4 безплатни софтуера за намиране на дублиращи се файлове на компютър

Има ограничен капацитет за съхранение, може би много файлове, които са близнаци или дубликати на вашия твърд диск, използвайте тези 4 приложения.

Може би често забравяме дали този файл някога е бил на нашия компютър или на твърдия диск? И след това, за да сме сигурни, че ще съхраним файла в различна папка или устройство . Но всъщност, колкото повече дублиращи се файлове на нашия твърд диск или компютър, толкова повече капацитет ще има. Следователно се нуждаем от приложение, което може да намери и изтрие същите файлове на вашия твърд диск или компютър. Ето някои приложения, които могат да ви помогнат да почистите дублиращи се файлове на вашия компютър или твърд диск.

  • Бързият и лесен начин за автоматично преименуване на много файлове и на компютъра
  • 4 чудесни съвета за скриване на тайни файлове на мобилни устройства и компютри
  • Лесни начини за изтриване на нежелани файлове в Windows 8 (без софтуер)

4 безплатни приложения за намиране на дублиращи се файлове

1. Auslogics Duplicate File Finder

За Auslogics, които вече са известни с някои от настройващия си софтуер, те трябва да са се доверили на приложението си за търсене на файлове. Auslogics Duplicate File Finder с опростен интерфейс и адекватни функции, разбира се, е много лесен за използване и има алгоритъм, който прави процеса на търсене на файлове по-бърз.

Auslogics Software Pty Ltd Приложения за почистване и настройка ИЗТЕГЛЕТЕ

2. Анти-близнак

Anti-Twin , име, което наистина обяснява функцията на самото приложение, което функционира, за да премахне всички двойни файлове ефективно и бързо, разбира се. Оборудван с възможности за търсене на файлове в Unicode , които го правят още по-популярен.

Приложения Почистване и промяна на софтуера Rosenthal ИЗТЕГЛЕТЕ

3. CloneSpy

Подходящ за тези от вас, които често изтеглят от интернет и често забравят кога искате да изтеглите файл, независимо дали файлът е изтеглен или не. Функциите на CloneSpy, разбира се, са първо да изтриете едни и същи файлове, да преместите едни и същи файлове в определена папка, да предоставите списък на същите файлове, без да изтривате файлове и много други, които със сигурност ви улесняват.

Приложение за изтегляне на приложения и CloneSpy DOWNLOAD плъгин

4. SearchMyFiles

Въпреки че има малък размер на файла, според JalanTikus, това приложение е много ефективно и леко за използване. SearchMyFiles получи награда от Gizmo за безплатна програма, също доказва, че това приложение е подходящо за вас да използвате всеки ден. Функция, която е фокусирана върху своята функция, а именно търсене на множество файлове, както и многото филтри, които можете да използвате за ускоряване на търсенето.

Приложения Почистване и настройка Nirsoft ИЗТЕГЛЯНЕ

Така че можете да изпробвате всички от тях и да изберете този, който смятате за най-ефективен при използването му, улеснявайки процеса на търсене. Можете да изтеглите друг софтуер за настройка от JalanTikus.