ето как се копае биткойн безплатно, което е лесно

Има няколко начина да имате BitCoin. Един от тях е майнинг. Как ще изглежда процесът? Нека да видим как да копая BitCoin безплатно!

Най-скъпата валута в света днес, а именно BitCoin. Толкова скъпа, цената на една монета в момента достига до Rp.60 милиона. Една от причините да е скъпа, защото мнозина го искат. Вие ли сте от тях?

За да получите BitCoin, има няколко начина. Един от тях е майнинг или копаене. Как ще изглежда процесът? Нека да видим как да копая BitCoin безплатно!

  • Драйвер за актуализация на Nvidia 378.78, Производителността на играта DX12 се повишава с 33%!
  • Nvidia Titan Xp, най-мощният графичен процесор в света. Цена 16 милиона!
  • Nvidia пуска GTX 1080TI, най-бързата VGA надхвърляща GTX Titan X!

Лесният начин за копаене на безплатни биткойни

Снимката е предоставена от: Изображение: Geckoandfly

Този метод за добив на BitCoin, ApkVenue е насочен към тези от вас, които разполагат с големи средства. Защото, за да се направи RIG копаене, са необходими много пари. За тези от вас, които имат ограничени средства, най-добре е да търгувате.

По този начин е вярно, че можете да получите BitCoin безплатно. Тъй като обаче BitCoin е толкова ценен, не очаквайте да можете лесно да го направите. За да не сте любопитни, просто разгледайте следните безплатни методи за копаене на BitCoin ...

Стъпки за копаене на безплатни биткойни

Етап 1

Първо определете хардуера, който искате да използвате за добив. Има три възможности за избор, а именно процесор, графична карта и ASIC карта. За тези от вас, които си играят наоколо, Jaka препоръчва да започнете с графична карта, не го правете с процесора. Причината е, погледнете следната проста диаграма.

Хардуер Тип Ценови диапазон Скорост
Процесор Intel Core i5 Haswell 2 милиона IDR 50 Mhash / s
Графична карта Nvidia GTX 1060 3 милиона IDR 500 Mhash / s
ASIC карта Миньор Redfury 350 хиляди IDR 2000 Mhash / s

Стъпка 2

Изтеглете софтуера, наречен "GUIMiner" . Можете да го изтеглите чрез следната връзка:

Производителност на приложенията GUIMiner ИЗТЕГЛЯНЕ

Стъпка 3

Регистрирайте се на сайта на пула BitCoin, пример за който е "SlushPool" .

Сайт на пула BitCoin : Списък на SlushPool

Стъпка 4

Ако сте влезли, щракнете върху раздела „Работници“ , след което щракнете върху „Нов работник“ . Дайте произволно безплатно име, след което кликнете върху „Създаване“ .

Стъпка 5

Отворете софтуера "GUIMiner", който сте отворили по-рано . В опцията „Сървър“ изберете „Друго“ . След това в опцията „Хост“ въведете „sg.stratum.slushpool.com“ . След това в опцията "Port" въведете "3333" . В опцията „Потребителско име“ въведете „(Потребителско име SlushPool) (Точка) (Потребителско име)“ . В опцията „Парола“ попълнете всичко, което е безплатно. Например можете да видите изображението по-долу.

Стъпка 6

В опцията „Устройство“ посочете хардуера, който ще се използва. В опцията "CPU Affinity" поставете отметка върху най-големия номер, а останалите оставете празни. Ако всичко е готово, щракнете върху „Старт на копаене“ .

Бонус: Кога получа BitCoin?

Процесът на копаене е дълъг процес. За да завършите блок за копаене, може да отнеме дни до седмици. Всичко зависи от нивото на трудност при изчисляване на BitCoin.

Безплатният метод за копаене на биткойни по-горе всъщност е въпрос на хардуер и търпение. Ако самият случай не е сложен, нали? Опитайте добре!

О, да, не забравяйте да прочетете и статии, свързани с BitCoin или други интересни статии от Putra Andalas.

Банер: TechRadar

ВИЖТЕ СТАТИИ