препоръки за най-добрия Android & PC PS2 емулатор 2021

Емулатор за Android и PC PS2, за да играете игри PlayStation 2 на любимия си смартфон или компютърни игри. Изтеглете и играйте PS2 игри на всяко устройство!

PS2 Android и PC емулаторите са все по-търсени, особено за онези, които са изпитали вълнението от играта на PlayStasion 2.

Играли ли сте някога тази конзола за игри? Въпреки че игрите за Android с HD графика са разпръснати наоколо, определено искате да бъдете носталгични за игра на PS2 игри, нали?

В момента можете да се възползвате от различни емулатори на PS2 за Android, PC или лаптоп с лек размер, банда.

И така, какви са препоръките за най -добрия емулатор на PS2 за Android и PC / лаптоп? Хайде, вижте пълния преглед по-долу!

Изтеглете най-добрия Android & PC PS2 емулатор 2021

Въпреки че нямате PS2 конзола, все пак можете да играете най-добрите и най-новите PS2 игри на вашия мобилен телефон с Android или компютър или лаптоп, знаете ли!

За да го играете, трябва да изтеглите емулатора на PS2, който го инсталира на устройството, което ще използвате, банда.

Е, след ApkVenue препоръчва PS2 Android емулатор и компютър / лаптоп, за да опитате. Хайде, разгледайте отзивите веднага!

Изтеглете най-добрия Android PS2 емулатор

Първо, ApkVenue ще обсъди редица препоръки за най -добрия емулатор на PS2 Android , повечето от които можете да изтеглите и играете безплатно.

О, да, не избирайте грешния емулатор, добре! Проблемът е, че не всички емулатори могат да изпълняват PS2 ISO игри гладко и без забавяне , банда.

Освен това, за да стартирате емулатора, първо трябва да проверите спецификациите на вашия мобилен телефон с Android. Тогава какви са препоръките?

1. Играйте! PS2 емулатор за Android

Първият емулатор на PlayStation 2, който ApkVenue препоръчва, се нарича Play! . Това приложение се превърна в гаранция за тези от вас, които искат да си припомнят с легендарната PS2 игра

Един от най-добрите емулатори на APK за PS2 има предимството на простия и лесен за разбиране потребителски интерфейс .

Играйте! може да чете почти всички ISO на PS2 игри автоматично. О, да, с доста малък размер, този емулатор е любим на повечето геймъри, използващи телефони с Android.

Подробности Играйте! PS2 емулатор за Android
Разработчик InfinoxDev
Минимална ОС Android 3.0 и по-нови версии
Размер 8.2MB

Изтеглете приложението Play! PS2 Emulator за Android е тук:

Apps Entertainment Purei ИЗТЕГЛЯНЕ

2. PPSS2 Golden Pro

Pro PPSS2 Golden също е един от най-леките и най-добрите емулатори на APK за Android за APP2, които трябва да опитате, банда.

Твърди се, че може да изпълнява 90 процента от PS2 игрите, Pro PPSS2 Golden има предимството от лесна употреба, удобни контроли и свобода за промяна на теми.

Ако сте запознати с компютърния емулатор, наречен PCSX2, Android не трябва да инсталира PS2 Bios като PC емулатора. Наистина лесно, нали?

Подробности PPSS2 Golden Pro
Разработчик Екип за емулатор на PS2
Минимална ОС Android 4.0.3 и по-нови версии
Размер 7.8MB
Рейтинг (Google Play) 4.2 / 5

Изтеглете приложението PPSS2 Golden Pro тук:

Изтеглете приложения за емулатор

3. DamonPS2 Pro (платен)

Ако искате да намерите най-доброто от най-доброто, емулаторът на PS2 за Android DamonPS2 Pro може да бъде опция с различните си премиум функции.

За съжаление, за да му се насладите, трябва да платите 139 399 Rp . Това е доста скъпо, но за най-добро изживяване цената си заслужава , наистина!

Причината е, че тук можете да получите функции като Bilinear Texture Filtering , Widescreen Game и HID Gamepad, които не са задължително намерени в други PS2 емулатори.

Има и безплатна версия на това приложение, но има много реклами, които трябва да гледате, преди да можете да играете PS игри на Android с този безплатен емулатор на PS2.

Подробности DamonPS2 Pro
Разработчик DamonPS2 Emulator Studio
Минимална ОС Android 5.0 и по-нови версии
Размер 28MB
Рейтинг (Google Play) 3.7 / 5

Изтеглете приложението DamonPS2 Pro тук:

Емулатор на приложения DamonPS2 Emulator Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

Изтеглете олекотения емулатор за компютър PS2

Не сте доволни от играта на PS2 игри на телефони с Android заради малкия екран? Успокой се! Можете също така да изтеглите емулатор за компютър / лаптоп PS2.

Има много препоръки за емулатор на компютър за PS2, които можете да опитате. Ясно е едно нещо, което ApkVenue препоръчва, а именно PCSX2 .

Но освен да изтеглите приложението PCSX2, първо трябва да подготвите и няколко поддържащи приложения, банда.

ApkVenue даде връзката за изтегляне PCSX2 по-долу. Тогава как да го изтеглите и пуснете? Хайде, просто вижте стъпките по-долу!

Как да изтеглите и инсталирате PS2 емулатор на компютър / лаптоп

Ако сте изтеглили всички поддържащи приложения, просто трябва да следвате стъпка по стъпка, за да инсталирате PS2 емулатора на лаптоп, както следва.

  • Отворете изтегления PCSX2 и след това направете стъпките за инсталиране, както обикновено.
Изтеглете приложения за емулатор
  • В този прозорец за настройка можете да конфигурирате менюто PAD, когато играете с клавиатурата . Ако използвате стик или геймпад , просто пропуснете тази стъпка.

Как да конфигурирам PS2 PC Bios емулатор

След приключване на инсталацията на емулатора на PS2 Windows 10 и други версии, следващата стъпка е да конфигурирате Bios. Номерът е просто да се следват указанията като следните.

  • Извлечете файла PCSX2 Bios във формат .RAR и го поставете в желаната от вас папка.

  • В прозореца PCSX2 щракнете върху Преглед в менюто Bios и отидете до папката, където се съхранява вашият Bios файл. Опреснете списъка, за да изведете списъка и изберете този, който искате да използвате.

Как да използвам PCSX2 PS2 емулатор на игри

Инсталирали ли сте PCSX2 и Bios? Разбира се, тогава просто трябва да играете тук! Как да играете PS2 игри с емулатора PCSX2 също е доста лесно, знаете ли. Ето стъпките:

  • Уверете се, че сте изтеглили PS2 ISO играта, като Digimon Rumble Arena 2 или други, които можете да получите тук: Изтеглете PS2 ISO играта безплатно!

  • Отворете прозореца PCSX2, след това отидете в менюто на CDVD> Iso Selector и потърсете PS2 играта, която сте изтеглили по-рано.

  • Когато се зареди, върнете се в прозореца PCSX2 и отидете в менюто Система> Рестартиране на CDVD (пълно) или Рестартиране на CDVD (бързо) . Тогава играта автоматично ще се стартира.
  • Ето как изглежда емулаторът PCSX2 при стартиране на игра. Можете също да зададете графики, контролери и други в менюто Config , банда.

Бонус: Най-добрият сайт за изтегляне на игри за PS2 ISO

Освен да ви кажем връзката за изтегляне и как да я играете, можете също да намерите най-добрата PS2 ISO игра за всички времена и вашата любима на следните сайтове, банда.

1. CoolROM

Първо има CoolROM ( //coolrom.com.au/ ), който разполага с голяма база данни за PS2 игри, които могат да бъдат изтеглени безплатно.

Този сайт за изтегляне на ISO PS2 предлага и игри за други конзоли, като PlayStation 1, PlayStation Portable (PSP), Sega, Atari и други.

Можете да използвате ISO файла, който изтегляте от този сайт на емулатора на PS2. Така че можете веднага да играете на вашия лаптоп.

2. PortalRoms

След това има и сайт, наречен PortalRoms ( //www.portalroms.com/ ), който е подходящ за тези от вас, които предпочитат да изтеглите ISO чрез Torrent.

Тук също има много видове игри, които могат да бъдат изтеглени, дори за най-новите конзоли като PlayStation Vita и Nintendo 3DS също.

Е, ако все още не сте запознати с изтеглянето на Torrent формата , можете да прочетете ръководството тук: Лесни начини за изтегляне на Torrent файлове на компютър и Android .

3. RomsMania

Последният сайт, който ApkVenue препоръчва, е RomsMania ( //romsmania.cc/ ), въпреки че колекцията от PS2 игри не е толкова голяма, колкото двата сайта по-горе.

Тук обаче все още можете да намерите някои популярни игри, като Dragon Ball Z - Budokai Tenkaichi 3 и други.

О, да, след използване на RomsMania, ApkVenue почувства, че този сайт е най-бързият в изтеглянето на файлове. Не е ли интересно?

Така че, за по-пълен преглед на това как да изтеглите PS2 ISO игри от всеки от горепосочените сайтове, можете да прочетете пълната статия по-долу!

ВИЖТЕ СТАТИИ

Е, това е препоръката най-добрият и лек емулатор на PS2 Android и компютър / лаптоп да се възпроизвеждат на телефони с Android и компютри и лаптопи.

Готови ли сте да си спомните с любимите си игри на PlayStation 2? Тогава, каква игра искате да играете?

Хайде, споделете и кажете на Jaka в колоната за коментари по-долу!

Прочетете също статии за емулатори или други интересни статии от Fanandi Prima Ratriansyah