Внимавайте, тези 7 игри могат да направят по-малко вашата награда на гладно!

ApkVenue е съставил редица игри за Android със съдържание, което има потенциала да намали вашата награда. Ако сте любопитни да изтеглите играта, тогава ще понесете греховете сами!

Освен да спите, има ефективен начин да изчакате прекъсването на гладуването, а именно да играете игри. Геймърите обикновено могат да играят игри, докато не забравят времето. Добре е да играете игри, стига да не прекалявате, защото това може да навреди на здравето ви. Особено в този месец Рамадан, не забравяйте да се молите. Ъъъ, но знаете ли, че всъщност има много игри с Android, които „не могат да се играят, докато се пости“?

В тази статия ApkVenue е събрал редица игри за Android със съдържание, което има потенциала да намали вашата награда. Ако сте любопитни да изтеглите играта, тогава ще понесете греховете сами! Следват игри за възрастни 18+, известни още като порно и ngeselin игри, които могат да ви прекъснат:

  • 15 най-добри 2GB RAM леки компютърни игри с графика през 2019 г. | Лаптоп картофи определено ще вземете!
  • 13 най-добри игри за най-забавните Ngabuburit
  • 7 най-чакани луди игри за 2016 г.

7 вулгарни и досадни игри за Android, които ви карат да бързате!

1. КОЛИ

Всъщност ApkVenue не ви забранява да играете весели игри, направени от децата на нацията. Просто заглавието на тази игра може да причини предразсъдъци към приятели, семейство и хората около нас. Така че, според Джака, просто запазете играта Coli за себе си. Искате ли да опитате играта? Изтеглете на JalanTikus да.

Игри Trivia Madfal Studio ИЗТЕГЛЯНЕ

2. Кралство на размножаването

Тази игра е продължение на играта Age of Procreation , която е една от игрите за смартфони, които трябва да избягвате през месеца на гладуване. Самият геймплей на Kingdom of Procreation е горе-долу същият като предшественика му, просто този аспект се компенсира от жанра RPG, който е малко по-важен от простото полигамно действие на Стареца, който искаше да има стотици съпруги в предишната поредица.

DDB Studio Strategy Games ИЗТЕГЛЕТЕ

3. Дрифт момичета

Тази автомобилна състезателна игра с изглед на аниме момиче, което има перфектна физика, е в състояние да прекъсне бързо. Как не? Когато сте заети да играете състезателни игри, тази игра също произвежда въздишащ звук на жена, който може да накара човека до вас да се обърне. Гарантирано ви е мързеливо да играете, когато сте на многолюдно място.

Изтеглете NHN BlackPick състезателни игри

4. DERP на DUTY: Redneck Assassin

Тази игра е визуална нова игра с герой, който е не по-малко извратен, Лари Лафнър в Leisure Suit Larry. От заглавието, което пародира поредицата от игри на стрелци , тук ще играете бивш агент на ЦРУ, чистач на басейни в Дерпвил. Знаете ли какво се случва в басейна? Разпръснати бикини.

Игри Аркадни Игри на свободна практика ИЗТЕГЛЕТЕ

5. Скъпа на вампира

Тази игра разказва историята на млад мъж, който е в капан в любовен триъгълник между вампир и върколак. Историята може да е подобна на Twilight и GGS, да, но за съжаление тази игра има голям дял в разпространението на LGBT. За нормалните мъже е по-добре да не играят тази игра, въпреки че геймплеят няма порнографски елементи.

Trivia Games 蠻 ?? à £  ?? ®à ¥ ® ?? à ¥ ® ?? ИЗТЕГЛИ

6. K-Pet Girl

Тази игра е игра с игра на грижа за красиво момиче от Корея. Тази игра използва видеоклипове с пълно движение като форма на взаимодействие на героя с играчите. K-Pet Girl е класифицирана като една от незаконните игри, така че тази игра не е достъпна в Google Play.

Trivia Games 蠻 ?? à £  ?? ®à ¥ ® ?? à ¥ ® ?? ИЗТЕГЛИ

7. Flappy Bird

Може би се чудите защо тази супер трудна игра е била включена в списъка, който ApkVenue направи. Добре е да изпробвате тази игра след прекъсване на поста, но ако можете да контролирате емоциите си, можете да я играете по време на гладуване. Както казват много хора, играта Flappy Bird е най-досадната игра.

Игри Аркада ИЗТЕГЛЯНЕ НА ДОЖДЪРИ

БОНУС: Пиратски игри

Играта на пиратски игри е пагубна за усилията на играчите на игралната индустрия по целия свят. Изтеглянето на пиратски apk на платена игра за Android е позорно колкото кражба. Така че, ако го направите по време на гладуване, разбира се, това може да наруши гладуването ви.

Всъщност има много вулгарни игри и други емоционални игри, но това е най-досадното. Според вас има ли друга игра, която може да намали вашата награда на гладно? Пишете в коментарите по-долу!