забогатейте веднага! ето 3 начина да печелите пари от онлайн приложения

Освен че можете да разговаряте с помощта на забавни стикери, на LINE можете също да увеличите доходите си. Как така? Можете, тук ApkVenue ви казва как.

Кой не знае това приложение? Да, LINE е името. Приложение за чат, което има функция за безплатно обаждане и много други. Това приложение се поддържа и от броя стикери, които допълват нашите сесии за чат, било то с приятели, приятелки или други роднини.

Ето защо мнозина са избрали LINE като задължително приложение за чат. Нещо повече, оказва се, че сега LINE не се използва само за чат или създаване на статуси. Мнозина използват LINE като приложение за увеличаване на доходите си. Как може да бъде това? Ето, ApkVenue ви казва, ето как да получите пари от LINE .

  • Добри новини, JalanTikus има официален LINE акаунт!
  • Загуба, ако не добавите LINE Официален акаунт! Ето 5 причини
  • Разбивайки 2017, LINE се стреми да бъде номер 1 Smart Portal 1

Незабавно забогатейте! Ето 3 начина да получите пари от приложението LINE

1. Бизнес онлайн магазин (OlShop)

Всъщност бизнес с онлайн магазин може да се прави във всякакви социални медии, но ако отворим бизнес с онлайн магазин на LINE , определено ще получим по-големи печалби . Как да? За целта си сътрудничете с един от официалните акаунти (OA), който има доста суматори . Системата трябва да плати на официалния акаунт за реклама на нашите стоки. Така определено ще бъдем заляти от поръчки.

Тъй като сумиращите в официален акаунт са не само в един град, но идват и от различни градове. Да не говорим, че ако има хора, които споделят публикацията, повече хора ще видят рекламата за нашите стоки и вероятно ще се интересуват от покупката.

2. Създаване на личен официален акаунт

Преди да създадем личен официален акаунт, първо трябва да изтеглим приложението LINE @ , след това да се регистрираме и да можем да управляваме собствения си официален акаунт . Е, този е много изгоден, ако успеем да разработим официалния си акаунт. Защо е толкова изгодно? Защото, ако имаме собствен официален акаунт и имаме доста добавители, ще има и много хора, които идват да поискат съдействие . Един от най-често сътрудничещите с Official Accounts е собственикът на бизнеса в Online Shop.

Горната снимка е пример за ценоразпис на Promote Paid (PP), личен официален акаунт, който има повече от 3 милиона последователи. Можете ли да си представите дохода от официалната сметка, ако просто го популяризирате за един път, най-евтиният разход е 259 000 IDR ?

ВИЖТЕ СТАТИИ

3. Създавайте и продавайте стикери на линия

Стикерите са една от основните атракции в приложението LINE . Поради това много хора използват парите си, за да си купят стикери. Но до кога ставаме само потребители на стикери или дори купувачи? Ако можем да го направим, защо не опитаме? Защото в момента има Line Creator, който осигурява място за тези, които се интересуват от изработването и продажбата на своите стикери. Хайде, научете се да правите стикери, кой знае, че могат да увеличат доходите ви!

И така, това бяха 3 начина да получите пари от LINE . Интересувате ли се да опитате? Джака е сигурен, че всички вие определено ще успеете, ако сте усърдни и последователни в това.

Ако искате да печелите пари от това приложение, незабавно изтеглете най-новия LINE APK на Jalantikus. След това можете да приложите как да печелите пари от LINE. Успех и не забравяйте да споделите своя опит, след като го изпробвате.