как да инсталирате xapk на android и лаптоп без караница

Как да инсталирате XAPK на телефони и лаптопи с Android е доста лесно, знаете ли! По-долу ApkVenue споделя какво е XAPK и как да инсталирате XAPK.

Много хора все още не знаят как да инсталират XAPK и какво е XAPK на телефоните с Android. Въпреки че този файл е много важен за днес, знаете ли!

Освен това има много приложения и игри, които не са в Play Store, въпреки че много хора се нуждаят от тях и искат да ги играят.

Сега с XAPK можете да инсталирате приложения и игри, които не са в Google Play Store по желание. Много интересно, нали?

За да знаете по-ясно, вижте дискусията на ApkVenue за това как да инсталирате XAPK, която можете да следвате изцяло по-долу!

Какво е XAPK?

Преди ApkVenue да ви каже как да инсталирате XAPK, първо трябва да знаете какво е XAPK и за какво се използва .

XAPK е нов файлов тип инсталатор за приложения и игри за Android, който комбинира APK и OBB формати в едно цяло.

Този дизайн е умишлено направен, за да улесни потребителите на Android да инсталират най-добрите приложения и игри, като инсталират само XAPK, без да е необходимо да преместват OBB файлове.

И така, вие сте наясно какво е XAPK? В следващия раздел ApkVenue ще обсъди как да инсталирате XAPK на мобилния си телефон.

Как да инсталирате XAPK на HP

Как да инсталирате XAPK на мобилния си телефон всъщност е доста лесно, но се нуждаете от отделно приложение, за да инсталирате XAPK на мобилния си телефон, наречено XAPK Installer .

Размерът на файла за инсталиране на XAPK не е твърде голям, банда, така че не е нужно да се притеснявате, че квотата изтече, за да изтеглите този инсталатор.

Освен малкия си размер на файла, XAPK Installer е и лек, когато го използвате, за да инсталирате приложенията или игрите, които искате.

 • За да можете да инсталирате XAPK, се нуждаете от приложението XAPK Installer . Можете да изтеглите XAPK Installer на връзката по-долу!
Apps Productivity Apkpure ИЗТЕГЛЯНЕ
 • Дайте разрешение за достъп на XAPK Installer за запазване на данни и инсталиране на приложения от други източници.
 • Освен това, тъй като XAPK се използва за инсталиране на приложения извън Google Play Store, вие също трябва да дадете разрешение за достъп на XAPK Installer за инсталиране на приложения от други източници.
 • След това изберете приложението, което искате да инсталирате чрез този интерфейс на приложението.

 • Ако имате проблеми с намирането на XAPK, който искате да инсталирате, опитайте да сканирате SD картата и да инсталирате XAPK, който искате.

 • След като приложението приключи инсталирането на желания XAPK, приложението може да се използва незабавно, без да се преместват други файлове.

Можете също да изпробвате горните стъпки за тези от вас, които искат да знаят как да инсталират XAPK на Xiaomi , Samsung или други марки на HP.

Как да инсталирате XAPK на лаптоп

Не само на смартфони, можете също да опитате как да инсталирате XAPK PUBG или други на лаптоп или компютър, банда.

Стъпките може да се чувстват по-сложни от инсталирането им на мобилен телефон, но все пак можете да ги разберете. Любопитен? Вижте следния урок.

1. Как да инсталирате XAPK на лаптоп с помощта на BlueStacks

Тъй като приложението за инсталиране на XAPK, което ApkVenue е обсъждало преди да не можете директно да го инсталирате на вашия лаптоп, имате нужда от приложение за емулатор на Android.

BlueStacks е един от най-популярните и лесни за използване емулатори.

Note:


Sebelum melakukan langkah ini, pastikan juga kamu sudah memiliki file XAPK Installer yang sudah dibahas sebelumnya.

 • Първо изтеглете и инсталирайте BlueStacks на вашия лаптоп. Можете също да изтеглите BlueStacks чрез следната връзка:
Драйвери за приложения и смартфон Bluestack ИЗТЕГЛЯНЕ
 • След това отворете директорията на папката, където е инсталиран XAPK Installer файлът, който ApkVenue е използвал в предишния метод.

 • Щракнете двукратно, за да инсталирате приложението чрез BlueStacks.

 • Повторете стъпките по-горе, за да инсталирате APK на Amaze File Manager. За тези от вас, които нямат приложението, можете да го изтеглите чрез следната връзка:
Екипът на помощните програми за приложения Изключи ИЗТЕГЛЯНЕ

>> Изтеглете Amaze File Manager <<

 • След това отворете отново приложението BlueStacks на лаптопа, отидете в менюто „Начало“ и изберете менюто „Моите игри“ .

 • Щракнете върху папката „Системни приложения“ и изберете „Настройки на Android“ .

 • В страницата с настройки на Android превъртете надолу и изберете „Импортиране на файлове на Windows“ .
 • На този етап намерете и отворете XAPK файла , който искате да инсталирате на вашия лаптоп. Например ApkVenue ще инсталира приложението Bus Simulator MOD APK.
 • Отворете приложението Amaze File Manager на страницата My Games. Отидете на DCIM> Споделена папка , след това копирайте XAPK файла , който искате да инсталирате на вашия лаптоп.
 • След това поставете файла в папката за изтегляне .
 • Все още в менюто My Games в приложението BlueStacks, щракнете двукратно върху приложението XAPK Installer, за да го отворите. Ако се появи прозорецът за разрешение за достъп, изберете „Разрешаване“ .
 • И накрая, инсталирайте XAPK както обикновено.

За съжаление, след като Jaka опита този метод, не всички XAPK файлове бяха успешно инсталирани. Обикновено проблемът е причинен от устройство, което не е съвместимо с играта или приложението.

Но не е нужно да се притеснявате, защото ApkVenue има алтернативен метод за инсталиране на XAPK на следващите други лаптопи.

2. Как да инсталирате XAPK на лаптоп с помощта на Pure APK Install

Ако в предишния метод сте използвали помощта на приложение за емулатор на Android, за да можете да инсталирате XAPK файлове, тогава е много по-лесен начин.

Този път ще се възползвате от софтуер, наречен Pure APK Install, който можете да изтеглите чрез следната връзка.

Apps Utilities Apkpure ИЗТЕГЛЯНЕ

>> Изтеглете Pure APK <<

Ако е изтеглено, просто следвайте следващите стъпки по-долу:

 • Инсталирайте Pure APK Инсталирайте софтуера на лаптопа, както обикновено. Можете да прочетете статията на ApkVenue за това как да инсталирате приложения на лаптоп за повече подробности.

 • Ако е инсталиран успешно, отваряте приложението. След това кликнете върху бутона „Отваряне на APK файл“ на главната страница на приложението.

 • На този етап намерете и изберете XAPK файла, който искате да инсталирате на вашия лаптоп.
 • Накрая натиснете бутона „Инсталиране“, за да завършите инсталирането на XAPK на лаптопа.

За съжаление обаче ApkVenue отново не успя да инсталира XAPK на лаптоп, използвайки този метод, банда.

От всички експерименти, които ApkVenue е направил, може би може да се заключи, че не можете да инсталирате XAPK файла на лаптопа .

Освен ако не използвате горните стъпки, за да инсталирате XAPK файла на мобилния си телефон с помощта на лаптоп, като активирате функцията за отстраняване на грешки през USB и режим за разработчици .

Ако искате да опитате да инсталирате XAPK без приложение на мобилния си телефон, може би можете да опитате този трик.

Съвършенство на XAPK

Този нов тип инсталационен файл има няколко предимства пред инсталирането на приложения директно от Google Play Store или дори с APK файл.

В сравнение с Google Play Store, приложенията и игрите с формат XAPK са по-разнообразни, тъй като Google забранява разпространението на някои приложения и игри.

Освен това има и много приложения, които не са в Play Store, които можете да изтеглите чрез XAPK, като приложението за изтегляне на видеоклипове в Youtube или други подобни приложения.

Как да отворите XAPK файл и да го инсталирате на мобилен телефон също е много по-лесно от инсталирането на файл от тип APK, което понякога изисква преместване на OBB отделно.

Недостатъци на XAPK

Въпреки че е класифициран като най-новия тип инсталатор, XAPK има и няколко недостатъка, на които трябва да обърнете внимание, знаете ли!

Първият недостатък е, че игрите или приложенията, инсталирани с помощта на XAPK, рядко поддържат функцията за актуализация. Често пъти трябва да актуализирате това приложение ръчно.

Освен това, тъй като е класифицирано като неофициално приложение на Google, сигурността на приложенията, инсталирани чрез XAPK, също не е толкова сигурна, колкото от Play Store.

Трябва да сте интелигентни в избора на надеждни сайтове, за да изтеглите XAPK файлове като Jalantikus.com, защото ApkVenue е изпробвал всички качени приложения. Гарантирано безопасно, добре!

Ето как да инсталирате XAPK на Android директно през мобилен телефон или компютър, който можете да практикувате. Доста лесно за следване, нали?

Този нов тип инсталационен файл е актуален сега, защото е много по - лесно да го инсталирате от другите типове файлове.

Въпреки че изисква специално приложение, размерът на приложението за инсталиране на XAPK е доста малък и лек при стартиране.

Прочетете също статии за приложения или други интересни статии от Restu Wibowo .