[урок] как да направите google форма и тест на мобилен телефон

Как да направя Google формуляр на мобилен телефон, без да е сложно? Това е лесно! Вижте как да създадете пълните формуляри на Google тук. Може да прави въпросници и викторини на HP!

Как да създадете формуляр на Google в HP iPhone или Android са все по-търсени от мнозина. Например, ученици за офис служители поради много полезните им функции.

Вече не е необходимо да правите проби за изследване, особено въпросници на хартия и да ги разпространявате директно сред хората. Защото с Google Form всичко може да се направи чрез смартфон или лаптоп.

За съжаление все още има много хора, които не знаят как да задават въпроси в този формуляр на Google, банда. Вие сте един от тях?

Ако е така, по-добре е просто да разгледате дискусията на ApkVenue за това как да направите формуляр на Google на мобилен телефон изцяло по-долу.

Как да направите формуляр за Google на iPhone / Android Mobile

Преди това ApkVenue беше обсъждал как да направите Google Форми лесно и практично чрез компютър или компютър. Така че за тези от вас, които са много мобилни, известни още като че ли често работите навсякъде, вече можете да работите в Google Формуляри директно на мобилния си телефон.

С мобилен телефон не е нужно да си правите труда да носите тежък лаптоп наоколо. Всъщност можете да разберете как да направите Google формуляр на мобилен телефон с Android или iPhone най -лесният, бърз и ефективен начин.

Без да е нужно да се бавите, вижте рецензията на ApkVenue по-долу!

Как да направите формуляр на Google на мобилен телефон без приложение

За тези от вас, които са мързеливи да създават формуляри на Google с помощта на допълнителни приложения, защото това прави мобилния ви телефон бавен, можете да го направите директно на официалния уебсайт на Google Форми.

Методът е много лесен и подобен на този, когато правите как да създадете Google формуляр на лаптоп, банда.

О, да, стъпките, които ApkVenue ще обясни по-долу, също могат да бъдат направени от тези от вас, които търсят как да създадат формуляр за Google на iPhone или мобилен телефон с Android .

Е, вместо да ви е любопитно, по-добре е просто да разгледате стъпките за това как да направите формуляр на Google на мобилен телефон без следното приложение.

Стъпка 1 - Посетете уебсайта на Google Форми

 • От приложението на браузъра на мобилния си телефон посещавате официалния уебсайт на Google Form ( //docs.google.com/forms/ ).

 • Тогава веднага ще се изправите пред празен дисплей, за да започнете да задавате въпроси.

Стъпка 2 - Редактирайте съдържанието на формуляра

 • След това можете веднага да редактирате съдържанието на формуляра, започвайки от заглавието, описанието на формуляра и след това да продължите към въпроса.

 • В раздела за задаване на въпроси можете да изберете типа на отговора, който искате, като например многократен избор, квадратче за отметка и други.

 • Можете също така да активирате плъзгача „Задължително“, ако е необходимо.

Стъпка 3 - Добавете нов въпрос

 • За да добавите следващия въпрос, трябва само да изберете иконата за добавяне (+) в долния ляв ъгъл.

 • След това запишете въпросите, ако е необходимо.

Стъпка 4 - Изпратете формуляра

 • Ако всички въпроси са достатъчни, трябва само да изпратите формуляра, като натиснете иконата „Изпращане“ в горната част.

 • Тук можете директно да изпратите връзката към формуляра на Google до имейла на респондента или да копирате връзката и да я споделите в социалните медии, като например в историята на IG.

Стъпка 5 - Преглед на отговорите

 • След като връзката към анкетата бъде споделена, можете да видите резултатите от отговорите, получени в раздела „Отговори“ .

Как да направя Google формуляр на Android Mobile с приложения

Как да направите формуляр за Google на мобилен телефон с приложението всъщност е почти подобно на това, когато го правите директно през официалния уебсайт на Google Form. Без никакви главоболия!

Важното е да се уверите, че вашата интернет връзка е бърза и качествена, за да можете да направите GForm гладко.

В допълнение, този метод може да бъде и алтернатива, когато ви мързи да преминете през сайта на Google Form поради сложния потребителски интерфейс , например.

Така че този път ApkVenue ще предостави стъпки за това как да създадете Google формуляр на мобилен телефон с помощта на приложението FormsApps . Просто погледнете някои от тези стъпки, а!

Стъпка 1 - Инсталирайте приложението

 • Тъй като не можете да изтеглите Google Форми на мобилния си телефон, защото той не е наличен в мобилната версия на приложението, следователно можете да използвате приложение, наречено FormsApp . Функционира по същия начин като сайта на Google Форми, който познаваме.

 • Можете да го изтеглите чрез връзката, която ApkVenue сподели по-долу.

Проучване на производителносттаСърдечни приложения ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 2 - Влезте в акаунт в Gmail

 • Когато го отворите за първи път, ще получите няколко въведения за това приложение. След това влезте с вашия акаунт в Gmail.

Стъпка 3 - Започнете да създавате формуляри

 • Тук има различни шаблони, които можете да изберете, за да го направите по-практичен или да създадете нов формуляр, като изберете опцията „Създаване на празен формуляр“ .

 • Например този път ApkVenue ще избере да създаде празна форма .

Стъпка 4 - Редактиране на съдържанието на формуляра

 • След това предоставяте желаното заглавие на формуляра, заедно с кратко описание на целта на извършване на изследването или проучването.

 • Ако е така, за да въведете въпросите, които искате да зададете, натиснете иконата плюс (+) . След това изберете вида на въпроса, който искате да зададете.

Стъпка 5 - Създайте въпрос

 • Можете да направите няколко въпроса, които искате, и да отговорите на избора, ако изберете типа на CheckBox или Multiple Choices като Jaka.

 • Можете също така да зададете дали въпросът е задължителен или не, като активирате плъзгача „Задължително“ . Ако е така, докоснете някъде извън диалоговия прозорец.

 • Сега, за да добавите нов въпрос, просто трябва да натиснете бутона за добавяне (+) отново и т.н.

Стъпка 6 - Споделете връзката към формуляра

 • След като всички въпроси са създадени, всичко, което трябва да направите, е да натиснете бутона „Изпращане“, за да получите връзката към формуляра и да го споделите с респондента.

Свършен! Ето как да направите формуляр на Google от мобилен телефон с Android с помощта на приложението FormsApp.

Как да видите резултатите от формуляра на Google на мобилни устройства

Е, предимството на това приложение е, че можете лесно да видите резултатите от Google Форми лесно. Методът също е много прост. Ето как да видите резултатите от Google Form на телефон с Android!

Стъпка 1 - Изберете формуляр

 • На главната страница докоснете коя форма искате да видите резултатите. След това натиснете опцията Преглед на отговорите .

Стъпка 2 - Преглед на резултатите от проучването

 • Можете да видите резултатите от формуляра на Google, които респондентите попълват един по един, както и резюмето в „Резюме“ или „Индивидуално“ .

Стъпка 3 - Изтеглете резултатите от анкетата

 • Сега, за да изтеглите резултатите, трябва само да натиснете бутона „Изтегляне“, след което да изберете желания файлов формат.

Тогава какво, ако искате да отпечатате формуляр на Google Form на хартиен носител ? Номерът е да запазите отговора в PDF форма.

Как да направите тест във формуляр на Google от HP

Освен че често се използва за извършване на изследователски проучвания, можете да използвате и формуляри на Google, за да направите тест, банда.

За учители, които са объркани да мислят за медии за ученици онлайн тестове, можете също да използвате функцията за тест в този G формуляр.

Вместо да бъдете любопитни, по-добре просто да видите стъпките за това как да задавате въпроси във формуляра на Google заедно със следните отговори.

Стъпка 1 - Създайте въпроси с въпроси

 • Създайте въпроси въпроси както обикновено във формуляра на Google. Можете да превъртите до върха (Как да направите формуляр на Google без приложение), за да видите стъпките.

 • Можете също да вмъкнете сладка картина, ако е необходимо, като изберете иконата на картината в долната част.

 • По-горе е даден пример за формуляр на Google за теста, който ApkVenue е направил.

Стъпка 2 - Преобразувайте въпросите във формат за тест

 • След това променяте формата на въпроса на тест, като докоснете иконата на точка по-горе, след което изберете „Настройки“ .
 • Изберете раздела „Викторина“ и активирайте плъзгача „Направете това за тест“ . Ако сте натиснали бутона „Запазване“ .

Стъпка 3 - Дайте отговори на теста

 • След като форматът е променен на тест, сега предоставяте отговори на въпросите, направени преди това.

 • Щракнете върху иконата на дъската в долната част на въпроса, след което въведете отговорите и точките, които искате. Ако сте щракнали върху „Готово“ .

 • Изпълнете тази стъпка за всички създадени въпроси.

Стъпка 4 - Изпратете тест

 • Ако е така, можете веднага да изпратите зададените въпроси на теста на определен имейл или да копирате връзката и да я споделите в социалните медии.

Свърши се! Наистина лесно, нали? За да се забавлявате с приятели или ако искате да направите подарък, но сте объркани как да го направите, можете да опитате да направите тест във формуляра на Google.

Това бяха съвети как да направите формуляр на Google на мобилен телефон с Android или iPhone с помощта на приложение или без приложение от ApkVenue. Как, изобщо не се притеснявайте, банда?

Чрез използването на този формуляр на Google автоматично работата, свързана със събирането на извадки от данни или проучвания, ще бъде по-лесна и практична. Надявам се, че е полезно!

Прочетете също статии за Google Form или други интересни статии от Chaeroni Fitri .