комбинация от карти (битка) арена 2 най-добрият clash royale

Комбинации от карти (Battle Deck) Arena 2 Най-добрият Clash Royale. Комбинация от карти за ниво 2, ниво 3, ниво 4, ниво 5 и ниво 6 в Clash Royale.

Регулирането на комбинации от карти или бойни тестета в Arena 2 е доста важно нещо за тези от вас, които се бият в Arena 2 Bone Pit . Използвайки добра комбинация от карти, разбира се, можете да продължите да печелите, когато играете Clash Royale на Android и iOS.

За тези от вас, които търсят примери за добри комбинации от карти, които да използват в Arena 2 Bone Pit. Тук имам няколко примера за комбинации от Battle Deck, които могат да бъдат използвани.

  • Разликата между King Tower и Arena Tower в Clash Royale
  • [Актуализация] Различни арени в Clash Royale, които ТРЯБВА да знаете
  • Видове сандъци в Clash Royale, които трябва да знаете

Най-добрите комбинации от карти (битка) в Arena 2 Clash Royale

Arena 2 или обикновено наричана Bone Pit е Clash Royale Arena, която може да бъде отворена, когато играчът достигне 400 трофея . Някои от новите карти, които могат да бъдат получени в Арена 2, включват: Скелети, Миньони, Надгробен камък, Кула на бомбите, Гигантски скелет и Балон.

Arena 2 Bone Pit обикновено се обитава от играчи с ниво 3, ниво 4, ниво 5 и ниво 6. Ето няколко примера за най-добрите формации или комбинации от бойни палуби, които могат да се използват за игра в Arena 2 Bone Pit.

Това са някои примери за изображения на комбинации от карти (Battle Deck) в Arena 2 Bone Pit, които можете да използвате. Ако имате други комбинации, не забравяйте да споделите в колоната за коментари. За тези от вас, които не са играли Clash Royale, изтеглете най-новия Clash Royale Android тук:

ИЗТЕГЛЕТЕ Стратегическите игри на Supercell

Късмет!