изтриването на кеша ще се отърве от данните? Ето 5 факта

Така че кешът ще функционира, за да ускори зареждането на приложение, без да се налага да чакате дълго време.

Какво е кеш? кеш паметта е памет или памет, която е временна и има за цел да ускори достъпа до различни приложения , които често използваме на смартфони.

Така че кешът ще функционира, за да ускори зареждането на приложение, без да се налага да чакате дълго време.

Освен че приложенията за смартфони работят добре, се оказва, че кешът има и лошо въздействие и едно от лошите неща е, че без да го осъзнаваме, вътрешната памет ще се напълни бързо.

Колкото по-голям е размерът на приложението, толкова повече памет се изтощава от кеша . И така, най-въпросът е дали изтриването на кеша ще изтрие ли данните на дадено приложение? За тези от вас, които искат да знаят повече, вижте пълния преглед на ApkVenue по-долу!

5 факта за изчистването на кеша на смартфоните

Good Thing изчиства кеша

  • Изчистването на кеша прави HP по-лек . Първият е, че нашите смартфони, разбира се, ще се чувстват по-леки . Както ApkVenue обясни по-горе, кеш паметта изтощава вътрешната памет на смартфона, без да го знаем, така че чрез изтриването му капацитетът на паметта ни ще се увеличи.

  • Премахва LAG на HP . Разбира се, това ще накара приложението да се рестартира както при първоначалното му инсталиране, така че ако приложението често има грешки като закъсали или LAG, то ще се възстанови отново .

  • Изтриването на кеша няма да премахне данни . Не е необичайно потребителите да се страхуват да изтрият кеша поради съображения за страх, че всички съхранени данни ще бъдат изтрити и загубени. Ако сте един от потребителите, които са го изпитали, тогава ApkVenue ще ви каже факта, че кешът всъщност е просто кошче , така че никога няма да загубите никакви данни след изтриване на кеша. Така че не е нужно да се притеснявате.

Bad Thing изчиства кеша

  • Улеснява зареждането на приложения . Кешът също ще се върне от нулата и ще доведе до по-дълго зареждане на приложението . Но не се притеснявайте, защото всъщност проблемите, които ще възникнат, са само временни , въпреки че понякога е малко досадно, защото трябва да чакате повече от обикновено.

  • Батерията ще се изтощи след изчистване на кеша . Може би някои от вас не вярват за проблема с изчистването на кеша, който също ще бъде свързан с батерията . Батерията ще се изтощи бързо след изтриване на този кеш, защото системата се отваря от нулата, което със сигурност изисква повече енергия от рестартиране или достъп до съхранената памет. Ето защо батерията ще се чувства по-изтощена след изчистване на кеша.

Това са някои обяснения за фактите за изчистване на кеша на смартфоните, които трябва да бъдат известни . Независимо дали вярвате или не, това е ясно, въпреки че всъщност няма ефект върху нашите смартфони.