8 най-лоши игри с точки в историята, съжалявам за игра!

Следващата най-лоша игра в историята ще съсипе щастието ви, след като я изиграете. Любопитни ли сте от версията на играта на точки на Jaka? Хайде, гледайте!

Игрите са създадени с цел забавление. Всъщност той може да се използва и като учебна среда. Всеки ще се радва да бъде поканен да играе, особено когато е свободен.

Самите видове игри са много разнообразни, можете да играете традиционни игри или игри, които използват цифрово оборудване, известни още като видео игри.

С течение на времето децата и юношите все повече напускат традиционните игри. След това преминете към видео игри на конзоли или мобилни устройства.

Игрите обаче не винаги са забавни, защото има и игри, които ви карат да се отегчавате и дразните, когато ги играете. Ето списък на най-лошите игри за всички времена, които бяха силно критикувани.

1. Ангелите на Чарли

Ангелите на Чарли за първи път бяха признати за забавен екшън филм. Той обаче се различава от играта, което е много лошо във всички аспекти на играта.

Тази най-лоша игра беше пусната за първи път през 2003 г. за GameCube и PlayStation 2. След излизането й много хора се оплакаха от тази игра.

Мнозина критикуват играта „Ангелите на Чарли“ като много лоша графика, скучна история и твърде лесна за завършване.

2. Боец отвътре

Следва бойната игра Fighter Within, която е силно критикувана от всички игрови медии. Всички са загрижени за сензора Kinect , който е необходим за игра на тази игра.

Всъщност тази най-лоша игра в историята има доста добра графика за игра, издадена през 2013 г. на Xbox One. За съжаление има твърде много грешки при използване на Kinect .

Това наистина кара играчите да се дразнят и разочароват, когато го играят. Унищожен вече във Fighter Within, дори получи само резултат от 24% от GameRankings.

3. ЕМИ

Харесвате ли игри на ужасите?

Уверете се, че не опитате тази игра на Ейми , банда. Не защото играта е наистина страшна, а защото геймплеят е наистина лош. Има дори рецензенти, които казват, че тази игра е много скучна.

Ейми разказва историята на приключенията на Ейми, дете, което има аутизъм със свръхестествени сили. Той е придружен от Лана, която винаги го защитава.

За съжаление сюжетната линия на тази игра винаги дразни играчите и оставя играта по средата на пътя. Не само това, лошите контроли също правят тази най-лоша графична игра още по-унищожена.

4. Костюм за свободно време Лари: Бюст на касата

Костюм за свободно време Лари: Бюст на бюрото е приключенска игра, пусната за различни конзоли. Тази игра беше пусната за първи път през 2009 г., след което планира да пусне HD версия.

Плановете обаче бяха отменени поради лоши отзиви от всички критици на играта. Дори IGN казва, че тази игра не си струва да се купува.

Причината е проста, Leisure Suit Larry: Box Office Bust е много скучен и има лош геймплей. Не се изкушавайте от „възрастната“ тема, която тази игра предлага, банда.

5. Батман: Тъмното утре

Кой харесва героите на Батман ? Има много игри с главния герой на Батман, но не всички от тях са толкова готини като поредицата за Батман Аркхам .

Batman: Dark Tomorrow е най-лошата игра с точки в историята, която трябва да избягвате, защото има наистина лош контрол и позициониране.

Това беше споменато от различни известни игрални медии като IGN, Game Informer, Game Spot и други. В крайна сметка може да намразите този супергерой без силата на този.

Всъщност тази игра е толкова лоша, че Game Informer дава оценка 0,75 / 10 . Ако сте любопитни, просто проверете играта на Xbox или GameCube.

6. Разбойник войн

Смята се, че Bethesda винаги е създавала качествени игри, но този път не. Rogue Warrior е пример за игра, която не бива да се пуска, банда.

Не само стилът на игра е скучен, но и редица проблеми , които наистина са досадни. Не спира дотук, дадената история е много кратка и кулминацията не е много трогателна .

Въпреки че тази игра с FPS има доста добра графика през деня, самата игра е много скучна и не си струва да се купува.

Тази игра беше пусната за различни конзоли през 2009 г. и беше считана за най-лошата игра на своето време.

7. Ping Pals

Следва Ping Pals, който беше пуснат специално за Nintendo DS. Можете да играете тази игра самостоятелно или офлайн мултиплейър.

С функцията за чат, която вече има самата платформа Nintendo DS, Ping Pals е игра без ясни предимства и игрите, които притежава, не са много предизвикателни.

Въпреки че е безопасно да се играе за деца, Ping Pals е критикуван от игралните медии и дори се смята, че не заслужава да бъде игра, известна още като най-лошата игра в света.

8. Безплатен огън

Когато видях тази игра на кралска битка в списъка, ApkVenue беше сигурен, че много от вас са емоционални. FF често се нарича игра с точки или 8-битови (нискокачествени) игри.

Тази най-лоша игра на Battle Royale е спечелила такава репутация заради пунктираната си графика, общност от предимно детски играчи, синоним на картофени мобилни телефони и липсата на врати в играта.

Въпреки че често е критикувана от играчите на PUBG Mobile и CoD Mobile , тази игра се превърна в една от най-продаваните игри в Play Store, дори побеждавайки конкурентите си.

Всъщност тази оценка е субективна, банда. Ако сте ценител на тази игра, не е нужно да бъдете провокирани от мнението на други хора. В края на краищата, индонезийският отбор за електронни спортове FF е един от най-добрите в света.

Това беше най-лошата игра някога и не беше харесвана от мнозина. Според вас коя игра е най-лошата?

Напишете вашето мнение в колоната за коментари, да. Ще се видим в следващата статия!

Прочетете също статии за игри или други интересни статии от Даниел Кахяди