как да проследите номера на мобилния телефон на Telkomsel

Как да проследите номер на мобилен телефон на Telkomsel само чрез SMS, най-лесният и точен начин да използвате този оператор.

Освен че се свързвате с тях чрез телефонни обаждания или изпращане на SMS, номерата на мобилни телефони всъщност имат функция, която е не по-малко важна, знаете ли.

Номерата на мобилните телефони всъщност могат да се използват за проследяване местоположението на потребителя!

Специално за вашите потребители на Telkomsel, този път ApkVenue ще ви даде съвети как да проследите номер на мобилен телефон на Telkomsel с помощта на SMS .

  • Как да проследите най-точния и неразпознат номер на мобилен телефон (Актуализация 2020)
  • Как да намерите местоположението на някого чрез WhatsApp на мобилен телефон, наистина е лесно!
  • 10 начина за проследяване на изгубен мобилен телефон за Android и iPhone, гарантирано да ви намерят!

Как да проследим номера на мобилни телефони на Telkomsel с помощта на SMS

Да. Не със супер сложен метод за хакерство, да не говорим за това, че вашият смартфон трябва да бъде вкоренен , можете да проследите местоположението на чуждия мобилен телефон Telkomsel, като използвате само SMS. Любопитни ли сте как? Моля, следвайте стъпките по-долу:

Производителност на приложения Telkomsel ИЗТЕГЛЯНЕ
  • Наберете * 250 #, като използвате псевдонима на мобилния си телефон. Следвайте поредица от процеси, при които трябва да регистрирате номера на мобилния телефон на приятеля си, за да може по-късно той да бъде проследен чрез SMS.
  • След това ще получите SMS известие, че номерът на приятеля, който сте регистрирали, е запазен. Сега можете да направите процеса на проследяване на местоположението по всяко време.
ВИЖТЕ СТАТИИ
  • Номерът е да изпратите SMS във формат Приятели (интервал) Име (интервал) Мобилен номер и след това да го изпратите на номер 2500. Можете да видите пример на изображението по-долу.
  • Ще получите автоматично SMS за отговор, съдържащ информация за местоположението на номера на мобилния телефон на Telkomsel.

Това е лесен начин за проследяване на номера на мобилни телефони на Telkomsel с помощта на SMS . Сега не се нуждаете от повече проблеми, ако вашите приятели, роднини или съкрушени не отговорят на вашите чатове или съобщения.

Можете веднага да проследите местоположението с метода по-горе. Късмет!

Прочетете също статии за SMS или други интересни статии от Рейналди Манасе .