11 тайни трика в YouTube, които може би не знаете

След ApkVenue, Тайните трикове на YouTube, които може да не знаете YouTube, този най-популярен уебсайт за споделяне на видео има много скрити функции, които за съжаление повечето от потребителите му все още не знаят.

Един от доставчиците на видео съдържание, който също продължава да расте бързо, е YouTube. Този най-популярен уебсайт за споделяне на видео има много скрити функции, които за съжаление повечето потребители все още не знаят.

Въпреки че има милиарди потребители, които прекарват време в YouTube, за да гледат най-новите видеоклипове от съвети и трикове, уроци, филмови трейлъри , музика и дори забавни видеоклипове, качени от YouTube.

Докладвайки от различни източници, има няколко скрити функции в YouTube, които могат да добавят към потребителското изживяване и да ви накарат да изглеждате PRO при използването на YouTube. Е, тук ApkVenue представя 11 тайни трика на YouTube, които може би не знаете.

 • Шшш, тук са забранените ключови думи в YouTube!
 • Печелете пари от YouTube с тези 5 вида видеоклипове!
 • 5 тайни трика на YouTube, които вероятно не сте знаели

Тайните трикове на YouTube, които вероятно не сте знаели

1. Направете GIF в YouTube

Да, можете да правите движещи се изображения в GIF формат директно от сайта на YouTube. Как да?

 • Например първо отворете YouTube JalanTikus, да, използвайте браузър от компютър.
 • Продължете да избирате едно видео, което искате да гледате.
 • След това редактирайте URL адреса, като добавите думата „gif“ точно преди думата „YouTube“.
 • Например //www.youtube.com/watch?v=SPGN7MuOSv4 става //www.gifyoutube.com/watch?v=SPGN7MuOSv4.
 • Кликнете върху enter и „tara“, моля, разгърнете творчеството си, за да създадете GIF изображение.

2. Търсете текстове на музикални видеоклипове в YouTube

Искате ли да намерите текстове на музикални видеоклипове, за да научите караоке в YouTube? Можете да използвате разширение за Chrome, наречено Musixmatch Lyrics за YouTube.

Има текстове за повече от седем милиона песни на 32 различни езика. Как

 • Отворете браузъра си Chrome на вашия компютър / лаптоп.
 • След това кликнете върху следната връзка Musixmatch Lyrics за YouTube.
 • Сега музикалното видео, което възпроизвеждате в YouTube, ще показва текстовете. Не е ли готино?

3. Гледайте YouTube Pop-up Views

Ако искате да гледате YouTube с по-хладен външен вид, можете да направите няколко неща, едно от които е да правите YouTube изскачащи прозорци.

Уау, какви са резултатите? Следвате стъпките за това как да гледате изскачащия прозорец на YouTube по-долу.

 • Отворете YouTube с помощта на браузъра Opera и отворете един от видеоклиповете, които искате да гледате.
 • След това ще видите бутон в горния център на гледаното видео.
 • След това ще видите изскачащ дисплей на YouTube. Междувременно в Google Chrome можете да използвате разширението ApplicationFloating за YouTube. Лесно нали?
ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Как да използвам тайните клавишни комбинации на YouTube

Вероятно вече знаете, че има тайни клавишни комбинации, които можете да използвате за навигация в YouTube. Но внедрили ли сте го?

За да направите YouTube още по-забавен, ето преки пътища за YouTube, които трябва да овладеете.

 • K = пауза или възпроизвеждане
 • J = 10 секунди назад
 • L = бързо превъртане напред 10 секунди
 • M = изключете звука
 • Числото 0 = прескача в началото на видеоклипа
 • Числа от 1 до 9 = прескачат между 10% и 90% от пътя през видеото.
  • = Увеличете размера на шрифта
 • - "= Намалете размера на шрифта

5. Как да активирам тъмния режим YouTube

Можете да получите достъп до YouTube в тъмен режим. Тогава какво толкова специално? За някои хора може да звучи тривиално. Въпреки това, с тъмния режим, дисплеят на YouTube е по-удобен за очите и добавя филмово усещане като при гледане на филм в киното.

Източник на снимки: Източник: Slashdot

Как да го активирате е доста лесно . Както се вижда на изображението по-горе, просто щракнете върху иконата на профила горе вдясно. След това щракнете върху менюто „Тъмна тема“ и променете състоянието на „Включено“. Веднага можете да се насладите на черния фон, докато търсите и гледате любимите си видеоклипове.

Източник на снимката: Източник: cnet.com

За тези, които обичат да усъвършенстват своите ИТ умения , все още можете да активирате тъмния режим на YouTube чрез инструментите за разработчици на Chrome. Ето стъпките, докладвани от CNet :

 • Уверете се, че вашият Chrome е версия 57 или по-нова
 • Отворете Chrome, влезте в YouTube, влезте в акаунта си
 • Отворете Инструменти за програмисти, като натиснете CTRL-Shift-I
 • В десния панел щракнете върху Конзола
 • Копирайте и поставете този код: document.cookie = "VISITOR_INFO1_LIVE = fPQ4jCL6EiE, след това натиснете Enter
 • Затворете панела, след което опреснете страницата на YouTube, която в момента е отворена
 • Можете да се насладите на Dark Mode
ВИЖТЕ СТАТИИ

6. Гледайте видеоклипове за забавен каданс в YouTube

За да го направим по-интересно и драматично, можем да гледаме видеоклипове в YouTube със забавена или ускорена скорост или това, което обикновено се нарича бавно движение и бързо движение . Методът е доста лесен, трябва само да натиснете и задържите клавиша "интервал" на клавиатурата.

Ако не работи, можете да кликнете върху иконата за настройки в долния десен ъгъл на плейъра на YouTube, след което да изберете желаната скорост .

7. Споделете видео на живо с определена продължителност

Историята е, че сте много горди да въведете видеоклип в YouTube, направен от ваш приятел, въпреки че се появява само за кратко. Освен това наистина искате да покажете актьорската си игра на вашите приятели или други приятели, за съжаление се появявате в последната минута преди видеото да приключи.

Спокойно, можете веднага да споделяте видеоклипове в YouTube и да ги възпроизвеждате веднага до зададената продължителност. Така че не е нужно да започвате от нулата, а правите това.

 • Отворете видеоклип в YouTube и го пуснете, след което запишете точното време, в което се появява видеото и искате да го зададете като отправна точка. Например на минута 1 минута и 12 секунди.
 • Форматът е такъв, # t = 01m12s и копирайте , след това отворете URL адреса на видеоклипа си и добавете часа, който сте посочили по-рано.
 • Готово, споделете връзката с приятелите си. И веднага ще играе в минутите, които сте задали по-рано. Готино, нали? Можете да видите пример в следващото видео; Съдбата на млада среща срещу стара дата (пълна версия) - Gokil.lol.

8. Изтеглете Youtube Videos без допълнителен софтуер

Има много начини да изтеглите любимите си видеоклипове в YouTube, но ApkVenue вярва, че следните методи са най-добрите и практични. Нямате нужда от допълнителен софтуер, ето как.

 • Отворете YouTube на компютър или браузър на смартфон и изберете любимото си видео, което искате да изтеглите . След това просто редактирайте URL адреса, като добавите ss преди думата YouTube (като това: - // www.ss youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=aYAfskE7AM).
 • Сега натиснете enter и ще бъдете насочени към уеб страницата SaveFrom.net . Оттам можете да изберете качеството на видеото за изтегляне.

С това можете да изтеглите всеки видеоклип в YouTube, без да е необходим допълнителен софтуер. За повече подробности можете да прочетете следната статия; Лесни начини за изтегляне на видеоклипове в YouTube, без да се налага да инсталирате приложение.

9. Възпроизвеждане на забавна сцена отново и отново

Гледайки видеоклипове в YouTube, продължавайте да виждате наистина забавни сцени или романтични сцени, които искате да виждате отново и отново.

Но за да го направите, плъзнете го обратно и го пуснете отново. Това е караница, ето един практичен начин, за да можете да възпроизвеждате сцената отново и отново автоматично.

Номерът е да отворите YouTube и да пуснете видеото, към което се стремите, след което да промените URL адреса, като замените думата YouTube с infinitelooper .

10. Навигирайте и гледайте телевизионни видеоклипове в стил YouTube

YouTube има функция, наречена Leanback , тази функция показва YouTube в цял екран за гледане на телевизия.

За да навигирате, не е нужно да разчитате на мишката, а на посоката на стрелките на клавиатурата и да влизате, за да премествате видеоклипове или да възпроизвеждате видеоклипове.

Можете да получите достъп до YouTube Leanback на //www.youtube.com/leanback.

11. Гледайте видеоклипове, спестяващи квоти, с YouTube Go

Вече знаете, YouTube Go най-накрая официално се предлага в Индонезия. YouTube Go е предназначен да максимизира ефективността на YouTube в райони с лоша скорост на интернет и е оборудван с различни функции за спестяване на пакети с данни за интернет.

Един от тях, YouTube Go, може да преглежда видеоклипове под формата на слайдшоута (например презентационни файлове). По този начин потребителите могат да добият представа какъв вид видео ще гледат. Можете също да изтеглите съществуващи видеоклипове чрез YouTube Go и да ги гледате по-късно. Така че, използвайте интернет данни само веднъж.

Можете да видите и изберете размера на видеоклипа, който ще се изтегли. Ако искате да спестите данни, просто изтеглете най-малкия размер на видеоклипа, но рискувате по-ниска разделителна способност на изображението. Преди да изтеглите, YouTube Go ще ви каже колко капацитет за съхранение е все още на разположение на смартфона.

Какво ще кажете за скрития трик на YouTube по-горе, колко готино е това? Разбира се, това може да ви накара да изглеждате наистина добре в достъпа до YouTube и да добавите към вълнението, когато играете YouTube. Така че, не забравяйте да гледате и видеото на JalanTikus в YouTube.

Прочетете също статии за YouTube или други писания от Lukman Azis .