ето как лесно да блокирате нежеланите номера

Има няколко начина за блокиране на нежелани номера и на някои смартфони с Android методите могат да бъдат различни. Е, ето няколко начина.

Поддържането на връзка със семейството или приятелите навсякъде и винаги е по-лесно благодарение на смартфоните с Android . Не само семейството, ние също така можем лесно да се свържем с всеки, включително непознати, спамери или други нежелани хора.

Ако често се обаждате от хора, които не искате, можете да блокирате този номер . Има няколко начина за блокиране на нежелани номера и на някои смартфони с Android те могат да бъдат различни. Е, ето няколко начина да блокирате номер, който не искате от вашия Android.

 • Как да блокирам интернет връзките на други хора с Android
 • Как да блокирам телефонни номера на различни смартфони с Android
 • Как да блокирам порно сайтове в Windows, Интернет е безопасен!

Как да блокирам нежелани номера

1. Блокиране на номер от функция на смартфон с Android

Повечето Android имат собствен начин за блокиране на определени номера. Разработчиците на Android не използват общи методи, които могат да бъдат направени на всички марки телефони с Android. Така че производителите трябва да създадат своя собствена функция за блокирано обаждане .

Ето защо, процедурата може да бъде различна за всяко устройство. Този път ApkVenue няма да обясни как да блокира номера на всеки мобилен телефон с Android, но може би ще даде съвети от някои популярни Android смартфони.

Как да блокирам номер на Nexus 6P или Nexus 5X

Източник на снимки: Снимка: Google

Имате ли нов Android като Nexus 6P или Nexus 5X ? Ако е така, можете много лесно да блокирате телефонни номера. Има два начина да направите това. Най-лесният начин е да отворите приложението Телефон и да осъществите достъп до скорошни обаждания . Натиснете и задръжте номера, който искате да блокирате, и изберете Блокиране на номер .

Вторият начин е да отворите приложението Телефон и да изберете в менюто иконата с 3 точки (3 точки) горе вдясно и да изберете Настройки . Оттам натиснете Блокиране на обаждания и добавете номерата, които искате да блокирате.

Как да блокирам номер на смартфон Samsung

Източник на снимки: Снимка: Google

Може би много от вас имат смартфон Samsung, най-големият производител на смартфони днес. Искате ли да се отървете от непознати номера от вашия смартфон Samsung? Ето стъпките.

 • Отворете приложението Телефон .
 • Изберете номера, който искате да блокирате, и изберете Още (в горния десен ъгъл).
 • Изберете Добавяне към списъка за автоматично отхвърляне .
 • За да изтриете или друго, докоснете Настройки > Настройки за повикване > Всички повиквания > Автоматично отхвърляне .

Как да блокирам номер на LG смартфон

Източник на снимки: Снимка: Google

При смартфоните LG има само няколко разлики, останалите са почти същите.

 • Отворете приложението Телефон .
 • Изберете иконата с 3 точки (три точки) в горния десен ъгъл.
 • Изберете Настройки за повикване .
 • Изберете Отхвърляне на повиквания .
 • Натиснете бутона + и добавете номера, който искате да блокирате.

Как да блокирам номер на смартфон HTC

Източник на снимки: Снимка: Google

 • Отворете приложението Телефон .
 • Натиснете и задръжте номера, който искате да блокирате.
 • Изберете Блокиране на контакт .
 • Изберете OK .
 • Можете да изтриете от списъка с блокирани в приложението Хора .
ВИЖТЕ СТАТИИ

2. Блокиране на номера с помощта на приложения на трети страни

Така че, ако вашият смартфон няма вградена функция за блокиране на повиквания или все още се чувствате недоволни, можете да изберете да използвате приложение на трета страна в Google Play Store , като приложението Mr. Числа , блокиращи повиквания и черен списък за обаждания .

Г-н. Брой

Източник на снимки: Photo: PlayStore

Г-н заявление . Number е безплатно приложение за Android без реклами, което може да блокира нежеланите повикващи. Това приложение може да защитите вашия смартфон от спам , заглуши избрани контакти и дори да си смартфон от осъществява достъп до останалата част на света.

Как да използвам Mr. Номер:

 • Изтеглете , инсталирайте и стартирайте приложението Mr. Номер, след което изберете OK.
 • Проверете държавата, въведете кода и номера на вашата държава , след което изберете OK.
 • За да започнете да блокирате контактите, изберете Не или символа за забрана в горния десен ъгъл на екрана, за да получите достъп до списъка с блокирани .

Можете също така да блокирате контактите директно от главния екран на приложението. Под последния раздел , който показва историята на обажданията и съобщенията, изберете бутона Меню до всеки запис в дневника и изберете Блокиране на номер . След това ще се появи изскачащ прозорец с молба да изберете да блокирате контакта или да насочите всички обаждания до гласова поща.

Също така можете да маркирате контакта като спам номер и да добавите коментар за блокирания номер. Историята на блокираните контакти ще се покаже в раздела Блокирана история на главния екран на приложението.

Whitepages на производителността на приложенията Inc. ИЗТЕГЛИ

Блокиране на обаждания

Източник на снимки: Photo: PlayStore

Друго безплатно приложение за блокиране на номера е Call Blocker . Ако искате без реклами, ще трябва да надстроите до премиум, която включва функцията Private Space , която може да съхранява SMS съобщения и дневници на повикванията сигурно.

Ето как да използвате блокиращите повиквания:

 • Изтеглете, инсталирайте и стартирайте приложението Call Blocker . Изберете Съгласен, за да продължите.
 • В главното меню изберете бутона Блокирани повиквания .
 • Натиснете бутона за добавяне (обикновено с бутона за проверка или X).
 • Черният и белият списък ще се покажат на екрана. Докоснете Добавяне на номер, за да добавите контакт. Можете да добавяте номера чрез вашите контакти , дневници за повиквания или SMS дневници или да въвеждате номера ръчно.

Черен списък за обаждания

Източник на снимки: Photo: PlayStore

Следващото безплатно приложение е Calls Blacklist . Това приложение е много лесно да се използва за съхраняване на номера за контакт , които не позволявате да се обадите на вашия номер. За версията premuim можете да закупите това приложение за US $ 3,00 или около Rp.40,000 .

За да блокирате чуждестранни номера с черния списък за обаждания, стартирайте приложението и добавете номера към раздела черен списък . Можете да добавяте номера и чрез вашите контакти, дневници за повиквания или регистрационни съобщения, като въвеждате числата ръчно. И контактите от черния списък вече няма да могат да се свържат с вас .

Заключение

С развитието на технологиите има толкова много престъпления, които могат да бъдат извършени. Трябва да сте нащрек , възможно е вашият номер да е целта. Но спокойно, с тези съвети можете да блокирате подозрителни номера на вашия Android или да използвате приложения на трети страни.