10 най-добри приложения за готвене за Android 2018

Обичате да готвите? По-долу са 10-те най-добри пълни и безплатни приложения за Android рецепти, които ТРЯБВА да опитате. Хайде, нека да слушаме!

За наш късмет, благодарение на напредъка в технологиите, особено на смартфоните, ни става по-лесно да правим нещо, дори нещо, което трябва да правим всеки ден, като например готвене на храна например . Разбира се, готвенето е едно от нещата, които трябва да правим всеки ден.

В миналото, за да готвим това, което никога досега не сме правили, беше необходима допълнителна упорита работа, която не беше пълна с провал . Но сега всички ние не трябва да се притесняваме, защото приложенията за рецепти също са доста широко достъпни в Google Play Store.

Всичко, от което се нуждаем, за да получим рецепти за готвене, е само смартфон, но и силна решителност да се осмелим да опитаме . Ако искате да опитате типични ястия от Паданг, сундански специалитети или дори чуждестранни, всеки може лесно да разчита на приложението за Android в Google Play Store. Е, вместо да станете по-любопитни, ето 10-те най-добри пълни и безплатни приложения за готвене за Android, които ТРЯБВА да опитате , нека да разгледаме!

  • Направете пристрастяване! Това са 5-те най-добри игри с тематична храна за Android
  • Pantelligent, умен фритюрник, който може да ви направи добри в готвенето!
  • 13 най-добри приложения за редактиране на видео за Android и iPhone, без воден знак!

10 от най-добрите пълни и безплатни приложения за Android рецепти, гарантирано стабилно!

1. Офлайн рецепти

Помощни програми за ИЗТЕГЛЯНЕ

Първото приложение се нарича Рецепти офлайн . Това приложение предлага различни видове кухня, от закуски до супер клас храни, които изискват голям капитал . Ако оставате без идеи за готвене, може би това офлайн приложение за Android може да бъде решение за вас.

2. Прости рецепти за готвене

Производителност на приложенията Тринадесет студия ИЗТЕГЛЯНЕ

Простите рецепти за готвене по същество са едни и същи, което предлага разнообразие от рецепти, просто това приложение за готвене на Android има тенденция да представя по-прости рецепти, така че това приложение за Android може да бъде много подходящо за начинаещи, които се учат да готвят .

3. Рецепти на Cookpad

Apps Производителност Cookpad Limited ИЗТЕГЛЯНЕ

Има десетки до стотици рецепти, както явански, така и неявански. Cookpad Cooking Recipes е много пълно приложение за рецепти и това приложение е подходящо за използване от всеки, независимо дали все още учи или вие, които вече сте професионалисти в областта на готвенето.

4. Различни рецепти за храна Padang

Четвъртият е, според името, Различни рецепти за храна Padang , разбира се, това приложение предлага разнообразие от типични рецепти за храна Padang, вариращи от това как да се готви обикновен rendang до други подобни ястия, които са по-тежки и много повече. Със сигурност знаете сами, че типичната кухня на Паданг е много разнообразна и освен това е много известна със своето удоволствие.

За тези от вас, които искат да се научат да готвят типични ястия Padang, приложението на различни рецепти Padang трябва да бъде инсталирано на вашия Android смартфон.

5. 400 Колекция от рецепти

Петият не е много по-различен, разбира се 400 Recipe Collection обслужва 400 хранителни рецепти, така че отговаря на името си. В това приложение ще намерите различни видове рецепти, както обикновена храна, леки закуски, така и много други. Подходящ за начинаещи, които все още се учат да готвят.

6. Индонезийски рецепти

Приложения за производителност на Vormalin ИЗТЕГЛЕТЕ

В съответствие с името на приложението, това, което е сигурно е, че Рецепти за индонезийска кухня е приложение, което съдържа индонезийски рецепти, в това приложение ще намерите различни видове рецепти, направени от децата на нацията. Любопитен? Никога не боли да го опитате!

7. Явански рецепти за готвене

Добре! Ако сте градски човек, който е любопитен към яванската кухня, тогава можете също да научите как да приготвяте явански специалитети сами , няма нужда да се бъркате в търсене на рецепти тук и там! Просто използвайте Javanese Recipe Application. Това приложение за Android, разбира се, предлага само явански рецепти, така че в това приложение няма да намерите ястия, различни от явански .

8. Рецепти за риба

Все още не сте перфектни, когато готвите риба? Все още не успявате да сготвите риба? Сега вече не е нужно да се притеснявате, момчета, защото с това приложение за една рецепта ще намерите десетки до стотици рецепти за видове рибни ястия . Като рецептата за приготвяне на риба с подправки баладо и много други.

9. Рецепти за готвене Berkuah

Готвенето на супа може да изглежда по-трудно за приготвяне, освен това изисква много съставки. Ако резултатът е вкусен няма значение, но какво, ако е обратното? Напразно, нали? Но сега вече не трябва да се притеснявате за това. Проблемът е, че сега има и специални приложения за ястия за супа, като тази.

Berkuah Cooking Recipes предлага разнообразие от рецепти за супи , вариращи от прости ястия, леки ястия до луксозни рецепти. Все пак трябва да опитате!

10. Пълна пилешка рецепта

Готвенето на пиле не е толкова трудно, колкото си представяме, всъщност е доста лесно в сравнение с готвенето на зеленчукови ястия . Но въпреки че приготвянето на пилешко месо е доста лесно, все още не е лесно да се получи вкусен вкус, така че са необходими специални рецепти, за да може да се получи точния вкус .

Е, за да получите рецепти за пилешко също не е нужно да купувате книги с рецепти и други, просто инсталирайте специално приложение за рецепти на вашия Android, наречено Complete Chicken Recipes . С това приложение ще откриете безброй вдъхновения и разбира се има стотици рецепти в него. Наистина е лесно, нали?

Това са 10-те най-добри пълни и безплатни приложения за готвене за Android . Как сте, моето хоби е и готвенето, нали? Ако е така, тогава няма нищо лошо в изпробването на едно от приложенията, направени от децата на тази нация. Късмет!