5-те най-добри андроид антивирусни приложения за 2017 г.

Чрез тази статия ApkVenue ще предостави списък с най-добрите антивирусни приложения за Android през 2017 г. Коя е вашата любима?

Светът на джаджите е пълен с иновации от смартфони с Android. Следователно е възможно много разработчици на приложения да продължат да експериментират, за да задоволят своите нужди. По същия начин за антивирусни приложения за Android.

Следователно чрез тази статия ApkVenue ще предостави списък с най-добрите антивирусни приложения за Android през 2017 г. Кое от вас е любимо?

  • 10 най-добри антивирусни приложения за Android за вашия смартфон
  • 10 най-добри антивирусни приложения за Android 2016 г.
  • 10 най-добри антивирусни и антивирусни програми за Android 2015 г.

5 най-добри антивирусни приложения за Android от 2017 г.

1. IObit Applock - Защита на поверителността

IObit Applock - Privacy Protect е най-добрият антивирус за Android, който можете да инсталирате на любимия си Android смартфон. Това приложение може да осигури усещане за спокойствие, защото никога повече няма да загубите данни, изядени от вируси или злонамерен софтуер.

Затова изтеглете най-новия IObit Applock, за да не може телефонът ви с Android лесно да се счупи.

IObit Applock Team Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЯНЕ

2. CM Security AppLock Antivirus

Следващият добър антивирус за Android е CM Security AppLock Antivirus . Този антивирус ще осигури защита на вашия смартфон от системни уязвимости и приложения за сканиране, които обикновено се актуализират наскоро .

И така, изтеглете най-новия CM Security AppLock Antivirus, за да защитите телефона си с Android.

Cheetah Mobile Antivirus & Security Apps ИЗТЕГЛЕТЕ

3. AVG Antivirus Security - БЕЗПЛАТНО за Android

Кой не познава AVG антивирусната програма? Знаете, AVG Antivirus Security - БЕЗПЛАТНО за Android е едно от най-добрите антивирусни приложения за Android 2017. Освен това това приложение е безплатно, харесва ли ви безплатното?

И така, какво чакате, изтеглете най-новата AVG Antivirus Security - БЕЗПЛАТНО за Android, така че телефонът ви с Android да остане стабилен.

AVG Technologies ИЗТЕГЛЯНЕ Антивируси и приложения за сигурност

4. Екранен екран - Защита от шпиони

Следващото най-добро антивирусно приложение за Android 2017 е Screen Shield - Spy Protection . Този антивирус за смартфони с Android е много полезен за защита на чувствителни данни като банкови данни.

За да не се притеснявате прекалено много, изтеглете най-новия Screen Shield - Spy Protection, така че телефонът ви с Android да не бъде компрометиран.

Антивирусни програми и приложения за сигурност Ouadban Youssef ИЗТЕГЛЯНЕ

5. Троянски убиец на Ghost Push

Друг ефективен антивирус за Android е Ghost Push Trojan Killer . Това приложение служи като подобрител на защитата на по-високо ниво от атаките на троянски вируси, които се считат за много опасни, разбира се за потребителите на Android.

Не ставайте жертва на троянски вируси! Така че, изтеглете най-новия Ghost Push Trojan Killer, така че вашият Android смартфон да не бъде компрометиран.

Cheetah Mobile Inc Антивируси и приложения за сигурност ИЗТЕГЛЕТЕ

Ето го, най-доброто антивирусно приложение за Android 2017. Не забравяйте да прочетете статии за Antivirus и други интересни статии от Jofinno Herian.