5 най-добри приложения за редактиране на аудио за android

Как да направя аудио редактиране на Android? Веднага ето дискусия за най-добрите EEditing аудио приложения във версията на ApkVenue за Android!

Смартфоните с Android са много популярни сред почти всички по света. Всъщност смартфонът е многофункционално устройство, което може да се използва за извършване на различни неща. Един от тях прави аудио редактиране .

Самото редактиране на аудио е дейност, при която манипулираме звук или песен, като променяме тона на звука, добавяме различни звуци от инструмента или също изрязваме песен. Като цяло, аудио редактирането се извършва с помощта на различни сложни устройства, които са скъпи и разбира се изискват компютър като лаптоп. Оказва се обаче, че сега можем да го направим само чрез Android смартфон. Не вярвайте? Вижте пълния преглед на това ApkVenue.

 • 5 3D аудиозаписи, които със сигурност ще ви изумят от страх
 • Как да конвертирате аудио в текст на компютър или лаптоп, практически и против умора!

5 най-добри приложения за редактиране на аудио на Android

Благодарение на напредъка в технологиите , вече можем да правим тази дейност по редактиране на аудио, използвайки смартфон с Android. Потребителите на Android могат да смесват звука на инструмента, да променят тона на звука или песента, а също така да изрежат песента и след това да я превърнат в мелодия на звънене на Android.

Как да направя аудио редактиране на Android ? Любопитни ли сте Добре, да отидем направо на дискусия за най-добрите приложения за редактиране на аудио на Android, да тръгваме!

1. PocketBand - Social Daw

Първото приложение за Android, което ще обсъдим, е PocketBand - Social Daw . Това едно приложение ви позволява да смесвате аудио, като променяте тона на песента и дори добавяте звуците на различни музикални инструменти. Ето стъпките.

 • Когато за първи път отворите това приложение, ще бъдете насочени към главната страница , където можете да използвате демонстрационната песен или да добавите любимата си песен, като изберете иконата + Song .

 • След това ще бъдете насочени към страницата за смесване . Тук има няколко опции като Intro , Voice , Base , Bridge и Outro, които са имената на частите на песента.

 • Просто трябва да изберете коя част от песента искате да редактирате, независимо дали е началото ( Intro ) или може би когато песента започва ( Voice ) или в края на песента ( Outro ). Просто докоснете една от тези опции и ще преминете към следващата страница.

 • На тази страница можете да редактирате звука на инструментите в песента по ваш избор. Или променя звука на барабаните, за да бъде по-силен, или променя тона на китарата, за да го направи по-висок.

2. MP3 Cutter

Следващото приложение за Android, което можете да използвате за аудио редактиране, е MP3 Cutter . Това едно приложение ви позволява да направите тон на звънене чрез изрязване на песен в определена част. Ето как работи.

 • Как да използвате това приложение за Android също е много лесно , всичко, което трябва да направите, е да отворите това приложение и да изчакате няколко минути, докато то бъде пренасочено към главната страница на това приложение. Тук ще бъдете помолени да изберете песен, която първо ще премине през процеса на редактиране.

 • След това всичко, което трябва да направите, е да определите началната и крайната част за мелодията, генерирана от това приложение, като плъзнете двата предоставени маркера. Лявият маркер е маркер за началото на песента, а десният маркер е маркер за края на песента.

 • След като приключите, просто маркирайте отметката долу вдясно, за да запазите резултата от процеса на редактиране.

 • След това ще бъдете насочени към страницата със списъка с мелодии, която току-що сте създали. Тук трябва да направите още нещо, а именно да прослушате мелодията, която сте направили по-рано.

3. ZeoRing

ZeoRing е приложение за редактиране на аудио за Android, което е почти подобно на MP3 Cutter по отношение на функциите. Това приложение е създадено и за да помогне на потребителите на Android, които искат да създават мелодии от любимите си песни.

 • На началната страница на това приложение можете да изберете песен въз основа на името на албума, името на изпълнителя и заглавието на песента, което искате. Тук е по-добре, ако просто изберете песента според заглавието .
 • Изберете желаната песен и продължете към процеса на редактиране . На тази страница за редактиране първо трябва да определите началната и крайната част за мелодиите, генерирани от ZeoRing, като използвате два червени маркера . Не е нужно да бъдете дълги, ако искате да направите мелодия от песен, това е само около няколко секунди .
 • След като приключите с определянето на началото и края на песента, изберете иконата Trim в горния десен ъгъл на екрана на вашия смартфон с Android, за да изрежете песента в тон на звънене, след което просто трябва да я запазите .

 • Не забравяйте да проверите мелодията, която сте направили, като възпроизведете мелодията, за да се уверите, че резултатът отговаря на вашите очаквания .

ВИЖТЕ СТАТИИ

4. Android Audio Editor

На четвърто място имам приложението Android Audio Editor . Това приложение за Android не е много известно, въпреки че името е много лесно за запомняне. Този Android Audio Editor има функция, подобна на двете предишни приложения за Android, а именно функцията за създаване на мелодия от вашата любима песен по ваш избор. Ето стъпките.

 • За да направите мелодия на звънене, трябва само да се преместите от главната страница на това приложение в раздела Мултимедия .
 • Изчакайте няколко минути, докато се появи списъкът с песни на вашия Android смартфон. Намерете и изберете песен, която ви харесва, след което я докоснете за няколко минути, докато се появи изскачащата опция Редактиране .
 • След това ще бъдете насочени към страницата за редактиране. Тук всичко, което трябва да направите, е да преместите двата предвидени разделителя . Плъзнете първия разделител, за да определите началото на мелодията, и след това плъзнете следващия разделител, за да определите края на мелодията.
 • Вече завършен? Сега просто трябва да запазите домашната си мелодия . Можете също да направите тона на звънене, който сте направили по-рано, в мелодията по подразбиране на вашия смартфон с Android директно от това приложение .

5. Media Converter

Е, ако преди това ApkVenue беше обяснил приложенията за Android за дейности за миксиране на аудио и създаване на мелодии от песни, сега ApkVenue ще обсъди приложението Media Converter , което е приложение за Android, което можете да използвате за конвертиране на аудио файлове .

Това приложение ви позволява да конвертирате различни аудио файлове като MP3, MP4, AAC, MPEG, FLV и WAV и много други. Ето как.

 • Трябва само да изберете песента , която искате да конвертирате, от списъка с песни на вашия смартфон с Android чрез това приложение.

 • За първоначален избор можете да конвертирате песента в MP3 или MP4. Освен MP3 и MP4, можете да конвертирате песните си в други видове аудио, като изберете Експертен режим .

 • Е, в този раздел Експертен режим можете да конвертирате избраната от вас песен в различни други разширения .
 • Не само това, можете също да изрежете песента, като първо определите Началната продължителност и Крайната продължителност на песента, преди да я запазите, като докоснете опцията Конвертиране .

И как? Със сигурност сте доволни от приложенията, които ApkVenue обсъди. Всичко, което трябва да направите, е да изберете кое приложение за редактиране на звук отговаря на вашите нужди , независимо дали става въпрос за смесване на звук, създаване на мелодия или имате нужда от приложение за Android, което може да конвертира вашите аудио файлове? Всичко зависи от вас като потребител. Това е цялата дискусия от ApkVenue, успех и надявам се, че е полезна. Не забравяйте да споделите !