8 мощни приложения за по-бърз интернет на android

8 разширени приложения за Android, които могат да помогнат да увеличите максимално скоростта си в интернет!

Днес необходимостта от интернет мрежа стана много важна. Много хора са готови да прекарват времето си само в интернет, дори да се налага да харчат много квоти всеки ден. За потребителите на Интернет обаче, квотата все пак може да бъде закупена отново, но ако връзката с интернет е бавна? Трябва да сте разстроени с главата надолу.

Въпреки че вече е налична 3G / 4G мрежова технология, която ви позволява да имате бърз достъп до Интернет, няма нищо лошо, ако все пак искате да увеличите скоростта на интернет, така че да е светкавично бърз, известен още като плавен славен без дълго зареждане . За потребителите на интернет в селските райони може да е полезно да изпробват следните приложения. Ето 8 приложения за Android, които могат да помогнат да увеличите максимално скоростта си в интернет.

  • Това са страните, най-уязвими към хакерски атаки
  • Трябва да знам! Ето 7 CMD команди, които често се използват от хакери
  • Ето как да защитите акаунти в интернет от хакерски атаки

8 сложни приложения за по-бърз интернет на Android

1. Internet Booster & Optimizer

Това приложение е представено с функции и функции за приоритизиране на приложенията на браузъра от други приложения, които също използват достъп до Интернет. Така че, когато използвате браузъра, други приложения ще бъдат временно заключени . Освен това, Internet Booster & Optimizer също почиства RAM, кеш паметта и изчиства DNS . Някои от тези функции са полезни за установяване дали интернет ресурсите се използват изключително за браузъра.

2. Интернет по-бърз 2x

По-бързият интернет 2x е проектиран да увеличи двойно скоростта на интернет за мрежови връзки на 3G и 4G. По-бързият интернет 2x е проектиран със специално програмиране за увеличаване на интернет скоростта 2x от нормалната скорост. Това приложение може да се стартира и на устройство с Android, което не е било или което е вкоренено . Как да го използвате също само с докосване . Това е лесно?

Marvin Apps Software ИЗТЕГЛЯНЕ на Apps

3. Internet Speed ​​Booster

Internet Speed ​​Booster е включен в лесно за използване приложение, тъй като има много опростен дизайн. Просто натиснете предоставеното меню, за да активирате и деактивирате това приложение. Специалният алгоритъм, вграден в Internet Speed ​​Booster, може да увеличи скоростта на интернет на вашето устройство Android.

4. Internet Booster (корен)

Internet Booster ( root ) използва различен метод за използване на наличните интернет ресурси. И така, основно това приложение просто променя конфигурацията на системната ROM, за да увеличи скоростта на интернет с 40 до 70 процента по-висока от наличната скорост. Като се има предвид, че това приложение трябва да манипулира системния ROM, преди да използвате това приложение, уверете се, че устройството ви с Android е вкоренено .

5. Безплатен ускорител на интернет скорост

Безплатният ускорител на интернет скорост може да увеличи скоростта на вашата интернет връзка с Android до 40 до 80 процента от първоначалната скорост. Методът на това приложение е да увеличи латентността на ping , да спре ненужните фонови приложения и да управлява между паралелни връзки, които се използват едновременно на устройство с Android.

6. Internet Speed ​​Booster 3G / 4G

Това приложение се използва за увеличаване на скоростта на интернет, което е еквивалентно на 3G / 4G мрежа. Така че, за тези от вас, които са в селските райони, може да е подходящо за това приложение. Internet Speed ​​Booster 3G / 4G може да увеличи скоростта на интернет с 30 до 40 процента от предишната.

7. Internet Speed ​​Master

Internet Speed ​​Master е приложение, което е инсталирано от повече от 1 милион потребители на Android по целия свят. Начинът, по който работи това приложение, е чрез коригиране на настройките на TCP / IP и модифициране на файловата система, за да се увеличи скоростта на интернет на устройства с Android. Преди да използвате това приложение, препоръчително е първо да направите резервно копие на съдържанието на вашето устройство с Android. Това приложение също е проектирано да бъде съвместимо с почти всеки тип ROM на Android.

8. 3G ускорител за скорост

Последното приложение за усилване на интернет , 3G Speed ​​Booster има лек размер, но не отстъпва на останалите приложения. Начинът, по който работи 3G Speed ​​Booster, е чрез сканиране на всички приложения, които имат достъп до интернет във фонов режим на вашия Android и след това деактивира тези, които не са необходими. По този начин скоростта ви в интернет ще бъде стабилна и разбира се ще спести квотата ви. Това приложение може да работи ефективно само в 3G мрежи.

Трябва да се отбележи, че всички споменати по-горе приложения не гарантират 100% от вашата скорост на интернет в Android може да се увеличи значително. Причината е, че има много неща, които могат да повлияят на скоростта на интернет, като например времето или географските условия, в които живеете. И така, приложението по-горе може само да увеличи вашата интернет скорост. Споделете опита си от изпробването на приложенията по-горе в колоната за коментари!