг (Google Play) 4.8 / 5.0

Изтеглете приложението Drops тук:

3. HelloTalk - Чат, говорене и изучаване на езици безплатно

Ако искате различно корейско обучение онлайн, можете да опитате да изтеглите HelloTalk. Причината е, че чрез това приложение можете да се учите от приятели, които също се интересуват от изучаването на езика, в който сте добър.

Например можете да учите с местни корейци, които също искат да научат индонезийски. Налични са функции за чат и гласови бележки, така че вие ​​и вашите приятели да се научавате взаимно и да коригирате произношението си.

По този начин обучението става по-ефективно, отколкото просто разчитането на учебници за корейски език. Отделно от това, HelloTalk е също толкова забавен, колкото и приложението за търсене на приятели, с което може да сте свикнали.

Подробности HelloTalk - Чат, говорене и изучаване на езици безплатно
Разработчик Приложение HelloTalk Learn Languages
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 96MB
Изтегли 10 000 000+
Рейтинг (Google Play) 4.3 / 5.0

Изтеглете приложението HelloTalk тук:

4. Научете корейски, японски или испански с LingoDeer

Както подсказва името, LingoDeer функционира и като приложение за изучаване на японски и различни други чужди езици , като испански, френски, немски, мандарин, руски, португалски, италиански и виетнамски.

Моделът на обучение също е постепенен . Първо ще ви научат на букви, прости думи, след това започнете ежедневни разговори.

Освен това има различни интерактивни игри , като флаш карти , викторини, въпроси за практика и т.н., за да подобрите допълнително своите чужди езикови умения.

Подробности Научете корейски, японски или испански с LingoDeer
Разработчик LingoDeer - Научете езици със забавление
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 49MB
Изтегли 5 000 000+
Рейтинг (Google Play) 4.6 / 5.0

Изтеглете приложението LingoDeer тук:

5. Научете 33 езика безплатно - Mondly

Досега Mondly е предоставил 41 езика за изучаване, включително корейски и индонезийски. Няма ограничение във времето за обучение в това приложение като Капки.

В уроците по корейски ще бъдете насочени към различни примери за ежедневен разговор . Има и насоки за правилно и правилно подреждане на думите.

Освен това има упражнения за четене, слушане, писане и говорене. По този начин разбирането ви за корейски ще бъде по-пълно.

Подробности Научете 33 езика безплатно - Mondly
Разработчик ATi Studios
Минимална ОС Android 4.4 и по-нови версии
Размер Варира според устройството
Изтегли 10 000 000+
Рейтинг (Google Play) 4.6 / 5.0

Изтеглете приложението Mondly тук:

6. Просто научете корейски

Не е нужно да се притеснявате с отварянето на уебсайт за изучаване на корейски език, защото можете да научите лесно и практически чрез приложението Simply Learn Korean. Тук има различни фрази и думи, написани на хангул, както и фонетични букви .

Искате ли да знаете произношението? Не се притеснявайте, всяка фраза и дума са записани и изговорени директно от местен корейски , така че няма да ги произнесете погрешно.

Има и флаш карти и тестове за оценка на нивото ви на разбиране. Продължавайте да практикувате чрез приложението Simply Learn Korean, така че резултатът ви ще бъде още по-висок.

Подробности Просто научете корейски
Разработчик Simya Solutions Ltd.
Минимална ОС Android 4.3 и по-нови версии
Размер 21MB
Изтегли 500 000+
Рейтинг (Google Play) 4,5 / 5,0

Изтеглете приложението Simply Learn Korean тук:

7. Rosetta Stone: Учете и говорете нови езици

Последното приложение за изучаване на корейски, което можете да изтеглите, е Rosetta Stone. Ще ви помагат учители от цял ​​свят, които имат поне 20 години опит в преподаването на корейски.

За да улесни потребителите да запомнят големи количества лексика и изречения, Rosetta Stone използва аудио-визуална стимулация . Също така ще получите оценка в реално време , за да можете да разберете къде е била грешката в произношението.

Освен това можете да научите корейски онлайн чрез учебни сесии на живо . Преподавателите са носители на корейски език, знаете ли. Наистина вълнуващо, нали?

Подробности Rosetta Stone: Научете и говорете нови езици
Разработчик Розета Стоун ООД
Минимална ОС Android 7.0 и по-нови версии
Размер 154MB
Изтегли 10 000 000+
Рейтинг (Google Play) 4.6 / 5.0

Изтеглете приложението Rosetta Stone тук:

Това е най-доброто приложение за обучение за корейски iOS и Android за подобряване на вашите корейски езикови умения. Освен че са безплатни, предлаганите методи за обучение са и забавни, така че можете да разбирате бързо и свободно.

Ако често се учите чрез приложенията по-горе, не е невъзможно в крайна сметка вече не е необходимо да активирате субтитри в корейското приложение за гледане на драма, защото вече разбирате диалога.

Прочетете също статии за Приложения или други интересни статии от Sheila Aisya Firdausy .