най-новият kshowid сайт 2020: най-пълната корейска суб индо драма!

Kshowid е най-добрият сайт за гледане на дракори. За съжаление този сайт често сменя домейни. Можете обаче да получите достъп до него чрез най-новия адрес на уебсайта на Kshowid.

Сайтът Kshowid е място за гледане на най-добрите корейски драми. Ако сте любител на Drakor, често трябва да стриймвате или изтегляте най-новия Drakor тук, нали?

Понастоящем вече има много сайтове, които предоставят безплатно най-новите и стари корейски услуги за изтегляне на корейски драми .

Един от тях е Kshowid drakor или известен като 123drakor.co. Определено познавате и този сайт за изтегляне на Drakor.

За съжаление Kshowid вече не може да бъде отворен, тъй като често променя домейни, така че любителите на Drakor да загубят представа и да не могат повече да имат достъп до сайта.

Не бъдете тъжни! Защото все още можете да изтеглите любимия си Drakor чрез най-новия адрес на уебсайта на Kshowid . Любопитен? Вижте подробностите по-долу!

Какво е Kshowid?

Първоначално този сайт беше наречен 123drakor.co . Просто имаше промяна в домейна, така че името стана Kshowid, както го познавате днес.

Въпреки че е по-популярен като сайт за гледане на корейски драми, Kshowid предлага и пълна услуга за изтегляне на Drakor с индонезийски субтитри.

Интересното е, че Kshowid също винаги актуализира последните корейски драми достатъчно бързо, така че няма да пропуснете най-новите епизоди.

За съжаление понастоящем не можете да предавате или изтегляте корейската драма, която чакате, чрез този сайт, банда.

Защото и 123drakor, и Kshowid не могат да бъдат отворени отново поради положителни интернет разпоредби .

Основни характеристики на Kshowid

Всеки корейски сайт за стрийминг и изтегляне на драми със сигурност има свои предимства, които карат посетителите да се чувстват като у дома си.

Тогава, кои са отличните характеристики на Kshowid ? За да не сте любопитни, просто проверете обяснението по-долу!

1. Стрийминг и изтегляне

Както Джака каза преди, Kshowid не е просто сайт за гледане на корейски драми, той е и сайт за изтегляне на Drakor.

Така че, можете свободно да решите дали искате да гледате любимия си Drakor директно на сайта Kshowid или да го изтеглите, за да го запазите като колекция.

Как да предавате и изтегляте е доста лесно, така че няма да се объркате, защото сте пренасочени към неясен сайт.

И така, в Kshowid, Vagabond и други най-нови корейски драми можете да гледате много лесно и разбира се безплатно, банда!

2. Поправки на субтитри

Изтеглили ли сте корейски драми, но субтитрите не са правилни или са странни и неподходящи, банда? Това няма да се случи в Kshowid.

Защото в Kshowid субтитрите на индо, английски и други езици винаги получават подобрения . Така че, когато има неподходящи субтитри, този сайт ще ги поправи незабавно.

Всъщност Kshowid.com също така ще уведомява посетителите за това кои сериали, филми или драми са получили подобрения на субтитрите.

По този начин не е нужно да се занимавате с изтеглянето на по-добри индонезийски субтитри, защото този сайт ще ги поправи незабавно.

3. Липса на реклами

Посещавали ли сте някога сайт за изтегляне на филм или дракор, който съдържа много реклами? Трябва наистина да се дразни, нали? Изглежда разхвърляно!

Но на Kshowid можете удобно да гледате последните драми и стари заглавия, защото на този сайт няма много реклами .

Освен това външният вид на този сайт също е много прост, за да ви бъде по-удобно, когато искате да изтеглите корейските драми, които сте чакали.

Последен адрес на Kshowid 2020

Както знаете, сайтовете Kshowid , Kshowid XXI , Kshowid.com , 123drakor.co или 123drakor.org вече не са активни поради положителни интернет правила.

Тогава, има ли в момента нов адрес на сайта на Kshowid? Отговорът е още не. Досега няма нов домейн от Kshowid .

Адресът на сайта е все същият, а именно:

Kshowid.com

Досега Kshowid.com не е премествал домейни. Но все още няма да имате достъп до него, банда.

Този сайт за изтегляне на корейски драми ще бъде отново достъпен, ако администраторът е преместил базата данни в новия домейн.

Алтернативни сайтове за изтегляне на Drakor освен Kshowid

Ако нямате търпение да изтеглите корейски романтични драми или други жанрове по ваш избор, можете да посетите други алтернативи.

Тогава, какви са алтернативите на сайта за изтегляне на Drakor освен Kshowid, които все още могат да бъдат достъпни и днес? Проверете отзивите по-долу, да!

1. Кшоусубиндо

Първата алтернатива е Kshowsubindo. За този сайт може да се каже, че е подобен на Kshowid поради липсата на реклами.

Този сайт също е доста препоръчителен, защото освен неговия опростен външен вид, колекцията от корейски филми и драми тук също е пълна.

Освен да изтеглите, можете също да предавате най-новите корейски драми като The King: Eternal Monarch в комплект с индонезийски субтитри.

2. DramaKoreaIndo

Следващото е DramaKoreaIndo, което изглежда много подобно на Kshowsubindo. Можете също да изтеглите корейски драми с висок рейтинг тук.

Този сайт предлага и две опции за изтегляне , а именно изтегляне в комплект с индонезийски субтитри или изтегляне на оригиналната версия без субтитри.

Освен това този сайт предлага и богат избор от хостове за изтегляне, които можете да изберете според вашите желания.

3. Дракориндо

Този сайт за изтегляне на корейски драми също има прост външен вид с не много реклами, банди.

Drakorindo също е доста актуализиран, така че няма да пропуснете най-новия епизод на „Добре е да не бъде добре“ или друг излъчен в момента дракор

Всъщност този сайт предлага и раздел „ График за издаване на корейски драми“, за да можете да знаете кога тук ще бъдат налични нови епизоди.

Други алтернативни сайтове за изтегляне на Drakor ...

Освен 3-те алтернативни сайта на Kshowid, все още има различни други сайтове за изтегляне на корейски драми, които са не по-малко пълни.

За тези от вас, които искат да знаят най-добрия корейски суб-индонезийски сайт за изтегляне на драма , можете да прочетете отзивите в следващата статия.

ВИЖТЕ СТАТИИ

Това беше преглед на последния адрес на сайта на Kshowid през 2020 г., който за съжаление все още не е активен в момента, банда.

След като сайтът е активен отново, можете веднага да го посетите, за да предавате или изтегляте корейски драми, към които сте се насочили.

Прочетете също статии за корейски драми или други интересни статии от Тиа Рейша .