4 допълнителни лещи, които могат да направят вълшебството на вашия смартфон да бъде толкова изтънчен като DSLR!

За да създадете професионални снимки, определено се нуждаете от допълнителен обектив за смартфон. И ето препоръка от Джака!

Смартфоните сега стават все по-усъвършенствани. Започвайки от RAM до текущата камера, тя има високи спецификации. Всъщност поради високите спецификации има и такива, които използват смартфони, един от които е да се съсредоточи върху фотографията.

Въпреки че камерата на смартфона вече има високи спецификации, все още липсва, ако искате да създадете снимки от професионален клас. Имате нужда от нещо, наречено смартфон допълнителен обектив. И така, ето 4 препоръки от ApkVenue. Хайде, нека да слушаме!

  • Технология с двойна камера на смартфони с Android, за какво?
  • Страхотен! Екшън камерата Yi 4K + може да направи 4K видеоклиповете по-гладки, не вярвайте?

4 допълнителни лещи за смартфон, които могат да бъдат толкова сложни, колкото DSLR

Изборът на допълнителни лещи за смартфони, предлагани в момента на пазара, е доста разнообразен. Като справка можете да чуете следните препоръки от ApkVenue.

1. Sony DSC-QX10

Източник на снимката: Изображение: Technav

Това е висококачествен допълнителен обектив в компактен размер. Използваният обектив е обективът Sony G , с F-номер F3.3 (W) ~ 5.9 (T) и фокусно разстояние 4.45 ~ 44.5mm. Използване на CMOS сензор Exmor R, оборудван с 18MP резолюция и поддържа 10x оптично увеличение.

Цена: IDR 2 милиона

Примерни резултати от снимки

Източник на снимки: Изображение: Блог за фотография

2. Sony DSC-QX100

Източник на снимката: Изображение: Technav

Все още направен от Sony, е по-големият брат на предишния продукт. Основната разлика е обективът, който използва Carl Zeiss Vario Sonnar , където обективът на тази марка е добре известен с качеството на изображението. F-Number на обектива е F1.8, оборудван с резолюция 20MP, но за съжаление се поддържа само 3,6x оптично увеличение.

Цена: IDR 6 милиона

Примерни резултати от снимки

Снимката е предоставена от: Изображение: AOL

3. Celestron PowerSeeker 70EQ

Източник на снимка: Изображение: Delta Optical

Ако харесвате астрономическата фотография, очевидно това може да се направи и чрез смартфон. Нямате нужда от скъп DSLR. С използването на този обектив се твърди, че можете да направите оптично увеличение до 125x. В резултат на това с тази допълнителна леща можете дори да видите повърхността на Луната.

Цена: IDR 3 милиона

Примерни резултати от снимки

Източник на снимката: Изображение: Мохамед Солех

4. Lensbong Prosummer

Източник на снимката: Изображение: Si Buzz

Ако предишните ви допълнителни лещи бяха твърде скъпи, можете да използвате Lensbongs. Съкращение на Chunk Lens. Това, което ApkVenue препоръчва, е Prosummer. Където това е макро обектив. Въпреки че цената е евтина, доказано е, че може да произведе добро боке.

Цена: IDR 100 хиляди

Примерни резултати от снимки

Източник на снимката: Изображение: Tata Lens ВИЖ СТАТИИ

Wih, като използва допълнителния обектив на този смартфон, той ще направи снимките ясни като DSLR. Какво мислите за това, така че е по-добре да използвате смартфон или DSLR?

Не забравяйте също да прочетете статии, свързани с камери или други интересни статии от Putra Andalas .

Банер: Ubuy International