7 от най-психопатичните и ужасяващи аниме герои, жокерът е нищо!

В света на анимето, всичко е твърде много, банди, включително психопатични симптоми. Тук ApkVenue иска да сподели 7 от най-психопатичните аниме герои.

Аниме светът е много известен със своите необичайни герои, от неразумна коса и жени, които са много благословени от Бог.

Но красотата на аниме света не се ограничава до физически характеристики, но също така прониква в личностите на героите, които ApkVenue често не разбира.

От наблюдението на Jaka след повече от 2 десетилетия, Jaka е видял много герои, чийто морал е много по-корумпиран от бандата Joker!

7 най-психопатични аниме герои

Лудостта обикновено се случва, когато се надяваме да намерим различни резултати, след като правим едно и също нещо отново и отново.

Но ако мога да бъда честен, изглежда, че определението за лудост все още не е достатъчно ясно, за да опише някои от аниме героите, които ApkVenue познава.

И така, по този повод ApkVenue иска да сподели списък със 7-те най-психопатични аниме герои . Ако познавате някой като този, просто бягайте, банда!

1. Теру Миками (Death Note)

Това аниме е пълно с луди герои, но от наблюдението на Джака, никой не е по-психопатичен от Теру Миками от противоречивата смъртна бележка .

Миками е герой, назначен да заема позицията на Кира . Този един прокурор има концепция за справедливост, която е дори по-радикална от Светлината .

Подобно на Миса , Миками много обожава Светлината и тя проявява личност, подобна на тази на страдащите от обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР), защото никога не се отклонява от собствения си график.

Лоялността на Миками към Светлината се връща обратно, защото след като той започва да губи вяра в Светлината, психическото му състояние се влошава толкова силно, че се самоубива.

2. Йохан Либерт (Чудовище)

Този един герой не се нуждае от повече обяснения, банда, защото наистина заглавието на това аниме е много подходящо да опише този единствен герой.

Йохан Либерт е главният антагонист в Monster, който в началото на историята е пациент, спасен от Kenzo Tenma .

В Monster се казва, че Йохан изпитва дълбоки психологически страдания, които използва, за да манипулира хората около себе си.

В ретроспекцията се показва, че като дете Йохан е успял да манипулира 50 ученици и учители в училището си, за да се убиват, докато той е просто седял на стълбите.

3. Sonozaki Shion (Хигураши, когато плачат)

Аниме, когато плачат е известен с това, че има редица психопатични герои, но никой от тях не е толкова луд като тази жена.

В това аниме персонажът Sonozaki Shion живее в село, наречено Hinamizawa, което се оказва с ужасна тайна.

Твърди се, че близо до селото е имало паразит, който е причинил хората, засегнати от паразита, да извършват жестоки и жестоки действия .

Ето защо, банда, за почти всички герои в това аниме може да се каже, че са луди, но Шион стана още по-луд заради загубата на партньора си Сатоши Ходжо .

4. Хисока Мороу (Хънтър Хънтър)

За тези от вас, които вече имат деца, уверете се, че децата ви са наясно, че клоуните са опасни. Ако не вярвате, проверете Pennywell , Жокера и разбира се Hisoka .

Това, което прави този клоун зловещ, е, че той има личност, която е малко непредсказуема и дори е помогнал на Gon et al.

Тази личност и елегантният му външен вид правят Hisoka един от най-популярните герои в Hunter x Hunter .

Но не се заблуждавайте, Хисока все още е садистичен психопат, който обича насилието и дори е описан като възбуден от кръвопролития .

5. Шоу Тъкър (Братство на алхимиците от пълен метал)

Този герой с бащин вид е само второстепенен персонаж, който се появява в един епизод, но не прави грешка, той е не по-малко насилствен от останалите.

В света на Fullmetal Alchemist , Tucker е изобразен като селски алхимист, който се среща с братята Elric в ранното аниме.

Алхимикът в страната е подобен на държавен служител и за да остане държавен алхимист, се казва, че Тъкър трябва да премине оценка всяка година.

Тук се обяснява, че за да премине оценката, Тъкър експериментира с дъщеря си и кучето си, за да създаде говорещо химерно същество .

6. Юно Гасай (Мирай Ники)

Кой човек би мразил да има жени фенове? Но ApkVenue гарантира, че ако някой от вас има фенове като Юно , определено ще се уплашите до смърт.

В анимето Mirai Nikki Yuno е един от 12-те героя, дадени на Future Diary, книга, която може да види събития в бъдещето.

Юно се влюбва в Юки , главният герой Мирай Ники, а също и един от притежателите на Дневника на бъдещето.

За съжаление бандата Юно е много обсебваща от Юки и дори е готова да убие майката на Юки, ако пречи на връзката на Юки и Юно.

7. Ускорител (определен магически индекс)

Нормалните хора, когато бъдат показани погрешно, ще се опитат да поправят тези грешки. Но този ускорител не е нормален човек, банда.

В Магическия индекс беше описано, че свръхестествените сили са нормални и че ускорителят се казва, че е един от най-мощните.

Въпреки че често се казва, че има твърде садистична личност, той дори не се интересува и се съгласява да участва в експеримент, който може да увеличи силата му.

Проблемът беше, че експериментът му възложи да убие 20 000 други могъщи хора . Всъщност тези 20 000 души са живи същества.

Тоест, банда, списък на 7-те най-психопатични аниме герои. Те не са просто зло, а напълно неморални и жестоки.

Няма значение да се извинявате, ApkVenue е сигурен, че никой от тези герои не осъзнава, че действията им са били грешни, което ги е направило психопати.

Какво мислите за героя по-горе, банда? Имате ли други примери за аниме психопати? Споделете в графата за коментари!

Прочетете също статии за аниме или други интересни статии от Фикри Хариш