7 препоръки за най-добрите безплатни сайтове за научни списания

Заети ли сте със задачи на дипломна работа или документи от преподаватели? нуждаете се от повече референции? Ето 7 от най-добрите безплатни сайтове за научни списания!

Заети ли сте с хартиени задачи или дисертации, които изискват много научни източници в списания?

Със сигурност наистина е замаяно, банда, когато сроковете на задачите са строги, но не сте намерили правилния източник, който да бъде използван за справка.

За щастие днес има много сайтове за научни списания, които можете да използвате, банда.

Въпреки че има много от тях, не са малко, знаете ли, сайтовете не са достатъчно пълни или дори платени, когато искате да получите достъп до тях.

Eitss, по-спокойно, банда! Проблемът е, че този път ApkVenue ще ви даде няколко безплатни сайтове за научни списания, които могат да ви бъдат препоръки за достъп.

Най-добрият уебсайт за безплатно научно списание

Наред с бързото развитие на технологиите, сега интернет предлага не само сайтове, които функционират като развлечение, но и полезна информация за света на образованието, банди.

Е, за тези от вас, които са заети да съставят дипломна работа или да получават задачи от преподаватели, за да правят доклади , тук Jaka ви дава няколко препоръки за безплатни сайтове за научни списания .

1. Информационен център за образователни ресурси (ERIC)

Информационният център за образователни ресурси (ERIC) е един от най-добрите безплатни сайтове за научни списания, който ви позволява да търсите списания въз основа на материалната тема, от която се нуждаете, банда.

Освен научни списания, на този уебсайт на ERIC можете да намерите и различни видове литература или електронни книги, които можете да изтеглите.

Но това, което трябва да знаете, е, че списанията или електронните книги, налични на този сайт, не са всички безплатни, а, банда.

Въпреки това, безплатните списания на този сайт също имат разнообразен избор, банда. Можете да посетите този сайт на адрес //eric.ed.gov .

2. DOAJ

DOAJ, което е съкращение от Directory Open Access Journal, е сайт за търсене на списания, до който имате свободен достъп и разбира се безплатен, банда.

Този сайт предоставя адрес на уебсайт за намиране на научни списания с отворен достъп, така че можете да ги изтеглите безплатно.

Можете да търсите за списания с предмет тема или просто да въведете темата в полето за търсене.

Ако се интересувате от намирането на справочни източници на този сайт, можете да получите достъп до тях от мобилен телефон или лаптоп с Android на адрес //doaj.org/ .

3. ScienceOpen

Функционирайки като изследователска и издателска мрежа, ScienceOpen предлага достъп до над 28 милиона статии във всички области на науката, банда.

За да можете обаче да видите цялото съдържание на статията, първо трябва да се регистрирате.

Тихо! Регистрацията е безплатна! Не е нужно да харчите пари, за да получите достъп до статията или списанието, което търсите, банда.

Сайтът ScienceOpen наистина може да бъде опция, ако сте останали без идеи, банда. Можете да посетите този сайт на адрес www.scienceopen.com .

4. Женски вестник

Jurnal Perempuan е първият феминистки сайт на списания в Индонезия, който предоставя различни видове списания, специално по женски въпроси, банди.

Проучванията в списанията и публикациите на този сайт обхващат различни теми като трафик на жени и деца, насилие над жени, правни, социални, икономически, политически, екологични и културни проблеми.

Този сайт е идеален, за да бъде референтен източник за тези от вас, които извършват изследвания по женски проблеми, банди.

Можете да получите достъп до този уебсайт за женски списания на адрес www.jurnalperempuan.org .

5. ResearchGate

Сайтът ResearchGate често се нарича място за събиране на световни изследователи, знаете, банди.

Виждате ли, освен че можете да функционирате като място за намиране на препратки към научни списания, на този сайт можете свободно да задавате въпроси на обществеността или да обсъждате с други изследователи относно направеното изследване.

Но, за съжаление, не всички списания можете да изтеглите безплатно, банда. Има и някои от тях, които са платени.

За тези от вас, които се интересуват от намирането на препратки към списания в ResearchGate, можете да посетите уебсайта на адрес www.researchgate.net .

6. Google Scholar

Известна като най-голямата търсачка в света, гигантската технологична компания Google има и друг продукт, наречен Google Scholar , знаете ли, банда.

Google Scholar е безплатен сайт за списания, който предоставя стотици хиляди научни справки и образователна литература.

Освен това можете да намерите различни видове електронни книги, които можете да изтеглите безплатно, известни още като безплатни.

За да търсите научни списания в Google Scholar, можете да посетите уебсайта на адрес //scholar.google.co.id/ .

7. Sciencedirect

Подобно на сайтовете, които ApkVenue спомена по-рано, Sciencedirect също е един от сайтовете, които предоставят статии, книги и научни списания, банди.

Трябва само да въведете ключовата дума за статията или списанието, което искате да търсите, след което можете да го изтеглите веднага.

Но, за съжаление, не всички статии, книги или списания на този сайт могат да бъдат изтеглени безплатно, банда.

Можете да посетите този сайт на адрес www.sciencedirect.com .

Това бяха 7 препоръки за най-добрите безплатни сайтове за научни списания, които можете да посетите, за да намерите справки, банда.

За да може дипломната Ви работа да получи добри оценки от проверяващия преподавател, не бъдете мързеливи да търсите справки, а, банда! Надявам се, че е полезно!

Прочетете и статии за други интересни научни списания от Shelda Audita .