просто скучно у дома? Тези 5 най-добри романтични фентъзи аниме ще ви забавляват

Скуката, която удари у дома заради пандемията на короната? Трябва да гледате този фантастичен романтичен аниме, избор на Джака!

Обичате романтично аниме? Но отегчен от истории, които просто обичат любовта? По-добре да гледате фентъзи романс аниме, чиито истории не са само за любовта. Понякога има и битка. Вълнуващо все пак!

В разгара на пандемията на короната за пръв път легнал екип, който е щастлив у дома, е полезен за страната и нацията.

За да се отървете от скуката, която удари у дома, е добра идея да гледате това фантастично романтично аниме, избор на Джака!

Най-добро романтично фентъзи аниме

Според жанра фентъзи романс аниме или романтичен фентъзи аниме разказва за романтични истории, чиито сюжетни линии понякога нямат смисъл. Например, има човек лисица, който се влюбва в обикновен човек.

Не само за любовта, има и много фантастични романтични анимета, които са пълни с екшън или комедийни истории . Елате да видите най-добрите препоръки за романтична фантазия аниме от ApkVenue!

1. Камисама Хаджимамашита

Kamisama Hajimasita може да се използва като първи избор. Историята започва с момиче от гимназията на име Нанами, което е изгонено от мястото си на пребиваване, защото баща й е в дълг.

Когато беше объркан, без да знае посоката и целта, той беше замислен на пейката в парка, докато мислеше какво да прави. Изведнъж той видя човек, който се страхува от кучета. След това той помогна на човека, който се оказа Микаге .

Познавайки проблема на помощника, Микаге предлага на Нанами да живее в къщата, която е оставил за дълго време. Нанами дойде в къщата, която се оказа стар храм.

В храма, той се запознава с две малки сладки хора на име Onikiri и Kotetsu , както и човешки лисица, Tomoe . Разследвайки, Микаге се оказа, че направи Нанами новият работодател на тримата.

2. Акацуки но Йона

Главният герой на този романс, фентъзи, екшън и магическо аниме е Йона . Тя е червенокоса принцеса, която е егоистка, защото баща й е твърде разглезен.

Йона се влюбва в собствения си братовчед, Soo Woon . Първата му любов обаче не получи благословията на баща си.

Светът сякаш вече не беше на страната на Йона. По съвпадение с рождения си ден Йона намира баща си убит от Су Уун. Можете ли да си представите колко опустошена трябва да бъде Йона?

От друга страна, Йона не знае какво да прави. За щастие той все още има Син Хак, който е негов личен бодигард. За да спаси семейството си, Йона решава да отиде на война.

3. Хакушаку до Юсей

На английски тази фантазия, магия и свръхестествено аниме е озаглавена „ Граф и фея“ . Въз основа на лекия роман със същото име, тази поредица разказва историята на един приказен лекар на име Лидия Карлтън .

Защо се нарича приказен лекар ? Причината е, че той може да види това, което широката публика не може да види, а именно феите наоколо. Не рядко се смята за странен заради способностите си.

От друга страна, има и някои хора, които всъщност искат да имат способността да виждат и разговарят с феи, един от които е човек на име Едгар JC Ashenbert .

Едгар моли Лидия за помощ при намирането на меч, който само приказен лекар може да види . Този меч ще накара Едгар да бъде признат за потомък на граф Ашенберт . За съжаление този меч е насочен и към група престъпници.

4. Вой не Угоку Широ

Howl no Ugoku Shiro, известен още като движещият се замък на Howl, е един от филмите, продуцирани от Studio Ghibli . Главният герой в тази фантазия, романтика и вълшебна аниме е Софи , 18-годишно момиче, което работи като производител на шапки.

По време на пътуване, за да се срещне със сестра си, Софи среща красивата вещица, за която жените често говорят, вой . Очевидно Хаул е преследван от зла ​​вещица на име Вещицата на отпадъците . За щастие Хаул и Софи се измъкнаха.

За нещастие да не бъде отказана, злата вещица идва при Софи и я проклина да бъде 90-годишна баба. След това Софи отива в заточението, за да намери начин да се отърве от проклятието.

Там той всъщност срещна страшилище, което го придружи до двореца на Хаул. Успя ли да разбие проклятието?

Гледайте тук филма Howl's Moving Castle!

5. Ооками до Кушинрю

Холо е главният герой в това фентъзи, романтично и приключенско аниме. Той е бог на вълка, който живее в света повече от 600 години. Той е много уважаван от хората в малкото село Пасло.

Селяните смятат, че добивите им се подобряват благодарение на Holo. Сякаш фъстъците забравят кожата си, хората от Пасло забравят за услугите на Holo с развитието на технологиите. Смята се и за приказка.

Холо решава да се върне в родното си място, Йойцу. Той обаче не знаеше как да се върне там, защото мястото беше твърде далеч. След това той се срещна с Лорънс Крафт, който беше келинг търговец. Без да се замисля, Холо помоли Лорънс да го заведе да търгува наоколо.

Лорънс не отказа, защото Холо можеше да му помогне при продажбата. По време на командировката им Холо споделя желанието си да се върне в Йойцу. Тъй като е добре, Лорънс възнамерява да отведе Холо там, откъдето е дошъл. Колкото по-дълго са заедно, те започват да се влюбват и не са склонни да се разделят.

Това са препоръките за най-добрия фентъзи романс аниме жанр и трябва да бъдат включени във вашия списък за гледане.

От всички заглавия кое според вас е най-интересно за гледане? Ако искате да гледате петте аниме по-горе, няма значение, наистина. Гарантирано ще убие скуката ви по време на пандемията на короната, което изисква да останете вкъщи. Дух!