6 от най-добрите музикални игри на Android, които трябва да опитате!

Тук ApkVenue ви казва 6-те най-добри музикални игри за Android, които трябва да опитате. Трябва също да знаете музикалните игри, които можете да играете на мобилни устройства

Музикалните игри или ритмичните игри са непринуден жанр, който прави музиката част от играта. Как се играят ритмични игри е лесно да се научи, но е малко трудно за повечето хора да се овладеят. Имате нужда от сръчност и точност при овладяването на този тип игра.

Това е, което може да направи тази ритъмна игра не толкова популярна, колкото другите видове игри. Повечето хора предпочитат игри с екшън , приключения , RPG, стратегии , спорт , състезания и други. За тази ритмична жанрова игра обикновено се играе от хора, които се радват на тийзъри за точност и скорост на пръстите.

Е, за тези от вас, които обичат да играят ритъм игри на компютър, трябва да знаете и музикалните игри, които можете да играете на мобилни устройства . Тук ApkVenue ви казва 6-те най-добри музикални игри за Android, които трябва да опитате.

  • 7 най-добри офлайн игри за Android 2017
  • 20 най-добри безплатни FPS игри за Android юли 2017 г.

6 най-добри музикални игри за Android

1. Cytus

Cytus е най-добрата ритъмна игра, която най-често се играе от потребители на мобилни игри . Играта, направена от Rayark , разработчик от Тайван, е може би най-добрата поради интересния геймплей и големия брой песни.

С приблизително 200 песни и 400 вариации на играта, както и голямо разнообразие от представени музикални жанрове, могат да добавят към приятното впечатление от играта на тази игра.

Rayark Inc. Музикални игри ИЗТЕГЛИ

2. Демо

Произхождайки от същия разработчик, Rayark , Deemo представя ритмична игра, която е почти подобна на Cytus. Има 40 безплатни песни за възпроизвеждане с общо над 110 предоставени песни. И историята в играта е представена в визуален нов стил, така че да добави интересно впечатление, когато играете тази игра.

Rayark Inc. Музикални игри ИЗТЕГЛИ

3. Воез

Rayark не спира да прави ритмични игри. Този път беше ред на Voez да изглежда малко по-различно. Той идва с богат избор от песни и геймплей, който със сигурност е много интересен за игра.

Геймплеят на Voez е може би интересен, защото е представен с много добри визуални ефекти и със стил на движеща се индикаторна лента, което го прави много по-предизвикателен.

Rayark Inc. Игри Arcade ИЗТЕГЛЕТЕ ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Ланота

Играта, направена от Noxy Games , Lanota , е много различна и интересна ритмична игра, за която да играете. Тази игра е малко по-различна, защото включва елементи за пътуване при определяне на типа музика, която ще се играе. А историите са представени в атрактивен визуален роман стил.

5. Аркея

Тази сравнително нова игра беше пусната през март 2017 г. Lowiro е разработчик, който представя нова ритъмна игра с уникален геймплей и богат избор от песни.

Начинът да играете в тази игра е да комбинирате бутона за докосване отдолу и бутона за плъзгане отгоре.

6. Плочки за пиано 2

Piano Tiles 2 / Don't Tap the White Tile е лека игра с ритъм жанр, която можете да играете на мобилното си устройство. Тази игра, направена от разработчика Clean Master, е доста интересна за игра. Само натискането на всеки черен бутон се движи надолу и не трябва да се натиска бял бутон. Музиката, представена в тази игра, е много приятен инструмент за пиано за слушане.

Игри Arcade Clean Master Games ИЗТЕГЛЕТЕ

Това са 6-те най-добри ритъм игри или музикални игри, които могат да се играят на вашето мобилно устройство! Можете просто да запълните свободното си време и разбира се няма да ви е скучно да играете тази ритъмна игра. Пробвали ли сте някога от тях? Моля, споделете своя опит, ако някога сте го опитвали. Хубава игра!